Ayumichan
|
 |
« Válasz #8985 Dátum: 12 dec 07, 22:53:48 » |
|
Azért a biztonság kedvéért eszek előtte 1 "kis" (1 raklappal) szaloncukrot. (így este 11kor) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8986 Dátum: 12 dec 07, 22:55:23 » |
|
kár.. pedig én láttalak..
Ayumi lol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Szárnypróbálgató
|
 |
« Válasz #8987 Dátum: 12 dec 07, 22:59:54 » |
|
Biztos hallucináltál.  És még mindig. Am csak azért, mert amennyit én járok ide, az ilyen egymondatos hozzászólásaimat szégyellem... Úgyhogy besuhan-kisuhan, és kész. 
|
|
|
Naplózva
|
Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8988 Dátum: 12 dec 07, 23:11:17 » |
|
Én is láttalak  (de én boszorkány vagyok, úgyhogy látom a kísérteteket is)  Finom ez az alma, csak 1 kicsit savanykás (így szaloncukor után) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #8989 Dátum: 12 dec 07, 23:27:31 » |
|
Én meg ma nem ettem még egy gramm csokit sem.  Ez hallatlan! Sőt. Mióta tél van, meg karácsonyi hangulat, az idei szezonra értve, szaloncukrot se láttam.  Csak egy smucig néger mikulást, aki nem adott nekem szaloncukrot, csak az öregasszonyoknak. =((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8990 Dátum: 12 dec 07, 23:33:18 » |
|
Uszítsd rá a krampuszt.  Csoki meg van a boltban. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8991 Dátum: 12 dec 07, 23:36:33 » |
|
Az igen... Itt a vasúton olyan egy mikulás volt...20 éves hapi áldogált mikulás jelmezben ,aztán osztogatta a szaloncukrot.Csajoktól megkérdezi.Jók voltatok? Kaptok szaloncukrot,de van gyalókám is x'D.Vonaton meg a kaller ilyen világító ördög szarvacskába mászkált,hát azt hittem megphusztulok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #8992 Dátum: 12 dec 08, 09:14:47 » |
|
Én tegnap bekebeleztem annyi Toffifee-t, hogy rosszul lettem  de azért finom volt 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8993 Dátum: 12 dec 08, 15:43:13 » |
|
Ez most eszembe juttatta a kb 1 héttel ezelőtti "szaloncukormérgezésemet".  "Kitaláltam" 1 olyat h mandulás cappuccino (régen ittam 1 vendéglátóhelyen, de sehol nem lehet kapni boltba). Szal vettem instant (klasszikus) port hozzá meg 1 mandulaaromát. (ahol ittam ott is aromát öntöttek bele, láttam). Szal lehet szurkolni h bele ne billenjen a fél üveg aroma a pohárba (amilyen remegős a kezem van rá esély) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8994 Dátum: 12 dec 08, 16:03:51 » |
|
Szurkolok, mindenkinek mindenben:) Én mostanában túrókrémet csinálok sokszor és abba kell vaníliaaroma, ezért én is mindig érzékelem, hogy több kívánkozik a krémbe mint kéne... Amúgy nagyon finom lesz a végeredmény, általában gofrival és erdeigyümölcsel eszem és nyamm, nyamm, nyamm. (Tudom, hogy jól ki tudom fejezni magam.  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8995 Dátum: 12 dec 08, 16:11:25 » |
|
Sztem sikerült (mokkáskanállal csináltam)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8996 Dátum: 12 dec 08, 18:26:38 » |
|
Egye fene, én is karácsonyítottam egy kicsit. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #8997 Dátum: 12 dec 08, 18:55:50 » |
|
Nekem olyan vagány avatarom van most hogy tuti nem cserélem le =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #8998 Dátum: 12 dec 08, 19:06:34 » |
|
Ezzel én is így vagyok.. a tied honnan van? Na meg nincs is túl karácsonyi hangulatom, akkor meg nem teszek ki egy mikulássapkás sátánt.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8999 Dátum: 12 dec 08, 19:25:22 » |
|
Ha jól tippelek, akkor a LoL-ból van.  Látott már valaki közületek instant havat? Kis dobozba árulják. Némi por, hozzáöntesz egy kis vizet és szinte azonnal kész is a hó, tök poén.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|