Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12420 Dátum: 13 jan 27, 22:51:13 » |
|
Hanii eljöttél a házamba a lányom esküvőjének napján, hogy szívességet kérj. 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
 |
« Válasz #12421 Dátum: 13 jan 27, 23:03:02 » |
|
Én anno nem tanultam angolt suliban - Watashi wa obaa desu yo ~^.^~ Oroszul tanultam, bár egy ép mondatot nem tudnék már elmondani.  Most tanulok a neten angolul - és japánul is, de azt most háttérbe helyeztem kicsit. Ez az oldal lenne az: www.livemocha.comLehet minden nyelven tanulni, és az ingyenes résszel olyan középfokig lehet eljutni, ha becsülettel megtanulod a leckéket. Vannak flas videók képekkel, mondja is amit látunk, és le is van írva, plusz a fordítás. Egy leckén belül van ez a tanuló videó, utána egy ellenőrző (az ellenőrző videónál rá kell kattintgatni a helyes képre, vagy beírni a szöveget angolul, amit magyarul mond egy képhez), aztán van egy olyan hogy írj mondatokat a tanultak alapján, és olyan hogy van egy szöveg, mikrofonnal olvasd fel, ezt lehet többször újravenni amíg nem jó. Amit írsz és amit mondasz, el lehet küldeni ingyenes ellenőrzésre. Ezeket olyanok ellenőrzik, akiknek az általad tanult nyelv az anyanyelvük. Szal tényleg jó kis oldal. Egyébként kellett egy kis idő, amíg rájöttem a kiejtés nyitjára.  De legalább most már ha felolvasok egy szöveget és azt angol anyanyelvűek leellenőrzik, akkor azt jelzik vissza hogy jó a kiejtésem. Eddig az volt, hogy "hááááát.... ezt még azért gyakorolni kell.."  Ja, és ott a google fordító is, és amit írnak neked, azt amíg nem vágod az angolt lefordítod hogy tudd mit írtak. 
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12422 Dátum: 13 jan 27, 23:10:29 » |
|
Király ez az oldal  Kövi félévtől megkértek rá, hogy tanítsak szlovákot szal esélyes, hogy felhasználom  Eddig nem nagyon van ötletem, hogy álok neki, lehet ez majd segít 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
 |
« Válasz #12423 Dátum: 13 jan 27, 23:12:46 » |
|
Ez tuti segít, nagyon jó tényleg! Most másabb lett mint volt, és sokkal jobb, és a leckéknél se hagyományos mód, hanem inkább az általános kifejezésekre alapoznak, ami sztem sokkal jobb mint szavakat tanulni...
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12424 Dátum: 13 jan 27, 23:16:05 » |
|
Szlovákul semmit sem tudok, amikor veszek is valamit ami ilyen szlovák cucc nem is tudom megnézni a tartalmát (már amikor érdekel a tartalma), mert az 1 dolog h magyarul nincs rajta de valamin még angolul se (csak ilyen olasz, spanyol és szláv nyelvek) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12425 Dátum: 13 jan 27, 23:18:10 » |
|
Huh ezt vicces volt hallgatni  bár ha rólam hangfelvételt készít valaki is legalább ilyen rémes... Hát én a legtöbb itthon vásárolt terméken találkoztam magyar, ha netán mégse angol felirattal...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #12426 Dátum: 13 jan 27, 23:22:43 » |
|
Én egész sokáig 5ös voltam angolból aztán 1,5évig közöm nem volt hozzá (szerencsére ) ...mármint volt angol órám,de az minden volt csak nem angol óra és elfelejtettem(ez sz@r mert tanulhatom ujra) . Olaszt azt jobb érzés tanulni mint retek angolt...pföjj az egész angol egy sz@r: sz@r nyelv,sz@r konyha,sz@r nők... A sajt jó,a füstölt karaván az király : Hanii Magyarul se tudsz beszélni ,marmint probalkozol ,de mint párszor mondtam :teli szájjal nem illik beszélni  Amugy...ugy döntöttem ,hogy meg fogsz tanítani angolul!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12427 Dátum: 13 jan 27, 23:23:02 » |
|
Hát 1 ismerősöm elég sűrűn megfordul a Zsarnai piacon, és ő hoz ilyen szlovák (és más egyéb szláv anyanyelvű országból behozott) cuccokat és azokon (sokon) nincs angolul sem rajta. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12428 Dátum: 13 jan 27, 23:25:16 » |
|
Jól tetted Loah, én még tartogatom a tieid az utókornak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12429 Dátum: 13 jan 27, 23:41:40 » |
|
Ezért nem is értettem soha, hogy miért mondják, hogy összeillünk.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12430 Dátum: 13 jan 27, 23:44:16 » |
|
Azt a rézfán fütyülő angyal akármijét.. van egy dolog amiben egyetértünk..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12431 Dátum: 13 jan 28, 00:01:20 » |
|
Én nem félek tőle.  Mit akartam még írni, csak kiment a fejemből. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12432 Dátum: 13 jan 28, 00:28:12 » |
|
Valld csak be, szívesen megszegnéd a szabályokat.  Amúgy szerintem Éjfél csak viccnek szánta.  de szerintem tudod te ezt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12433 Dátum: 13 jan 28, 00:28:30 » |
|
Értelek Gabesz és amúgy hidd el nem nagyon izgat. Loah folyamatosan ezt csinálja, mert ő megteheti. Mindegy, én már ilyen kis apróságokon nem akadok fent, ez már csak amolyan tényközlés volt. szerk.: Egyébként tényleg valamiféle ócska viccnek szántam a korábbit. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 00:29:56 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12434 Dátum: 13 jan 28, 00:34:07 » |
|
Ayumi... Megesik hogy megszegem a szabályokat... Nem kell bevallanom semmit...  Sosem voltam itt mintafórumozó... Éjfél.. Majd picsán lesz rúgva!  Lehet velünk elnézőbbek a modik, de nekünk sem szabad mindent... Főleg azért, mert akkor az egyszeri user azt gondolja, hogy amint mi megjátszhatunk, azt neki is lehet.. Akkor meg átmegy trollbarlangba az egész fórum... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|