Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8205 Dátum: 12 nov 15, 06:10:33 » |
|
Érdekes, a Vasember, meg a Bosszúállók is Disney film, akárcsak a Karib-tenger kalózai.(Ha jól tudom ) Ezek alapján van reménysugár...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8206 Dátum: 12 nov 15, 07:23:41 » |
|
A Disney Star Wars még akár jó is lehetne, ha nem jelentették volna már most be, hogy szembemennek a kánonnal. Ez számomra elfogadhatatlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8207 Dátum: 12 nov 15, 12:18:51 » |
|
Kezd megfogyatkozni a sok piros sharingan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8208 Dátum: 12 nov 15, 12:31:27 » |
|
Nem értem, de valószínüleg nem az én hibám... Különben is, hülye sharingan, a fekete vér olyan 847-szer hasznosabb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 15, 12:32:09 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8209 Dátum: 12 nov 15, 13:30:53 » |
|
új hozzászólások átnyálazása részben megvan.. Ne is keresd magadban a hibát, hibát követnél el vele... Nem tudom mi az a fekete vér de valószínűleg ez nem az én hibám. Egyébként csak egy picit kellett volna gondolkodni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8210 Dátum: 12 nov 15, 15:36:41 » |
|
"Ne is keresd magadban a hibát, hibát követnél el vele." Jó mondás, ellophatom? Illik hozzám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8211 Dátum: 12 nov 15, 15:41:03 » |
|
A Disney Star Wars még akár jó is lehetne, ha nem jelentették volna már most be, hogy szembemennek a kánonnal. Ez számomra elfogadhatatlan. Az Episode I. II. után, lehet hogy jobban jártunk , h nem Lucas írja a forgatókönyvet. x'D Am. viccet félretéve nagyon vegyes érzelmeim vannak. Majd meglátjuk , hogy melyik oldalnak van igaza. Én várok... X'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8212 Dátum: 12 nov 15, 18:36:57 » |
|
Ellophatod nyugodtan kis enyveskezű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8213 Dátum: 12 nov 15, 19:00:11 » |
|
Azon gondolkodtam, hogy mi az, amit mi most csimálunk? Burkolt szarkasztikus szócsata, vagy mi ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8214 Dátum: 12 nov 15, 19:02:35 » |
|
Fórumozás? Amúgy a Disney Star Warsól sajnos nem tudok a jó ízlés kereteiben nyilatkozni, szal inkább nem is zólok hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8215 Dátum: 12 nov 15, 19:08:29 » |
|
Van itt valaki, aki néz Btoomot? És aki olvasta a Battle Royale-t? És aki észrevette ezt a borzalmas szóismétlést Saphin kívül?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 15, 19:13:06 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8216 Dátum: 12 nov 15, 19:17:17 » |
|
Csak a BR-t olvastam az elsőről nem tudom mi. Ma pálinkás jóregelttel keltettek reggel 7kor koliban, cefet rossz volt -.- tegnap este alig ittam mégis mikor 9kor felkeltem másnaposnak éreztem magam xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8217 Dátum: 12 nov 15, 19:36:18 » |
|
Az első egy most futó szezonos anime... már rég gyűlöltem ilyen intenzitással női főszereplőt, mint az itteni Himikót. A BR meg egy zseniális könyv, a kb. azonos téma miatt ugrott be.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8218 Dátum: 12 nov 15, 20:34:58 » |
|
Battle Royale Elolvastam, megnéztem, és a mangát is végig nyálaztam. SZVSZ nekem a manga adaptáció jött be a legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8219 Dátum: 12 nov 15, 20:46:01 » |
|
Azon gondolkodtam, hogy mi az, amit mi most csimálunk? Burkolt szarkasztikus szócsata, vagy mi ez? Nevezd aminek akarod.. azert a szocsatatol messze van ahhoz neked is reszt kellene venned benne )) Ha mar foszereplo utalata (nem a legszerencsesebb dolog) akkor nekem egy amerikai sorozat jut eszembe, nevezetesen vampire diaries ,nah annak a foszereploje elviselhetetlen... ennek ellenere kepes vagyok nezni mett a sztori nem olyan rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|