Ayumichan
|
 |
« Válasz #12105 Dátum: 13 jan 25, 22:57:58 » |
|
Latte-chan, a hibák azért vannak h legyen miből tanulni.  Mostanában stresszelek és lehet h rájöttem h mitől. A patkányméregtől (a patkányméreg idegméreg) ami a Lengyel tejporban van ami a Lengyelországi származású cappuccinoban van amit már 1 ideje iszogatok. Lehet h az "dolgozik" az idegrendszeremben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 22:59:18 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12106 Dátum: 13 jan 25, 22:59:06 » |
|
Ez felér egy összeesküvés elmélettel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12107 Dátum: 13 jan 25, 23:00:22 » |
|
Na jó a börtönt kivéve  meg az utcán spontán kést a hátadba dolgokat sem kérjük hiába adták ingyen a hát díszt, de én speciel a segítségekre gondoltam  Sabaku persze hogy tudok te f******** szerintem jól írtam le 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #12108 Dátum: 13 jan 25, 23:00:36 » |
|
Hát a börtönben a váratlan anális szex is ingyen van, de én azért panaszkodnék a helyedben ha ilyesmi érne. Olyankor az ember fizeti ki az életnek azt az árat, amiért nem tanult meg verekedni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #12109 Dátum: 13 jan 25, 23:01:01 » |
|
Amúgy hihetetlen, hogy mi vagyunk a szararcok azért, mert egyesek lassan a nevüket sem tudják helyesen leírni. Nem vagytok szararcok de eltakarodhatnál innen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12110 Dátum: 13 jan 25, 23:02:08 » |
|
Aeeeeeeeees  ezt én akartam egyszer benyögni. x) Még kajak le is könyvjelzőztem azt a hsz-t hogy egyszer ha nagy vita lesz beidézhessem. xD Ayumi: Azigen Levi: Azigen#2 xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12111 Dátum: 13 jan 25, 23:02:11 » |
|
10 év? Két hónap elég lesz  Ayumichan, ezúttal rátapintottál a lényegre. A patkányoknak se túl jó a helyesírásuk.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12112 Dátum: 13 jan 25, 23:03:12 » |
|
Olyankor az ember fizeti ki az életnek azt az árat, amiért nem tanult meg verekedni.  Hát ha "megtámad" vagy 5 kigyúrt állat, akkor nem biztos h sokra mész vele. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #12113 Dátum: 13 jan 25, 23:03:16 » |
|
Valójában a patkányméreg általában warfarint tartalmaz, amely K-vitamin antagonista, azaz jelenlétében a glutamil-oldalláncok a fehérjéken nem foszforilálódnak, illetve a protrombin és egyéb véralvadási faktorok posztszintetikus módosítása nem történik meg, tehát szegény patkány belső vérzésben pusztul el. Ez is ingyen volt. Nem vagytok szararcok de eltakarodhatnál innen Nono.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12114 Dátum: 13 jan 25, 23:04:21 » |
|
Lewi-chan, látod máris nem unatkozol annnyira.  
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12115 Dátum: 13 jan 25, 23:06:26 » |
|
Aeeeeeeeees  ezt én akartam egyszer benyögni. x) Még kajak le is könyvjelzőztem azt a hsz-t hogy egyszer ha nagy vita lesz beidézhessem. xD Ebben ezután se akadályoz meg senki, ez közkincs, pont ez a lényege. Laterneman így segített rajtunk, hogy ne kellejen az agysejtjeink túlterhelésével fárasztanunk magunkat. Végre, most már olyan lett a fórumozás, mint a Doom 2, nem agyalsz, csak ölsz írsz. xD warfarint tartalmaz Az gyógyszer is. Csak kisebb adagban gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12116 Dátum: 13 jan 25, 23:07:30 » |
|
Valójában a patkányméreg általában warfarint tartalmaz, amely K-vitamin antagonista, azaz jelenlétében a glutamil-oldalláncok a fehérjéken nem foszforilálódnak, illetve a protrombin és egyéb véralvadási faktorok posztszintetikus módosítása nem történik meg, tehát szegény patkány belső vérzésben pusztul el. Ez is ingyen volt. Meg minden más állat is. Még igen fiatal korában a kutyám patkánymérget evett, mert a közelben építkeztek és patkányok voltak ott, és épp hogy túlélte vérátömlesztéssel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 23:08:42 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12117 Dátum: 13 jan 25, 23:07:48 » |
|
Saphi a mondandód kb 99%-a nekem semmit sem mond, de egy biztos a patkányok immunisak tudnak lenni a méregre ha sokszor piciket esznek a méregből... Amúgy hihetetlenül okosak és szívósak...ha látják hogy egy társuk kimul egy kajátol abból többé nem esznek... Börtön meg hát igen oda nem szívesen jutnék be... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 23:08:39 írta Eperke »
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12118 Dátum: 13 jan 25, 23:08:10 » |
|
Ayumichan, ezúttal rátapintottál a lényegre. A patkányoknak se túl jó a helyesírásuk. Ebben van valami de én nem a patkány évében születtem. hanem a disznóéban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12119 Dátum: 13 jan 25, 23:08:37 » |
|
Én sem, de attól még nem ennék patkánymérget...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|