Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Sajt.
|
 |
« Válasz #11760 Dátum: 13 jan 18, 21:16:15 » |
|
Imádom lefejezni a gumicukormacikat! Beteg, perverz dolog. Pfujj!  A haribo békák a legjobbak. Már a szaguktól is odáig vagyok!  Szerk.: Ez nem tartozik különösebben a témához.  Ui.: A napokban hagytam el a suliban egy ezüst nyakláncot. Hát boldog is voltam... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 18, 21:18:49 írta Eszter4 »
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11761 Dátum: 13 jan 18, 21:16:26 » |
|
Akkor elárulok 1 titkot. a spirálos ezüst színű (és a fekete-fehér fülbevaló is) 300 ft volt, a többi mind 200 ft-ba került. Szóval van olyan ékszer ami 1 árban van a gumicukorral.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #11762 Dátum: 13 jan 18, 21:17:59 » |
|
Én is neked. Ha egy férfi ékszert vesz egy nőnek, akkor nem vesz bizsut. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11763 Dátum: 13 jan 18, 21:19:42 » |
|
De ezeket én magamnak vettem. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #11764 Dátum: 13 jan 18, 21:22:08 » |
|
Pff... ott a jegyűrű, azt ő mindíg hordja, szal azt nézegetheti rám gondolva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11765 Dátum: 13 jan 18, 21:25:50 » |
|
Minek vettél jeggyûrût? Semmi értelme, dobtad volna meg 10 doboz hariboval, azzal el lett volna pár évig...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #11766 Dátum: 13 jan 18, 21:26:59 » |
|
Látom rájöttél miért nem állja ki a példád a feltételek viszontagságos világát.  gman... Nézzük másként! Miért szereted a fegyvereket, miért gyűjtöd őket? Abból is van olcsó, meg műanyag, ugyanakkor, az igazit semmi nem pótolja.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11767 Dátum: 13 jan 18, 21:31:16 » |
|
Egyébként hagy áruljam el, a nôk szebbnek érzik magukat tóle, dìszítô szereppel bír, ráadásul ha egy becses személytôl kapják eszmei értêke is van. Szerk:Es meg senki nem kotott bele? Pedig..  most megengedem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 18, 21:38:56 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #11768 Dátum: 13 jan 18, 21:49:50 » |
|
Totál osztom Gman véleményét az ékszerekkel kapcsolatban, én se sok értelmét látom ennek, sőt, felesleges giccs inkább, főleg pasikon, mondjuk a nyaklánc, vagy karkötő. Órát, gyűrűt nem igazán tekintem ékszernek, szóval azok jöhetnek, ezek tudnak öltöztetni, és dobni az ember megjelenésén. De például az én fülem azokat a batárfülbevalókat, amiket Ayumi linkelt, kb fél percig se bírnák, olyan nehezek és ormótlanul nagyok, bár attól még lehetnek szépek. (: Jaj, és azért a mondatért, hogy kiket tartasz menőnek, Gman, megérte visszaolvasni a ma legyártott oldalakat, köszi.  Ééééés, két napi lóf*szt se csinálok nap vár most rám végre. (((:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 18, 21:51:02 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11769 Dátum: 13 jan 18, 21:56:59 » |
|
Nikucci.. a gyűrű is ékszer...  Gman véleményére én is büszke lennék.  Szerintem egy hosszú nyaklánc egy sima pulcsin, felsőn tud dobni.. vagy éppen egy karkötő is tud dobni az emberen.  Sőőt a fülbevalót is erre a célra találták ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 18, 21:57:57 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #11770 Dátum: 13 jan 18, 21:59:55 » |
|
Én is neked. Ha egy férfi ékszert vesz egy nőnek, akkor nem vesz bizsut.  ...de igen is vehet "bizsut" egy férfi a párjának, mert bizsu és bizsu közt is van különbség én pl. nagyon szeretem a kézműves dolgokat... de utoljára pl. a páromtól egy türkiz karkötőt kaptam, hordom is szinte állandó jelleggel, ugyanis az az "én ásványom"... Az egésznek annyi a titka, hogy ismerje az ember a másikat, hisz mindegyikünknél egén függő, hogy mi tesz minket boldoggá.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #11771 Dátum: 13 jan 18, 22:02:43 » |
|
Ezt a bizonyos karkötőt ő készítette?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #11772 Dátum: 13 jan 18, 22:13:57 » |
|
Nem, ezt most vette  az ékszerkészítéshez még nem ért azt majd nekem kéne egyszer kitanulni...  az lányos dolog xD, na jó nem mert szerintem a legtöbb ötvös férfi, bár ugyanez igaz a mester szakácsokra is
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11773 Dátum: 13 jan 18, 22:15:32 » |
|
Borbalka, olyan gyűrűt nekem is készíthetnél, valamilyen halvány barack színben.. uhh de jó lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #11774 Dátum: 13 jan 18, 22:22:44 » |
|
Egyébként több mint egy oldallal ezelőtt linkelte a gyűrűjét, és azóta már számtalan hsz-t írtál.  Na mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
|