Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #9690 Dátum: 12 dec 18, 00:54:10 » |
|
Látod babóm, ezért nézek én youtubeot. Ott az megy amit én akarok! 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9691 Dátum: 12 dec 18, 01:07:38 » |
|
mi majd pénteken megyünk megnézni párommal a Hobbitot már várom (ezt kapja tőlem karácsonyra  ... de még ki kéne találni valamit évfordulóra is :S nehéz dió) valaki gyilkoljon meg  mély letargiába fogok zuhanni mert buta vagyok és nem tudok számolni  utálom a hőtant -.- nem értem (na nem baj majd 1 év múlva, eljárok korrepre és megcsinálom 5ösre muhahahahaaaa, jövő félévben meg mindent bele adok és kapok 20as tanulmányit majd ősszel az eddigi potom 9-10ezrek helyett, addig is viszont hátha ráhajtok kicsit a közéletire is oszt lesz pínz, ha netán marad időm akkor meg még ott van mindig a drága dejákmeló, éhen hátha nem halok)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9692 Dátum: 12 dec 18, 01:16:18 » |
|
Évfordulóra? Add magad valami szexy csomagolásban! 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9693 Dátum: 12 dec 18, 01:18:09 » |
|
ez így 3 év után nem lenne valami kreatív
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9694 Dátum: 12 dec 18, 01:21:11 » |
|
Akkor lepd meg egy traktorral~ mindenki szereti a traktorokat. Amúgy erre a Hobbit cuccra kitérve, állítólag azért szidják az animációját, mert a 3D alatt olyan képkocka/másodperccel dolgoztak (vagy mi) hogy többen elhányták magukat. Bár ezt én is csak olvastam, nem tudom mi igaz belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9695 Dátum: 12 dec 18, 01:33:41 » |
|
akkor már inkább egy kombájnra ruháznék be az sokkal menőbb
am én erről még nem hallottam, de majd meglátjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9696 Dátum: 12 dec 18, 02:32:28 » |
|
Derítsd ki h mi a vágya valami rafinált puhatolózással (jobb ötletem nincs  ).  Férfiakban (a kitalálásban h mi a jó nekik) nem vagyok jó, amúgy is akárhány férfi ismerősöm van nehéz rajtuk kiigazodni, és még mi nők vagyunk a szeszélyesek. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9697 Dátum: 12 dec 18, 07:16:36 » |
|
Legyen úthenger, minden valamire való férfi szeretne átmenni valamin egy úthengerrel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9698 Dátum: 12 dec 18, 07:39:29 » |
|
Ha most kiejtik előttem a tünde szót, egy pár óráig nem szabadul tőlem senki. Tudom ám, hogy képzelted el. Mell ki, ruha alig. Na reggeli első guglizásom direkt csakis a te kedvedért. xD Szal lehet, hogy a vanyák akár így is kinézhetnek?  Vagy ha a vanyák nem is, csak úgy általában a tündék? xD Akkor vissza kell vonnom a tündék kisugárzásáról szóló tanaimat.  Vagy akár egy modernebb értelmezése a témának: Kép Bár ez utóbbi már tényleg arra hasonlít, hogy szerinted szerintem mi adja azt a bizonyos kisugárzást.  gman, igazad van az úthengert illetően. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 18, 07:40:15 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9699 Dátum: 12 dec 18, 08:12:50 » |
|
Az elfekkel az a baj, hogy hippik, lehet, hogy szépek, de attól még büdös hippik és el levon az értékükből, nem is keveset!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9700 Dátum: 12 dec 18, 08:14:29 » |
|
Hippik a francokat. xD A Szilmarilokban néha azért hatalmas vérengzéseket rendeznek. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9701 Dátum: 12 dec 18, 08:21:57 » |
|
De, az elfek faimádó hippik, a félszerzetek mucsai parasztok, az orkok meg kisebbségiek. Bezzeg a törpök! Náluk még a nők se puhányak, még szakálluk is van nekik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9702 Dátum: 12 dec 18, 09:22:55 » |
|
de a törpök büdösek és alkeszok (a nők is) hmmhmmhmm Apa kezdődik, apa kezdődik (avagy 37perc a pót zh-ig  ) (imádom, hogy szétcsesztem a leptop billentyűzetem... nincs jobbra nyilam a c-t idegbeteg állat módon kell nyomni... az f-pedig egy fekete lyuk de legalább működik xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #9703 Dátum: 12 dec 18, 13:29:52 » |
|
Aes, úgy látom bejött a tippem, és tényleg az olyanok jönnek be.  Nekem egyik sem tetszett a két hölgyemény közül. Az egyik kb. olyan, mint egy gyerekrajz, a másik meg mint egy szajha... semmi nemesség nincs bennük, süt róluk, hogy egyetlen céljuk, hogy minden pasinak mutogassák magukat. Hol az arisztokrata fenség? Azok nem tündék. Pont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9704 Dátum: 12 dec 18, 13:42:16 » |
|
Apa kezdődik, apa kezdődik (avagy 37perc a pót zh-ig  ) Na és hogy sikerült a dolog?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|