Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #7560 Dátum: 12 okt 30, 18:13:04 » |
|
Ennyiért vehettél volna egy iPodot.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7561 Dátum: 12 okt 30, 18:17:45 » |
|
Na ja, csak abból tanulni nem lehet.  Egyébként ezer jobb dologra lehetne költeni. Könyvkiadónak meg lófasz a seggébe, jó üzlet azért ez így. Muszáj megvenni, ő meg húzza a pénzt. Ez ugyanaz mint a nyelvvizsga. Az is csak azért kötelező a diplomához, hogy a nyelviskolák meg a vizsgaközpontok gazdagodjanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #7562 Dátum: 12 okt 30, 18:19:12 » |
|
(Happy Devil's Night!  ) Happy Devil's Night!  
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7563 Dátum: 12 okt 30, 18:21:12 » |
|
Na ja, csak abból tanulni nem lehet.  Egyébként ezer jobb dologra lehetne költeni. Könyvkiadónak meg lófasz a seggébe, jó üzlet azért ez így. Muszáj megvenni, ő meg húzza a pénzt. Ez ugyanaz mint a nyelvvizsga. Az is csak azért kötelező a diplomához, hogy a nyelviskolák meg a vizsgaközpontok gazdagodjanak. Jó, mondjuk ez tényleg egy gyönyörű, nagyon hasznos, együtt 14 kilós könyv, amelyet annyira imádunk. Tényleg megéri a pénzét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7564 Dátum: 12 okt 30, 18:24:13 » |
|
Azt gondolom, hogy jó könyv. Ennyi pénzért.  De fogod te még azt utálni, majd amikor be kell magolni az egészet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7565 Dátum: 12 okt 30, 18:27:48 » |
|
MrSaiyan, csak a Facebook.  Lehet, hogy mi vagyunk a fukar emberek, de gondolom mindenütt vannak tankörök. A tankör tagjai összedobják egy könyv árát és mellé még egy középkategóriás lapszkennerét. Aki vállalja, hogy a szemeszter összes könyvét beszkenneli az megtarthatja a könyvet is meg a szkennert is. Vagy valahogy elosztjátok, hogy ki szkennelgeti be a könyveket és tádá, mindenkinek megvan pdf-ben az összes könyv, töredék árért. Ha valami nagyon kell belőle, akkor azt a pár oldalt meg kinyomtat(tat)od... (Persze van olyan könyv is, amit ki lehet kölcsönözni, de ezt csak az ultra zsugori tanköröknek ajánlom.  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 18:31:35 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7566 Dátum: 12 okt 30, 18:33:43 » |
|
Nekem is 6 tk-m volt 25ezer,de azért 42 elég sok.o.O" Bár ha már legközelebb veszek könyvet,tuti a maradékokat a Tűz és jég dalából. ^^ Ipod meg... Nem ér vele semmit az ember,zenehallgatásra még a telefon is tökéletes...  (Szvsz.)
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #7567 Dátum: 12 okt 30, 18:44:45 » |
|
A sajttorta igenis finom, főleg áfonyával. Buta-buta Niichan...  Nekem most egy fél Sacher tortám meg egy negyed almás sütim van a hűtőben, a mamák sütötték. ^-^ Olyan drága könyvet még nem is láttam.  Az én legdrágább könyvem is csak 100 euro körül volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7568 Dátum: 12 okt 30, 19:01:35 » |
|
Pedig legközelebb kénytelen lesz Käsekuchent enni ő is, ha nem akar majd éhen maradni.  A Sacher torta is rohadt fincsi.  A németek sok mindenhez értenek, de az édességhez és a sörökhöz annál is jobban. (: (Érdekes, a fejemben ez sokkal értelmesebb mondatnak tűnt..)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 19:02:58 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7569 Dátum: 12 okt 30, 19:08:52 » |
|
MrSaiyan, csak a Facebook.  Lehet, hogy mi vagyunk a fukar emberek, de gondolom mindenütt vannak tankörök. A tankör tagjai összedobják egy könyv árát és mellé még egy középkategóriás lapszkennerét. Aki vállalja, hogy a szemeszter összes könyvét beszkenneli az megtarthatja a könyvet is meg a szkennert is. Vagy valahogy elosztjátok, hogy ki szkennelgeti be a könyveket és tádá, mindenkinek megvan pdf-ben az összes könyv, töredék árért. Ha valami nagyon kell belőle, akkor azt a pár oldalt meg kinyomtat(tat)od... (Persze van olyan könyv is, amit ki lehet kölcsönözni, de ezt csak az ultra zsugori tanköröknek ajánlom.  ) Ja, nálatok ez lehet így van, de ez esetben nem igazán működik a módszeretek. Egyébként kiszámoltuk, fénymásolva 32 ezer forintba került volna, most nem fogok 10 ezer forintért megbukni, mert nyilván a fekete-fehér képeken nehéz lesz megkülönböztetni az egymástól 10 mm-re lévő M. extensor carpi radialis brevist és az M. extensor carpi radialis longust. De ha neked sikerül, akkor gratulálok. Könyvtárból e könyv pedig nem kölcsönözhető, mert ahhoz "túl értékes", csak bent olvasható. A pdf módszer még nem is rossz, de kissé csalóka gépen tanulni, főleg ilyen anyagot. A 2000 oldal nyomtatása meg megint csak elég költséges...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7570 Dátum: 12 okt 30, 19:13:11 » |
|
A pillanat amikor megtudod, hogy megint nem tudsz elmenni zh-ra, mert megint dolgoznod kell... (Ha ezek után is "sajnálattal megválnak tőlem az iskolai teendőmre hivatkozva, akkor, akkor menjenek el virágot szedni!)A fénymásolást sehol sem említettem.  A nyomtatásnál pedig azt mondtam, hogy ami szükséges.  (Ha meg gondok vannak az ábrákkal, akkor nagyítva nyomtatom ki... ) Persze meg is lehet venni, nincs ezzel gond. Én leírtam egy könnyebb megoldást. A csalóka részt nem értem. Mitől lesz csalóka?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7571 Dátum: 12 okt 30, 19:16:01 » |
|
42 ezer? Kmolyam 42 ezer? Mi a címe? Miről szól? Minegy, ami 42 ezer pénzbe kerül, az meg is ér annyit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #7572 Dátum: 12 okt 30, 19:18:46 » |
|
Nyeheheheheh... Hajrá Niki, neveld meg!  Nekem a Sacher meg a Feketeerdő a kedvencem. Tényleg tudnak valamit a németek.  Én képernyőről nem tudok tanulni, inkább átírom az egészet papírra. Úgy jobban meg is jegyzem. gman, hogy el vagytok keveredve ezzel a negyvenkettővel. Attól, hogy azt adta ki egy gép, még mindig csak egy szám. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7573 Dátum: 12 okt 30, 19:22:42 » |
|
Nem, ez nem csak egy szám. Ez a válasz a mindenre. Az már más tészta, hogy a minden nem kérdés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #7574 Dátum: 12 okt 30, 19:27:47 » |
|
Én sem vagyok oda annyira a Käsekuchenért, de ha választani kell, akkor legyen a meggyes.  A legérdekesebb sör meg, amit Németben kóstoltam, az a Hefeweißer. Finom édeskés utóíze van. 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|