Tündér vagy, imádlak Zita.

Délután úgy indultam el dolgozni, hogy áh de jó ingyenes a bkv, ráadásul mostanra biztos elhárították a legtöbb katasztrófát/problémát. (naivitás igen)
Fél óránként jó ha indult egy busz. Nem baj jöttem távolságival, egyébként is én voltam a hülye hogy a helyzetre való tekintettel nem indultam el fél órával korábban.
A 85ös járattal mindig is voltak problémák, volt egy időszak amikor már képes lettem volna panaszlevelet is írni.. úgy voltam vele hogy akár minden nap elküldöm ha kell csak legyen már valami változás, ugyanis napi szinten még ha jóval korábban is indultam el a 6 perces sűrűség helyett minimum húsz percenként (de ennél rendszerint ritkábban) jelent meg egy kósza busz három busznyi emberre. Mindig ráfizetek pénzben ha nem érem el a hévet és mehetek távolságival. A másik eshetőség a késés.
Egyik pillanatról a másikra beállt a változás.. elkezdett járni a busz amihez kijártam.
Persze megértem ha szar a helyzet havas, jeges idő, régi járművek.. nem indulnak el a hidegtől stb.
A karbantartás szót gondolom nem ismerik, de még azt is megmerem kockáztatni hogy lustaságból (nem nem a buszok a lusták) nem indulnak el a fr-ncos járművek. Ezzel csak az a gond, hogy lehet hogy a sofőrök a munkahelyükön vannak de van rá némi esély hogy a többi ember, épp dolgozni jár a tömegközlekedési eszközzel.
Ilyenkor némileg irigy vagyok néhány ország lakosaira, kifizetnek egy elfogadható összeget azért hogy tiszta, karbantartott, fűtésre vagy légkondicionálásra alkalmas járművön utazzanak, amelyek nem mellesleg még a menetidőt is tartják.
Volt hogy rákérdeztem egy sofőrnél, hogy ne haragudjon de miért is van ez hogy rendszeresen szívok ezzel a járattal.. mire közölte hogy nem kapnak elég buszt.
Ezután leszállt a buszról (és b***** alapon, azért is) nekiállt beszélgetni pár ismerőssel, természetesen nem indultunk el időben. Még jó hogy jó kedvem volt és nem mentem le kiosztani... ha szar kedvem lett volna, nem tudom mit mondok vagy csinálok.
Bocs, hogy ilyenekkel traktállak titeket, de ez kikívánkozott.