gman
|
 |
« Válasz #11565 Dátum: 13 jan 16, 19:48:21 » |
|
Én egy gorillát akarok, Gézának nevezném és balerinának öltöztetném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11566 Dátum: 13 jan 16, 19:48:40 » |
|
Az tuti  még én is be***** ha rám morogna egy tigris az udvaron 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11567 Dátum: 13 jan 16, 19:52:05 » |
|
De nagyon aranyos a teknős de nálam inkább a nagymacskák a befutók.  Hát nem aranyosak?  Éjfél te milyen állatot tartanál?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 16, 19:56:09 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
 |
« Válasz #11568 Dátum: 13 jan 16, 19:55:57 » |
|
jaja szépek azok most néztem utána eléggé megszigorították az aligátorteki tartását =( sok volt a kézfej leharapásos baleset 
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja! 
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #11569 Dátum: 13 jan 16, 20:04:13 » |
|
A nagymacskák tényleg jók lehetnek, de nem mernék egy tigris mellett szunyókálni, meg nagyon érdes a nyelvük... Nekem két hörcsögöm volt... azoktól egy betörő nem ijedt volna meg, csak én nem tudtam aludni, mert rágták a rácsukat.  Unokatesómnak szakállas agámája volt, amit mi etettünk, ha nyaraltak... Az a dög gyászbogár lárvával táplálkozott, de mielőtt oda adtad volna neki bele kellett mártani valami vitamin keverékbe, hogy jó legyen a szerencsétlen hüllőnek... Eperke, egy aligátorteknős mit eszik(az emberi végtagokon kívül) és mekkora? (utánanézhetnék, de lusta vagyok...  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11570 Dátum: 13 jan 16, 20:06:37 » |
|
Miért tényleg aranyosak. Ha születésétől kezdve neveled akkor nagyon jó jószág lenne. És biztos nem törnének be a házba egy szép tigris láttán.
Vagy épp azt lopnák el legelőször!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11571 Dátum: 13 jan 16, 20:08:18 » |
|
Miért tényleg aranyosak. Ha születésétől kezdve neveled akkor nagyon jó jószág lenne. És biztos nem törnének be a házba egy szép tigris láttán.
Vagy épp azt lopnák el legelőször! És hogyan? Betörőket egyből felfalná.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #11572 Dátum: 13 jan 16, 20:08:50 » |
|
Szerk.: de ezt most már kicsit unom hogy vagy a mondandóm egy ici-pici részletét emelik ki aminek épp rosszindulatú a jelentése önmagában vagy kiforgatják szavaim...nem tudom hova írtam azt hogy a kutya Gman...
Kötekedett, szívatott... te meg magadra vetted, és ez volt a cél vagy sem tök mind1... szólj be te is ha meg nem megy sz@rd le! Miért tényleg aranyosak. Ha születésétől kezdve neveled akkor nagyon jó jószág lenne. És biztos nem törnének be a házba egy szép tigris láttán.
Akkor ennyi erővel én meg felnevelek egy Tirexet... áhh nem inkább egy raptort mert azt talán elférne a lakásba! Ettől meg már olyan wowos beütése lenne hogy puskával a kezembe én lennék: A Hunter! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11573 Dátum: 13 jan 16, 20:12:43 » |
|
De nagyon aranyos a teknős de nálam inkább a nagymacskák a befutók.  Hát nem aranyosak?  Én is szeretm a nagymacskákat, tartanék 1 tigrist vagy 1 oroszlánt, esetleg 1 gepárdot.  Vagy épp azt lopnák el legelőször!  Vagy a macsek "lopná el" a betörőket 1 (vacsorának). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #11574 Dátum: 13 jan 16, 20:13:39 » |
|
Nem erre céloztam hanem hogy nemfeltétlen lopkodó, harapdálós kis jószágok ezek  csak nevelés kérdése minden  Szerk.: de ezt most már kicsit unom hogy vagy a mondandóm egy ici-pici részletét emelik ki aminek épp rosszindulatú a jelentése önmagában vagy kiforgatják szavaim...nem tudom hova írtam azt hogy a kutya Gman... Talán nem írtad le, de tudom, hogy erre gondoltál 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11575 Dátum: 13 jan 16, 20:13:50 » |
|
A szívemből szóltál Ayumichan. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11576 Dátum: 13 jan 16, 20:16:00 » |
|
Ja fel.. De ha valaki konkrétan tigrist megy lopni, akkor megoldja, hogy ne falja fel az állat...  Vagy ha annyira szelíd, akkor meg simán pórázra köti, és elsétál vele! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #11577 Dátum: 13 jan 16, 20:17:03 » |
|
Na meg alatatópisztolyt is kapni egyes boltokban 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #11578 Dátum: 13 jan 16, 20:18:38 » |
|
Akkor ti még nem láttátok a Másnaposak c. filmet!  Azért Tyson macskáját elcsórni bazzeg! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11579 Dátum: 13 jan 16, 20:19:31 » |
|
Csak velem lenne barátságos és azért a legtöbb betörő nem éppen egy tigrisre számít itt Rákoskerten. Az altatópisztolyt meg minden állat ellen lehet használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|