heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8535 Dátum: 12 nov 23, 20:35:37 » |
|
Ezek szerint a logikám tökéletes volt. Majdnem, de legalább így is megtudtuk honnan szárrmazik gman. xD
Én kérek elnézést, az én k anyámat. ^^ (Mondjuk még mindig nem értem, biztos ízösön böszélő embörök diktáltak a hivatalba no.  ) Ayumi, akkor menj mindig a jeges részen. (A Profinál és én pont nem láttam, fenébe...  ) Nekem is van pár ilyesmim, de még annyira gyerekkorból, hogy csak a hegek emlékeztetnek rá és a rokonok történetei. Az átkozottak! 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8536 Dátum: 12 nov 23, 20:42:00 » |
|
És ha pont láttad volna? Az még azelőtt volt h láttál a Platánnál, nem biztos h emlékeznél rá (h aki elesett a Profinál az ugyanaz aki én vagyok). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #8537 Dátum: 12 nov 23, 20:54:57 » |
|
A Makai az Erdélyben lévő Makfalvára is utalhatna. Itt állt Maka vára, amely katonáskodó népének volt feladata a környék védelme. A helyőrség letelepedett, így lett Makafalva, végül Makfalva. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #8538 Dátum: 12 nov 23, 20:56:41 » |
|
A nagytatám is ott született. Mármint Makfalván. Nincs is jobb Erdélynél. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8539 Dátum: 12 nov 23, 21:02:01 » |
|
Szerintem a pina is jobb Erdélynél.  Ayumi, nem láttalak a Platán előtt, csak a gyógyszertár előtt. Nem tudom mikor volt ez az incidensed. De képet láttam már előtte is rólad, másként sehogy sem ismertelek volna meg.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8540 Dátum: 12 nov 23, 21:07:47 » |
|
Ez kb 2 éve volt (ugye csúszós volt az egész mindenség), jöttem ki a Profiból és ott kint a lépcsőn hát (akaratom ellenére) "leültem" a lépcső tetejére és meg sem álltam az aljáig.  A Platánt azt meg a környékre értettem nem a kaszinóra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8541 Dátum: 12 nov 23, 21:14:34 » |
|
Az jó, mert kaszinó sincs már évek óta.  Ismételten bebizonyosodott, hogy a bodzaszörp egy nagyon finom dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8542 Dátum: 12 nov 23, 21:23:51 » |
|
Mármint a valamikor (többek között) kaszinóként is működő épületre értettem (vagyis nem arra hanem a környékre).  Bodzaszörp.  Már elég régen ittam olyat (nem is emlékszek az ízére)  Viszont rostos őszibaracklé van itt, azt ittam és finom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8543 Dátum: 12 nov 23, 21:26:25 » |
|
Fúúj nekem nagyon nem jön be a bodzaszörp,inkább a lekvárja ,az nagyon finom.Kaláccsal szoktam enni reggelente,csak drága...egy negyed kilos üvegecske 600 ft xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 23, 21:27:11 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8544 Dátum: 12 nov 23, 21:27:49 » |
|
Dreamfolow hol veszel bodzalekvárt? Nekemis kikéne próbálnom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8545 Dátum: 12 nov 23, 21:29:25 » |
|
Az biztos, még a legolcsóbb lekvárokért is elkérnek több mint 300 ft-ot.  Én a kalácsokat vajjal (teavajjal) szoktam megkenni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8546 Dátum: 12 nov 23, 21:31:35 » |
|
Metroba szoktam,kecskeméti bodzalekvárnak hivják asszem.Ilyen barna színű a papírja,és egy nő & asszony van rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8547 Dátum: 12 nov 23, 21:38:57 » |
|
Köszönöm, bár nem járok Metroba, de mindegy Én a házi ribizlilekvárért vagyok oda...nyamm-nyam(csak kb. szublimál vagy én nemtom, de mindig olyan gyorsan elfogy...  ) Ma voltam a Marczibányi téren korizni és sikerült nulla esést produkálnom, pedig már két éve nem volt rajtam se jég, se görkori. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #8548 Dátum: 12 nov 23, 22:26:28 » |
|
Baszki h mindenki arról álmodozik amit nem kaphat meg...heo pinárol,mások a pénzről ...en a halandóságon töprengek. Erdély jo hely!Ídesanyám is unnan származik 
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8549 Dátum: 12 nov 23, 22:42:44 » |
|
Honnan tudod h az általad említett személyek nem kapják meg a fent említett dolgokat.  Mondjuk a halhatatlanság az gyakorlatilag lehetetlen (mondjuk nem is biztos h olyan jó lenne annak lenni). 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|