gman
|
 |
« Válasz #8955 Dátum: 12 dec 06, 18:46:50 » |
|
Nem kell félteni, nem vagyok én olyan törékeny, bár a szientológus lila fehéregerek, akik folyton az ágyam alatt próbálják megidézni Cthulhut igen nagy nyomást helyeznek rám, de én csak legyintek rájuk, jobb a békesség!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #8956 Dátum: 12 dec 06, 18:48:31 » |
|
A rosszabbik feled is érzékelte ezeket a rágcsálókat?
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8957 Dátum: 12 dec 06, 18:51:45 » |
|
Nem, ő minden idejét azzal tölti, hogy bebizonyítsa a szobatársamról, hogy egy hermafrodita vérkecske. Ja, kicsit hülye szegény. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 06, 19:41:32 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #8958 Dátum: 12 dec 06, 23:05:24 » |
|
Crona? Adhat, feltéve ha a dokinak van megfelelő tűje:D (zárójel)Én szerencsére nem félek a szuritól, suliban oltáskor is mindig inkább én megyek legelőször, mert az sokkal rosszabb látni hogy másnak fáj előtted, mint fordítva. Például ha valami gyesza leányzó jönne előttem, és látnám h síkítva felugrik, azután nem szívesen mennék oda a dokihoz... Ha 18 leszek tuti fogok majd vért adni, mert miért ne. Keresztnagymamámnak egyénként olyan ritka vértípusa van, hogy nem egyszer küldött mrá érte a kórház taxit, hogy adjon vért egy sürgős műtéthez, mert nem volt olyan raktáron... ami azért elég durva.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #8959 Dátum: 12 dec 06, 23:24:13 » |
|
A keresztnagymamádnak arany vére van
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8960 Dátum: 12 dec 06, 23:28:38 » |
|
Biztos 0 rh negatív (az ilyen ritka) -és mindegyikhez jó. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 06, 23:30:30 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8961 Dátum: 12 dec 06, 23:32:12 » |
|
Gondolom AB negatív a szóban forgó rokon vércsoportja. (Ayumi, a 0 negatív a 8-ból elvileg csak az ötödik legritkább.) Viszont engem más fogott meg. Mi a hava-kukk az a keresztnagymama?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8962 Dátum: 12 dec 06, 23:43:05 » |
|
Gondolom a keresztanyjának az anyja  De ez csak testvér, mint ahogy ilyeneket is hallok, hogy kereszttestvér meg ilyenek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8963 Dátum: 12 dec 07, 06:13:58 » |
|
Én sem sikítozok, ha tűt látok, csak egy kicsit kellemetlen a tudat, hogy ez fog történni. Tudom, hogy nem fáj, csak a tudatalattimat b*szogatja egy gyerekkori trauma.  A rokoni szálak kibogozásában sosem voltam jó, az unokatestvér után már elvesztem a fonalat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #8964 Dátum: 12 dec 07, 17:11:54 » |
|
Erről jut eszembe, általánosba valaki mesélte, h ismert egy kigyúrt gyereket, akinek a doki bletöre a karjába a tűt... Keresztnagyi= apukám keresztanyja, és egyben nagymamám testvére is. Nincs is ilyen szó igazából, családi szleng 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 07, 17:16:01 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8965 Dátum: 12 dec 07, 17:14:50 » |
|
Én attól készülök ki mikor a fogorvos érzéstelenítőt szúr a szájpadlásomba. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #8966 Dátum: 12 dec 07, 19:24:05 » |
|
Én azért megyek be előbb, hogy túlessek rajat. Alsóban mindig azzal riogattak minket, hogy olyan nagy a tű, hogy a karunkat is átszúrja...
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
 |
« Válasz #8967 Dátum: 12 dec 07, 19:33:05 » |
|
Hát én suliban oltások előtt konkrétan pánikrohamot kaptam xD Ott kelett nyugtatgatni engem. De aztán ezt szerencsére kinőttem 
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::

|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8968 Dátum: 12 dec 07, 19:37:30 » |
|
Én az oltástól szerencsére nem félek, de egyik ismerősöm mesélt nekem a velő vételről... Attól nagyon rosszul lettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8969 Dátum: 12 dec 07, 20:13:59 » |
|
Velővételhez még "nem volt szerencsém" (szerencsére  ), de elképzeltem ahogy 1 hatalmas tűt szúrnak a hátamba és kirázott a hideg. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
|