Saphira
|
 |
« Válasz #8940 Dátum: 12 dec 06, 14:27:45 » |
|
Teréz anyát
Sosem értettem, mi a francot tett Teréz anya, amiért annyira oda és vissza vannak tőle. Nagyon sokan segítenek ám a szegényeknek... Én nem adhatok vért, mert nem teljesül rám a véradás egyik feltétele. Ugyanakkor elég gyakran ott pofátlankodunk, és segítünk a vért vevő orvosnak.  Meg kibeszéljük az egyetemi proffokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8941 Dátum: 12 dec 06, 14:37:52 » |
|
Amúgy miért van az, hogy ha vért adsz másnak, az, nem megcsalás, ha egyéb testnedvet, az meg igen?
A hét retardált kérdését hallották, köszönjük megtisztelő figyelmüket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #8942 Dátum: 12 dec 06, 14:39:26 » |
|
hmm... igazából nem is kérdeztél olyan nagy hülyeséget 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8943 Dátum: 12 dec 06, 14:39:46 » |
|
Szerintem a pisáért sem szól senki... Mondjuk szerintem a közvetlen testi kontaktus hiánya lehet a megfejtés. ^^
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8944 Dátum: 12 dec 06, 14:43:01 » |
|
Gman kikeszitesz meg par ilyen kerdes es ere t vagok..  nc  Jah es: Boldog Mikulast Mina san!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 06, 14:44:41 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8945 Dátum: 12 dec 06, 14:48:26 » |
|
1x elmentem véradásra még anno (h legyen 1 szabadnapom a suliból), de nem fogadták el a vérem, mert azt mondták h vérszegény vagyok. (igazolást azért adtak) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #8946 Dátum: 12 dec 06, 17:32:27 » |
|
jó mikit mindenkinek  én is fosok a tűtől 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #8947 Dátum: 12 dec 06, 18:06:31 » |
|
Én egyszer voltam vért adni, mondtam poénból hogy ha már itt vagyok a felét minimum csapolják le. Erre a doki belök egy ilyet hogy: Én nagyon szívesen leszívom a véred a felét, ha nem zavar hogy belehalsz Oo 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8948 Dátum: 12 dec 06, 18:12:29 » |
|
a mocskos vérszívó..
Én a helyedben nem tennék "elhamarkodott" kijelentéseket Lew :DDD
Én mondjuk azt megtanultam hogy inni kell előtte bőségesen mert kétszer addig vették tőlem a vért mint kellett volna mellettem már két embert lecsapoltak. S persze majdnem hogy erőszakkal ültettek le mert rosszul néztem ki, pedig már mentem volna a dolgomra :< az nem jutott eszükbe hogy lehet hogy alapból rosszul nézek ki :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8949 Dátum: 12 dec 06, 18:27:49 » |
|
Crona adhat vért?  Lina egyre züllöttebb vagy, először a kutyás dolog, most meg csúnyát is írsz... Aggódom érted, ha gondjaid vannak beszélgethetünk privátban, meghallgatlak. Tényleg szeretnék segíteni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 06, 18:29:19 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #8950 Dátum: 12 dec 06, 18:33:41 » |
|
gman a pszichológus?  Ezt megnézném  Tudod kezdek hozzászokni a fórumozáshoz így már itt is úgy viselkedek mint a valóéletben  De csak hogy lásd annyira mégse zűllök, ma megnyertem egy tábla milkát  Az kapta aki az októberi átlagához képest a legtöbbet javít februárban és fél jegyet javítottam 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 06, 18:36:32 írta Lina Lisana »
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8951 Dátum: 12 dec 06, 18:37:02 » |
|
Jó pszichomókus lennék, mert bele tudom élni magam az őrültek helyzetébe, hisz engem is póbálnak odasodorni páran.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 06, 18:37:34 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #8952 Dátum: 12 dec 06, 18:38:11 » |
|
Vigyázz mert a végén még te is odasodródsz aztán ki lesz aki ápolja mások lelkét 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #8953 Dátum: 12 dec 06, 18:42:42 » |
|
Ha őrült, legalább csodás beleéléssel át tudja érezni azok helyzetét. Nem mellesleg, az életnek egy kis bolondériával pikánsan fűszerezettnek kell lennie, egy kis kaland nélkül nem élet az élet.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #8954 Dátum: 12 dec 06, 18:44:03 » |
|
Bizony bizony  Ha nem szorul az emberbe egy kis hülyeség az élet tök uncsiii 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|