Ayumichan
|
 |
« Válasz #11820 Dátum: 13 jan 21, 18:50:55 » |
|
gmen, az gmen.  Bemondták a hírekben h 1 kettévágott kutya tetemét találták meg.  Hát ha összefutnék a tettessel (és biztosra tudnám h ő az) a mostani "idegállapotomban" simán kikaparnám a szemét és letépném a micsodáját az illetőnek. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #11821 Dátum: 13 jan 21, 19:08:24 » |
|
Zárva a coop és nem tudtam sajtot venni (a pennyben nincs csak előrecsomagolt és "méregdrágán")  Az itteni Spar 8-ig nyitva van, van sajt is. Az egyel fentebbi meg 9-ig van nyitva, sajtügyileg (Még van is ilyen szó... Szeretlek magyar nyelv!) a helyzet ugyanaz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11822 Dátum: 13 jan 21, 19:17:59 » |
|
Gondoltam rá h "felmászok" a Sparba (nem a Platán melletti coopnál voltam hanem a Tapolcai elágazásnál), de idő kzben megváltozatattam a "programot" nem rántott sajt lett a vacsi hanem bundás kenyér. Majd holnap lesz rántott sajt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #11823 Dátum: 13 jan 21, 19:32:27 » |
|
Bundás kenyér reszelt sajt nélkül? Itt egy bűntett készülődik.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11824 Dátum: 13 jan 21, 19:35:27 » |
|
Még nem hallottam reszelt sajtos bundás kenyérről, úgyhogy most "gazdagabb" lettem 1 recepttel. De azt hogy? a tojásba kell belekeverni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #11825 Dátum: 13 jan 21, 19:41:52 » |
|
Sütés után rászórod és ráolvad, olyan lesz, mint a francia pirítósban, állagra. Vagy, ha megcsinálod szendvicsnek és a reszelt sajtot belerakod és azt forgatod meg tojásban, akkor az is nagyon finom ám. (Szendvics alatt: két szelet kenyér, vékonyan vajjal megkenve, valamilyen felvágott és reszelt sajt benne, a két kenyér meg egymáson ugye, mint egy sima szendvicsnél.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11826 Dátum: 13 jan 21, 19:47:40 » |
|
Hát ezt 1x majd muszáj lesz kipróbálni.  Na de a holnapi menü akkor is rántott sajt+petrezselymes rizs lesz. mikor lesz már holnap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11827 Dátum: 13 jan 21, 19:49:09 » |
|
Bemondták a hírekben h 1 kettévágott kutya tetemét találták meg.  Hát ha összefutnék a tettessel (és biztosra tudnám h ő az) a mostani "idegállapotomban" simán kikaparnám a szemét és letépném a micsodáját az illetőnek.  Lenne egy tippem kilehetett. Az utcánkban lakik egy ember aki utálja az állatokat. 2-3 évvel ezelőtt a macskákat mérgezte fagyállóval beleértve az enyémet is. Meg egyszer jött a fia egyik szomszédhoz és vidáman mondta hogy "Apám lelőt egy macskát a puskával!" Én nem értem ezeket az embereket. Attól hogy nem szeretik attól még nem kéne megölni őket meg hasonlók. Ha megtalálják én is legszívesebben elverném de úgy hogy nem lenne semmilyen testrésze a helyén. Sütés után rászórod és ráolvad, olyan lesz, mint a francia pirítósban, állagra. Vagy, ha megcsinálod szendvicsnek és a reszelt sajtot belerakod és azt forgatod meg tojásban, akkor az is nagyon finom ám. (Szendvics alatt: két szelet kenyér, vékonyan vajjal megkenve, valamilyen felvágott és reszelt sajt benne, a két kenyér meg egymáson ugye, mint egy sima szendvicsnél.)
Biztos finom lehet. Egyszer majd kipróbálom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11828 Dátum: 13 jan 21, 19:56:09 » |
|
"Lenne egy tippem kilehetett." Ezzel azt akarod mondani h ez az eset ott történt (azon a környéken) ahol laksz? Küld ide hozzám, itt várja 1 szép nagy konyhakés (legalább levezetem a felesleges stresszt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11829 Dátum: 13 jan 21, 20:00:48 » |
|
Azt nem tudom mert nem néztem a híreket most (mellesleg a 17.kerület Rákoskerten lakok), és őszintén remélem hogy nem nálunk történt, de kinézném belőle hogy ilyet tett volna. Gyűlöl minden állatot. Amiatt van bent a macskám mert félek hogy őt is megölné. Szívesen elküldeném őt hozzád csak akkor te kerülnél bajba. Mellesleg sokkal kegyetlenebb halált érdemelne meg  .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 21, 20:01:34 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11830 Dátum: 13 jan 21, 20:04:14 » |
|
Ez igaz.  Ne küld el megoldom az "energiáimmal", úgyis boszi vagyok.  Nem fárad el a kezem a kés használatától és még nem is bizonyítható rám. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11831 Dátum: 13 jan 21, 20:05:44 » |
|
Ja a boszik mindenre képesek.  De egy egyszerű kés általi halál túl kegyes lenne neki. Nincs valami nagyon kegyetlen mágiátok? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 21, 20:06:37 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11832 Dátum: 13 jan 21, 20:12:38 » |
|
Nem tudom, majd megnézem mit "tehetek".  Inkább nem írom le ide h mit csinálnék az ilyenekkel mert az "a nyugalom megzavarására alkalmas információt" tartalmazna. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #11833 Dátum: 13 jan 21, 20:12:40 » |
|
"Lenne egy tippem kilehetett." Ezzel azt akarod mondani h ez az eset ott történt (azon a környéken) ahol laksz? Küld ide hozzám, itt várja 1 szép nagy konyhakés (legalább levezetem a felesleges stresszt.  Ayumi te magad mondtad hogy a családod ilyen boszorkányos.  Akár oda is varázsolhatnád magadhoz, és problem megoldva... vagy ha az nem fekszik, vegyél elő babát vagy ahogy szokás és átkozd meg vele! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11834 Dátum: 13 jan 21, 20:14:41 » |
|
Jó ötlet Morause de hagyjuk ezt az igazi boszikra. Különben mi leszünk nagy bajban ha feldühítjük őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|