Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7575 Dátum: 12 okt 30, 19:46:30 » |
|
Sör?Mi hol?Nekem apukám sörfőző és... ah,szeretem aput.  :DDD Amúgy gépről én se tudtam/ok tanulni,elfáradok... Jobban szeretem ha a kezeim között van és át tudom lapozgatni. ^^ Sokkal kényelmesebb.  És baah,sütiiiik. 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7576 Dátum: 12 okt 30, 19:55:52 » |
|
A fénymásolást sehol sem említettem. Tudom. A csalóka részt nem értem. Mitől lesz csalóka? Hagyjuk. Nem tudom elmagyarázni. A lényeg, hogy én gépen tanulva hamarabb "elfáradok", és az ott megtanultakat is könnyebben, gyorsabban elfelejtem. A nyomtatásnál pedig azt mondtam, hogy ami szükséges. Minden szükséges sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7577 Dátum: 12 okt 30, 20:08:51 » |
|
(Niki voltam Münchenből xDD)
Amúgy a sajttorta szar. STM voltam Berlinből, vagy honnan
Pedig legközelebb kénytelen lesz Käsekuchent enni ő is, ha nem akar majd éhen maradni.  Srácok értjük! Együtt vagytok. Berlinben vagytok. Nem muszáj ragozni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7578 Dátum: 12 okt 30, 20:10:09 » |
|
Münchenben. Talán. STM-nek ne higgy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 20:13:07 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7579 Dátum: 12 okt 30, 20:12:06 » |
|
Plusz szerintem vicces, ahogy ezt csinálják xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7580 Dátum: 12 okt 30, 20:13:22 » |
|
Hehh 2+2=69. Szornyű, hogy ennyit nem tudtok.  Volt kitől örökölni..:'D Egyébként nővérkém..mindenkivel megesik..e miatt ne aggódj..én is szoktam olyan hülyeségket írni, hogy a hajam égnek áll. Jaj nee. Suliról ne..így is minden bajom van..annyit kell tanulni.xd Végre lenne egy kis szünet, pihenHETNÉK. De nem..minek az? A tanárok nem kímélnek.  Én örülök neki, hogy még két embert összehozott ez a fórum.  Pont azt beszéltük anyáékkal, hogy ezt így is lehetne hívni.: www.naruto-kun.hu/forum/tarskereso 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7581 Dátum: 12 okt 30, 20:23:57 » |
|
Ha kínosan pontosnak kell lenni, akkor se nem München, se nem Berlin. Amíg kék betű nem jelzi, vagy bárki más, akinek számít a véleménye számomra, addig.. nos, szavaddal élve "ragozva" lesz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7582 Dátum: 12 okt 30, 20:29:29 » |
|
 Most akkor STM és Niki egy pár, vagy csak egy térben leledzenek? Végülis őket pont egyberaktam volna, összeillő páros, mint Aes és Saphira, renato és Sabaku, vagy mugen és a keze. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #7583 Dátum: 12 okt 30, 20:39:55 » |
|
mugen és a keze. x'D Behaltam. Pedig gman-re még mindig mérges vagyok, de nambaj ez tetszett. xD Ajjaj, facén még mindig a képeteket bámulom Niki, olyan hihetetlenül édes. :3 Bár, lehet hogy csak nagy forever alone állapotom miatt vagyok így lenyűgözve tőle. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7584 Dátum: 12 okt 30, 20:41:23 » |
|
Hát..a mi családunk minden tagja forever alone.x"D Kezdek hozzászokni.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7585 Dátum: 12 okt 30, 20:43:03 » |
|
gman "házasságközvetítősdit" játszol?.  mugen+a keze -ezen én is behaltam. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7586 Dátum: 12 okt 30, 20:43:49 » |
|
Ó, én is mások képeit akarom bámulni. Ki akarja elárulni a nevét? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7587 Dátum: 12 okt 30, 20:45:16 » |
|
Saphi trollkodsz egyet így gyorsba?  Amúgy házasságok...anyám... eszembe jutnak a régi szép idők... :| Nekem volt hogy egyszerre volt férjem és leszbiasszonyom... -___-"
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7588 Dátum: 12 okt 30, 21:14:29 » |
|
Áhh holnap szabin vagyok, erre bezárt az összes kocsma a faluban!  Sétáltam egyet a hidegben.. Megérte...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7589 Dátum: 12 okt 30, 21:15:46 » |
|
Hideg van, az biztos. De hol a hó, amit ígértek? Így nagyon nem éri meg fagyoskodni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|