mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #8520 Dátum: 12 nov 23, 07:14:01 » |
|
Nem eredeti,mert nem mondott hülyeséget...régen ez illetve foglalkozás alapján "adták" a vezetéknevet...mondjuk a Makaiból nem nem hiszem,hogy makora kellene következtetni...  Mugiwara-nee Me az orogonal az azert ott van!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8521 Dátum: 12 nov 23, 11:42:09 » |
|
mugen-chuan, ne írj olyasmihez, amit nem értesz. Orogonal=original, ami, mint tudjuk eredetit jelentene, a logikája tehát saját állítása szerint is eredeti. Persze így elveszíti azt a minimális poén értékét is a dolog... Kösz tanítványom! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 23, 13:02:56 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #8522 Dátum: 12 nov 23, 12:53:09 » |
|
Lille ezt a storyt még nem mesélted, legalább letépted a dadus szakállát ?  Ám a Detti jobb mint a Berni szerintem is  A vezetéknevemet meg előszeretettel félreírják, ejtik nekem is... Ez már csak ilyen de hogy a Pólyikból hogy lett Nápolyi az a mai napig rejtély előttem .
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8523 Dátum: 12 nov 23, 12:58:23 » |
|
Van 1 barátnőm akinek az a vezetékneve h "Csótó" és h erre milyen becézések születtek hát soroljam?: Csató, Csóta, Csóró, Csótány...  (h a csótányt h hozták össze azt a mai napig nem értem), de 1 "Hamza" vezetéknevű ismerősömet is hívták már úgy h Halmaz, meg úgy is Hamzó. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #8524 Dátum: 12 nov 23, 13:04:07 » |
|
Na igen ezek is érdekesek  a becenevekre visszatérve, van egy barátom aki Afrodité de mindenki Dittnek hívja, kb csak azt használja. De kb ez érthető 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8525 Dátum: 12 nov 23, 13:06:51 » |
|
Az Afrodité amúgy szép név, csak nehéz szépen becézni, ugye az Afro olyan furán hangzik, más becézés meg nem jut eszembe. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #8526 Dátum: 12 nov 23, 13:31:10 » |
|
Jaja  illik is a gazdájához különben  negyed óra és végzek, aztán edzés, go haza, majd megyek a diákszövetkezethez segget rugdosni mert egy tízest b@sztak nekem átutalni és azért ez nem járja hogy 27 helyett 13at kapjon az ember....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8527 Dátum: 12 nov 23, 13:37:21 » |
|
Akkor ezek kemény 14el lógnak neked.  és mért van az h van fűtés, de én majd meg fagyok (annak ellenére h nem vagyok fázós). 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #8528 Dátum: 12 nov 23, 13:43:27 » |
|
Bonyi az egész tudom hogy több mint 10 na m1. végeztem hallalúja  go edzés 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8529 Dátum: 12 nov 23, 17:24:25 » |
|
Csak felnézem végül. Néha jól jönnek az ostoba vihorászó barátnők. (Az én barátnőim normálisabbak.) Amúgy alig élek, már azon gondolkoztam, hogy elkezdek tanulni a vizsgákra, de amint próbáltam memorizálni Fenno-Skandia tektonikai egységeit, rájöttem, hogy ehez nagyon nincs elég csakrám.
A Makai amúgy tényleg Makóból származót jelent, de a fene a tüdőmet, én mégis Tamásiban élek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 23, 17:39:33 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #8530 Dátum: 12 nov 23, 17:47:46 » |
|
Ezek szerint a logikám tökéletes volt. Majdnem, de legalább így is megtudtuk honnan szárrmazik gman. xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #8531 Dátum: 12 nov 23, 18:56:06 » |
|
Fuh tegnap iskolában siettem angolra már mindenki lent volt csak én nem. Épp becsengettek aztán futok le a lépcsőn. A szint tetején megbotlottam és úgy 20-22 lépcsőn át burultam lefelé  felkeltem (a. bordám kicsit megütöttem de nem volt vészes  ) szóval beértem a terembe és a tanár megkérdezte, hogy mért késtem. Én válaszoltam: Mert a lépcsőn leburultam. Az osztály elkezdett röhögni és onnantól egésznap ezen szakadtunk 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8532 Dátum: 12 nov 23, 19:46:34 » |
|
Ez aranyos de suta egy történet. Miben botlottál meg? Azért az ilyen lépcsős balesetek elég veszélyesek tudnak lenni, odafigyelhetnél jobban. S elneveztek Magdi anyusnak?  Nekem is volt olyan anno hogy kevesebbet kaptam de jeleztem és szinte rögtön utalták is. A gondolattól hogy újra diákszövetkezeten keresztül kelljen dolgoznom a rosszul lét kerülget. Nem sok pozitív élményem volt, pedig vagy öt szövetkezetnek dolgoztam, ha nem többnek. Mondjuk ha visszakérném a regisztrációs díjakat lenne pár ezer forint plusz pénzem így karácsonyra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8533 Dátum: 12 nov 23, 20:04:35 » |
|
Jaaj az elesések. 1x a Profi előtt (télen mert jeges volt) lese... csücsültem a lépcsőn és a fenekemen lecsúsztam rajta  Amúgy meg azon "aggódok" h a jégen csúszok el, de mindig a szárazon szoktam elesni (még a jeges útnál is, mellette a száraz részen). 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
 |
« Válasz #8534 Dátum: 12 nov 23, 20:32:40 » |
|
Az eleséről nekem is van egy friss élményem  Az éjjel kissé khmm jókedvűen jöttem vissza a bentlakásba. A szobatársaim aludtak, én meg gondoltam, hogy csendbe lefekszem aludni. Nagy lazán elindulok az ágyam felé, erre meg megbotlottam a hosszabbítóban és hasravágódtam. De ez még semmi, mert nekiestem az asztalnak, amelyről leesett egy tányér és összetörött  Szerencsére senki se ébredt fel  ))
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 23, 20:33:35 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
|