Saphira
|
 |
« Válasz #12090 Dátum: 13 jan 25, 22:41:40 » |
|
Érettséginél van a legtöbb tudásunk, azután meg csak tompul amit nem használunk majd. Komolyan ezen összelehet veszni most? Tudom hogy fontos a helyesírás de ezért egymás torkára ugrani?
Te ezt most tényleg komolyan gondoltad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12092 Dátum: 13 jan 25, 22:45:55 » |
|
Még jó hogy nem lehet verekedni, mert akkor az itteni accomat már addig verték volna amíg halálért nem könyörög...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #12093 Dátum: 13 jan 25, 22:47:31 » |
|
Hát igen, te szerencsétlen, rossz napon kellett kötekedned, te hulladék.  Ejnye, Sabaku. Hiei mindjárt meglátja ezt, és kitilt. Pedig nem is én írtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12094 Dátum: 13 jan 25, 22:47:56 » |
|
Látom már megint megy a vitázás, milyen kis okosak vagytok. Fölösleges erről beszélni, hisz úgy se fog változni tőle semmi. Vitatkozzatok csak hajnalig értelmetlenül. Peace and Love.
Végre, erre vártam! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12095 Dátum: 13 jan 25, 22:49:54 » |
|
Nana, ez olyan mintha anyámat szidtad volna..! Ugyan Aes, tudjuk hogy imádsz veszekedni 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12096 Dátum: 13 jan 25, 22:50:35 » |
|
Én nem tudom én is úgy vagyok vele, mint Éjfél ha valaki kijavít kijavít hát istenem ha az neki jó hogy engem ellenőrizget  de most ne a helyesírási szokásokon vitázzunk  inkább azon hogy már 20 perce itt kéne lennie a pizzámnak.... úgy érzem ez így egy ingyen pizza lesz nekem 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12097 Dátum: 13 jan 25, 22:50:52 » |
|
Rosszkor szóltam. Ez az én formám.  Saphira veled meg mi történt ma hogy rossz kedved van? (Csak kíváncsiságból) Pizza... de ennék szívesen egyet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 22:51:57 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12098 Dátum: 13 jan 25, 22:51:02 » |
|
Látom mit tettetek ott Sabaku és Aes!  Amúgy hihetetlen, hogy mi vagyunk a szararcok azért, mert egyesek lassan a nevüket sem tudják helyesen leírni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12099 Dátum: 13 jan 25, 22:51:33 » |
|
Nana, ez olyan mintha anyámat szidtad volna..!
Nem szidtad, hanem "szittad". Maradj hű a klasszikusokhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #12100 Dátum: 13 jan 25, 22:53:10 » |
|
Nem, zitagirl, én inverzen működöm. Ha rossz kedvem van, kedves vagyok vagy fel sem tűnök, mint az utóbbi egy hónapban. Ha meg jó kedvem van, akkor olyan jó titeket bántani.  Sabaku, az szittad! Aes megelőzött. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #12101 Dátum: 13 jan 25, 22:53:55 » |
|
Laterneman igen ti csúnya gonosz emberkék vagytok akik puszta jó szándékból segítenek nekünk ( ráadásul ingyen szóval ezért nem panaszkodok  ami ingyér van azért sose panaszkodj  )
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12102 Dátum: 13 jan 25, 22:55:58 » |
|
Tényleg, tud valaki f-betűvel kezdődő, összesen 9 betűs csúnya szót? Mert nem tudom ez itt mit akart takarni--> "TE F********!" 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #12103 Dátum: 13 jan 25, 22:56:59 » |
|
Azért nem örülnek neki, mert az emberek általában nem szeretik, ha nagy közönség előtt megalázzák őket és azt sugallja a mondanivaló, hogy hülye vagy mint egy segg. Lehet így elsőre meglepő, de tényleg nem szeretik. Van, hogy kitör az emberből valami és nem bírja már elviselni, de akkor ne csodálkozzon ha beszólnak neki, akkor is ha igaza van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12104 Dátum: 13 jan 25, 22:57:35 » |
|
"ami ingyér van azért sose panaszkodj" Hát a börtönben a váratlan anális szex is ingyen van, de én azért panaszkodnék a helyedben ha ilyesmi érne.  Sabaku: faszszopó 10 év letöltendő az aszkabanba!xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 22:59:10 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
|