Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8760 Dátum: 12 nov 30, 12:53:57 » |
|
nem az a beteg.. hogy 14-15-16 éves lányok képeit nézegeted szabadidődben.. és.. kitudja, ejj... de igen, hogy mersz régi fotókat tartani a gépeden?  Fájd vissza neki 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 30, 12:54:34 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8761 Dátum: 12 nov 30, 13:05:29 » |
|
Most nem tudod, hogy ama kép kinek a hat évvel ezelőtti formáját örzi, vagy tudod, csak cseszekedsz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Supersayadin
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8762 Dátum: 12 nov 30, 13:07:11 » |
|
Üdv all. Most álltam neki a Naruto Shippuuden, tehát elvileg 221. rész asszem, ez az ami még tudtommal nincs meg szinkronosan, de nekem durván kesze kusza az egész. Arra lennék kiváncsi igaz lehet azt mondjátok hülye kérdés mert persze, hogy ki fog derülni minden? Mert pl azzal kezdödik, mintha itachi halott lenne és egy sharingaons beszélget asszem kabutoval, na ez eléggé összekavart, ahhoz képest h a 220. részben éppen h csak elhagyják a falut.  Mintha orochimaru is halott lenne úgy beszélnek róla? Tehát minden kiderül majd szépen lassan vagy csak egy új történet kezdödött pár szereplő kiesésével? Kösz a válaszokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8763 Dátum: 12 nov 30, 13:09:36 » |
|
csak viccelek, és emellett nem tudom... jajj f-szom ki van már.. nem a kép a lényeg és ha meg se néztem? oh igen ismerem az egész családodat/baráti társaságodat/mindenkit képestül mindenestül. S egyébként nem tudom de most már nem is érdekel különösebben. Mindegy.
további bah.. szépet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8764 Dátum: 12 nov 30, 13:14:30 » |
|
Supersayadin, nézd tovább és meglátod, ahogy azt is, hogy Itachi valójában jófiú. Ilyeneket lentebb a Naruto témában kell kérdezi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Supersayadin
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8765 Dátum: 12 nov 30, 13:19:27 » |
|
Bocsi most reggeltem csak tehát nem tudom mi hova való és tudom hogy 1 rész után ez hülye kérdés, csak nem tartom jó tulajdonságomnak, de kiváncsi természetű vok  Itachi jó lesz na ez is érdekes, de ezek szerint minden kiderül majd amit így hirtelen átugrottak? Meg olvastam azt h itt nincs annyi perem történet mint a sima Narutoba amikor ilyen semmitérő küldetésekkel tömték tele a részeket, ha így van akkor tényleg jobban fog tetszeni mint a sima naruto.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Supersayadin
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8767 Dátum: 12 nov 30, 13:48:34 » |
|
Mindent nem lehet a kiváncsiságra fogni. Véletlen sem akarok kötözködni, de az elején is az van írva csevegés tehát akkor elvileg mindenről lehet. Meg mire mindent végolvasnék a forumon arra lepörögne az életem, gyorsan kiírtam ide amit akartam azt most tudok böngészni, ha zavarnak a hsz mint moderátor gondolom tudod törölni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #8768 Dátum: 12 nov 30, 13:55:00 » |
|
Nem kell végigolvasnod mindent, általában ha megnézed a téma címét, az már elég sok mindent elárul.  Egyébként a csevegő dologról Csevegő Bármi, ami nem Naruto és anime. Csevegj, beszélgess... Micsoda témafagyasztást láthattunk jómagamtól. Köszöntem a figyelmet. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 30, 16:29:27 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #8769 Dátum: 12 nov 30, 17:36:18 » |
|
Mugiwara-nee Figyelmet?!A te fagyasztasod ugy olvad el amikor megjelenek mint egy darab jég a pokol tüzeben
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #8770 Dátum: 12 nov 30, 19:09:10 » |
|
Milyen aranyos vagy, gman.  Elnézést a kései reagálás miatt, csak nem sok időm van írni, de olvasgatni azért szoktam. Minden változatlanul úgy folyik itt, mint régen.  Ja, és azt amúgy nem én írtam, Szabi.  Ja, és tök barna vagyok, nem szőke. =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #8771 Dátum: 12 nov 30, 19:20:01 » |
|
Vöröses barna, vagy inkább ősszínű. A szőke a nyári színvolt, télen még nem tudom mi lesz, szerintem ki lesz fehéritve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8772 Dátum: 12 nov 30, 19:39:53 » |
|
What a surprise... (Tudtam!  ) Van olyan barna, mint a Nutella, milyen is az, mogyoróbarna? Amúgy meg nem mondanám, hogy Ildikó azon a képen csak 15 éves...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8773 Dátum: 12 nov 30, 19:42:07 » |
|
kifehéríteni? nem félsz hogy teljesen tönkreteszed? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8774 Dátum: 12 nov 30, 20:06:50 » |
|
Hát ha festve lett barnára és nem a természetes színe, akkor nehéz fehéríteni (a hajfestéket nagyon nehezen szívja le a hidrogén)  Amúgy meg nem mondanám, hogy Ildikó azon a képen csak 15 éves... Én sem.  18-19nek saccolnám (a tények ismerete nélkül).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 30, 20:10:05 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
|