zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11610 Dátum: 13 jan 16, 22:59:21 » |
|
Igen tényleg aranyos sofőr. Azért egyiket sem utasítanám vissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11611 Dátum: 13 jan 17, 00:22:40 » |
|
Farkas? hmm akkor már inkább egy szép Husky vagy Malamut  Szeretem a farkasokat szép a husky és a malamut, de a farkasok úgy szépek h látszik rajtuk h vadak.  Szerintem megiszom a mentolos forrócsokimat. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #11612 Dátum: 13 jan 17, 01:41:23 » |
|
Meg akartam nézni a google képeknél, hogy hogy néz ki egy vad tyúk, ami nem háziasított, erre csak ember csajok jönnek ki. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11613 Dátum: 13 jan 17, 01:55:04 » |
|
Miért? az nem jó neked?  1x hasonlóképpen jártam azzal a szóval h "cica".  írd be h vad baromfi, vagy vad csirke. esetleg angolul (wild chicken)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #11614 Dátum: 13 jan 17, 02:06:30 » |
|
Megnéztem a kakast a wikipédián. Olyan baromságokat írnak valamiért annál a cikknél, hogy mindig röhögnöm kell. Ott írták, hogy ez háziasított tyúk, és rájöttem, hogy nem láttam még vadat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
 |
« Válasz #11616 Dátum: 13 jan 17, 02:39:43 » |
|
Előző hszt nem idézünk!
ModerátorNem véletlen, de én is bagoly vagyok.  Hiába... a vér szava. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 17, 07:21:59 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11617 Dátum: 13 jan 17, 02:43:36 » |
|
Na meg az h hajnal 1kor születtem. Éjszaka láttam meg a napvilágot (tudom h ez a mondat eléggé paradox de akkor is).  De előző hszt nem idézünk mert megharap a modi. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 17, 02:51:59 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11618 Dátum: 13 jan 17, 06:34:37 » |
|
ááá hogy bírod..  én ha suliba megyek, és fél 7-kor kell felkelnem akkor ha 9 után fekszek le ,olyan leszek mint egy zombi,és hulla fáradt.De ha nem kell suliba mennem hajnalig is fent vagyok és mégis 8-kor kelek ,semmi bajom,ki érti ezt  .... (Úgy tűnik hogy én pacsirta típus vagyok.) (Na már megint esett 20 cm hó -.-,így már van fél méter és még mindig esik) xD Ejjajj ---ebből megint szép hazajövetel lesz:P hétfőn a 30 centis hó miatt hazaküldtek minden vidékit,nem értem...Tiszta hülyeség mert ugyanúgy hazatudnék jönni rendesen 2-kor is.Abban semmi nem akadályozhat meg:D.De nem baj,ha az igazgatónő parancsba adta akkor nincs mit tenni. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 17, 06:41:39 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #11619 Dátum: 13 jan 17, 08:42:00 » |
|
Mégis mennyire unatkozhat az ember, ha a tyúk háziasítatlan, vad alakja után keresgél képeket a neten? Bár ami azt illeti, én is szívesen megnéznék egy kakast, ami a Holdnak kukorékol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11620 Dátum: 13 jan 17, 08:50:25 » |
|
Egy holdnak kukorékoló kakas? Biztos érdekes lehet az éjszaka közepén. Egy szép farkast látnék én szívesen a hold alatt vonyítani. Olyan szép fehéret mint amilyen Éjfél képe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
 |
« Válasz #11621 Dátum: 13 jan 17, 12:39:16 » |
|
ááá hogy bírod..  én ha suliba megyek, és fél 7-kor kell felkelnem akkor ha 9 után fekszek le ,olyan leszek mint egy zombi,és hulla fáradt.De ha nem kell suliba mennem hajnalig is fent vagyok és mégis 8-kor kelek ,semmi bajom,ki érti ezt  .... (Úgy tűnik hogy én pacsirta típus vagyok.) (Na már megint esett 20 cm hó -.-,így már van fél méter és még mindig esik) xD Ejjajj ---ebből megint szép hazajövetel lesz:P hétfőn a 30 centis hó miatt hazaküldtek minden vidékit,nem értem...Tiszta hülyeség mert ugyanúgy hazatudnék jönni rendesen 2-kor is.Abban semmi nem akadályozhat meg:D.De nem baj,ha az igazgatónő parancsba adta akkor nincs mit tenni.  Ha zombi vagy a korán keléstől akkor bagoly típus vagy.  Én is volt h fél 5-kor keltem melóba és este 9-kor feküdtem mégis bealudtam délelőtt majdnem, most meg pl hajnali 5-kor feküdtem és 10-kor keltem - azaz kevesebbet aludtam óraszám szerint - mégis tök jól vagyok és fitt. 
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #11622 Dátum: 13 jan 17, 13:16:39 » |
|
Almás tanács? Niki meg Ryuk-ot akar háziállatnak, vagy mi?  Még múltkor írtam be egy kolis praktikát. Ha túl száraz a cigaretta dohány teszünk mellé 2-3 cikk almát és olyan lesz mintha frissen bontottuk volna ki. ááá hogy bírod..  én ha suliba megyek, és fél 7-kor kell felkelnem akkor ha 9 után fekszek le ,olyan leszek mint egy zombi,és hulla fáradt. Ha jól számolom ez 9 és fél óra alvás  Én 3 nap alatt alszok ennyit Edit: Fenébe kinyírtam a témát >< 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 17, 14:19:54 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #11623 Dátum: 13 jan 17, 14:28:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11624 Dátum: 13 jan 17, 15:12:40 » |
|
Ez a videó rendesen életveszélyes (mármint a tartalma).  Azt mondják h az ország több pontján is hó esett. Igaz ez? Csak mert Miskolcon +fokok vannak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|