Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11580 Dátum: 13 jan 16, 20:38:13 » |
|
Borbalka egy kifejlett aligátortekinek csak a páncélja 40centi hosszú és majdnem ugyan olyan széles is  hát 60%hal 40% rovar valahogy így adagolják kaját neki  aligátorteki meg azért jó mert lesből támad  de csak vízközelben :S szóval vizesárok házkörül 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11581 Dátum: 13 jan 16, 20:40:13 » |
|
Ha már lesz vizesárok akkor kéne bele néhány pirahna is biztonság kedvérért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11582 Dátum: 13 jan 16, 20:42:33 » |
|
Frászt  krokikaat  és miest átgázol rajta valaki egy rakat kroki lesz nyakában 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11583 Dátum: 13 jan 16, 20:44:03 » |
|
Szerintem mire átérne már csak néhány testrész maradna belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #11584 Dátum: 13 jan 16, 20:50:42 » |
|
Óh, de kár, ennyi volt a nagy eszmecsere a fejesek között a dumában, most megint visszajönnek a hétköznapi témák, én meg totál kimaradtam az egészből. Már megint.  De nem baj, mint heo mondta volt, életem volt addig helyette, vagy mi. Mosómaci, Éjfél, akkor nézd, milyen cuki haverja van a macimnak: katt!  Jaj, itt van, Gman is, a tükörben pózolgatós?  Bocsi, ezt nem tudtam ettől egyszerűbben felvezetni, de olyan jókat lehet nevetni a feleséged kiírásain.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 16, 20:52:32 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11585 Dátum: 13 jan 16, 20:51:43 » |
|
Szerintem mire átérne már csak néhány testrész maradna belőle. Vagy még annyi se.  (ezt hívják 100%os felhasználásnak). Legalább valami haszna is lenne a betörők létének. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 16, 20:53:06 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #11586 Dátum: 13 jan 16, 20:57:58 » |
|
Mostanában mindenki bánt engem, mindjárt szólok Hieinek, hogy töröljön... neeem, nem adom meg ezt az örömet.  De akkor is kapja be a kezeteket a daráló!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #11587 Dátum: 13 jan 16, 21:04:14 » |
|
Én veled vagyok báttya  Mi jóarcok tartsunk össze
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #11588 Dátum: 13 jan 16, 21:08:28 » |
|
Én meg lány vagyok, és automatikusan férfiellenes, ha ilyen "harcokról" van szó.  De azért tudod, hol bántás ez, Gman.  Inkább örülj, hogy ennyien törődnek veled így vagy úgy. Úristen, de bizarr, hogy látom a neved az online tagok között, Gdat88. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 16, 21:13:18 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #11589 Dátum: 13 jan 16, 21:11:00 » |
|
Egyébként bevált az almás tanács Niki? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #11590 Dátum: 13 jan 16, 21:17:08 » |
|
Almás tanács? Niki meg Ryuk-ot akar háziállatnak, vagy mi? 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #11591 Dátum: 13 jan 16, 21:36:07 » |
|
Hát, szükség nem volt rá szerencsére, de ha már dohány, tetszeni fog neked az új családtagom, Lew, nézd: katt!. Használva van a drága, meg kell hagyni, pedig még két hetes sincs. Amúgy ma láttam a hülye Dachauban egy tök király, csontvázfejes, királypipás változatot pár euróért drágábban, és úgy sajnálom, hogy nem azt vettem meg.  Bár ez is szuperált eddig, remek hangulatot teremt még így is, de azért a kinézet baromi sokat dobna rajta. Nem baj, úgyis akarok nagyobbat is, és mire jön a balatoni fórumos tali, majd lesz egy két-három csöves is, és kibővítem még jobban az eddig csupán ötféle ízt számláló dohánygyűjteményem, és majd szíívunk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11592 Dátum: 13 jan 16, 22:05:36 » |
|
Ez valami vizipipa (vagy miaz)? Mostanában mindenki bánt engem, mindjárt szólok Hieinek, hogy töröljön... neeem, nem adom meg ezt az örömet.  De akkor is kapja be a kezeteket a daráló! Ne aggódj amiatt h "bántanak", az emberek valójában kedvelik azt akit így piszkálgatnak. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #11593 Dátum: 13 jan 16, 22:10:04 » |
|
Igen vizipipa... nekem ezzel kapcsolatos élményem mikor víz helyett fehér bor került bele az üvegbe!  Nem győztük a gyújtókat újra tölteni mert egy széntablettát is qrva sokáig égettünk mire parázslani kezdett rendesen! Itt a pólusba meg láttam olyanokat a dohányárusnál hogy azt hittem ott maradok fekve!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 16, 22:10:55 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11594 Dátum: 13 jan 16, 22:11:18 » |
|
Ayumi akkor Éjfél kedvel engem vagy mi? Mert kb semmiben sem értünk egyet és folyamat piszkálódunk.. xD Még jó hogy én sosem dohányoztam  max piálás de cigi és társai soha 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|