Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #8910 Dátum: 12 dec 05, 20:40:02 » |
|
Szerintem tök menő volt.  Mi volt a baj vele?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8911 Dátum: 12 dec 05, 20:54:29 » |
|
...a földön kiterül, vérben tocsogó Hohohó apó...  Ezek?  Jó, én sem szólhatok semmit a pszichotikus vigyorokkal, amik kint voltak. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #8912 Dátum: 12 dec 05, 21:00:39 » |
|
Jah hogy ezek a gondok voltak, azt hittem ezek tetszettek benne.  Amúgy igen, neked is voltak.. szép darabjaid.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #8913 Dátum: 12 dec 05, 21:41:08 » |
|
holnap szurkoljatok nekem 10-12ig légyszi légyszi légyszi *-* most pedig szurkolást kérek hogy tanulnibírjak bert ezután a hét után úgyérzem megpusztulok 3zh-n vagyok túl eddig és egy kiselőadáson + egy véradáson (aminek nagyon örültem, hogy adhattam vért  ) holnap laborbeszámoló elektroból, utána meg már csak pénteken angol zh meg kiselőadás, de ha a holnapot túlélem és átmegyek, minden jó lesz
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8914 Dátum: 12 dec 05, 21:42:56 » |
|
Fogok, pont akkor készülök majd a sajátomra is. (19:00-tól, szóval nekem is lehet szurkolni, meg szerintem Lew-nek is.  )
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #8915 Dátum: 12 dec 05, 22:32:45 » |
|
Mindenkinek nagyon fogok szurkolni  valakinek most is 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8916 Dátum: 12 dec 05, 22:35:35 » |
|
szurkolunk.. sok szerencsét, kéz láb törést..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #8918 Dátum: 12 dec 05, 22:50:27 » |
|
De szép  na budapesten leesett azt el is olvadt... 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
 |
« Válasz #8919 Dátum: 12 dec 05, 22:58:02 » |
|
Bp-n még az esélyt sem adják meg, leesik egy kis hó és máris agyon sózzák az utcákat. Azon lehet jó nagy hátast dobni xD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::

|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8920 Dátum: 12 dec 05, 23:36:52 » |
|
Mindenhol is "agyonsózzák" mert az a dolguk, 1 kocsi azért nem tud olyan jól menni a jégen, és a járdán is megfordul 1 csomó olyan ember akiknek ez "gond" pl. 80 éves nénike aki ha elesik csontja törhet.  Na és milyen az avatárom? 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #8921 Dátum: 12 dec 05, 23:45:32 » |
|
Hiper cukiii ayumichan  ő a saját macskád?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8922 Dátum: 12 dec 06, 00:03:15 » |
|
Igen, ő Kira a cica.  (de van jó sok beceneve: szőrmók, szőrös, prrrű [ő ad ki ilyen hangot], ralphi [a vicc miatt amikor ezt csinálja], anyu huncutkának hívja) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #8923 Dátum: 12 dec 06, 04:13:45 » |
|
Noemimi-chan, szurkolok,így este hét (inkább fél hat) óta úton nem garantálhatom, hogy fent leszek akkor, de elvileg szükséges lesz, és ha így lesz, észben tartom.  heo, nekem meg lehet küldeni karácsonyra egy wc-t aranyból. Áj, de messze van még a hülye győrtől sopron így reggel négykor.  Olyan boszantó, hogy ott jött el a busz alatta, és vonatozhatok vissza. Igen Niki, itt nem voltam hozzá lusta.  Unatkozom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 06, 04:14:33 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8924 Dátum: 12 dec 06, 09:18:10 » |
|
Ma nincs egy órám sem, de nem mehetek haza, mert holnap lesz két zh-m. Ráadásul még az elő vizsgáimra is gőzerővel kell készülnöm, hogy otthon ne kelljen tanulnom. Kösz Miki, imádlak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 06, 09:24:20 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
|