Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7485 Dátum: 12 okt 30, 13:20:08 » |
|
Heo,szánom-bánom,de én rád pont nem emlékszem...  Sebaj,régen voltam már... Aes Sedai,na rád pedig nagyonis... Az avatarom pedig köszöni a dicséretet.  Sajttorta,ó hát jó az,TBBT meg még jobb. <3
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #7486 Dátum: 12 okt 30, 13:24:41 » |
|
Szia  Én vagyok az egyik újoncka aki végre újra wifihez jutott  Az avád király, bár nálam Jaime a favorite de Dany is jófej 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 13:41:37 írta Lina Lisana »
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7487 Dátum: 12 okt 30, 13:30:22 » |
|
Nem véletlen. 2010 augusztusáig nem voltam valami aktív. Inkább csak olvastam. (A nevem sem ez volt.  ) Ha már TBBT, akkor ki a kedvenced?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 13:37:23 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7488 Dátum: 12 okt 30, 13:31:13 » |
|
Én akkoriban nem nagyon írtam a dumába, amikor te voltál még erre. Csak régi filó témába (ennek a puszta említése is nagyon nosztalgikus, kár, hogy össze lett vonva.  ), meg vita topicba. De olvastam a többi csevegős témát is, meg jó a memóriám. xD Lina "újjuncka" ezt ne.  Az újoncka. Ujj, két j-vel és rövid U-val, az a kezeden van csak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #7489 Dátum: 12 okt 30, 13:41:09 » |
|
Opsz... Ez nem igaz... Engem mindenki nyelvtanra akar tanítani...
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7490 Dátum: 12 okt 30, 13:42:39 » |
|
De te makacsul ellenállsz. "A tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok." 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #7491 Dátum: 12 okt 30, 13:45:29 » |
|
Pontosan! Tudjátok meddig tartott megtanulnom azt, hogy a különbség n és nem m... Sokáig... Ezek valahogy nem mennek a fejembe úgy mint a matek ami meg másoknak nehéz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7492 Dátum: 12 okt 30, 13:46:04 » |
|
Hm... Igen,azért volt furcsa,hogy nem emlékszem rád.  TBBT...Őszintén szólva nekem a Sheldon-Amy páros,mivel személyiségileg kicsit hasonlítunk a párommal rájuk,mármint ilyen idióta megnyilvánulásokban. ^^ Nyelvtan?Ó...Országos helyesírási versenyen voltam huszadik,de néha én se figyelek oda rá... :|
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #7493 Dátum: 12 okt 30, 13:47:01 » |
|
Hmm, énmeg akörül regisztráltam, amikor te inaktívoskodtál heo.  De mondjuk hozzátok képest én is újoncka vagyok.^^ Egyébként rájöttem hogy mostanában nem vagyok valami aktív. :O Komolyan, kezdem magam szégyellni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7494 Dátum: 12 okt 30, 13:47:26 » |
|
Lina: Már direkt akartam egy hejesirasi hibát keresni de nem találtam... (direkt írtam úgy a helyesírást)Akkor én mennyire új vagyok? Bár én is tudok olyan embereket akik nagyon eltűntek... Valaki nem tudja, hogy hogy kell könyvet fűzni/kötni? Mármint a lapokat.. Pontosan! Tudjátok meddig tartott megtanulnom azt, hogy a különbség n és nem m... Sokáig... Ezek valahogy nem mennek a fejembe úgy mint a matek ami meg másoknak nehéz... Nekem sincs semmi bajom a matekkal.. 2+2=5 Igaz?  Már 3-an írtatok elém... Már 4.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 13:47:58 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7495 Dátum: 12 okt 30, 13:48:45 » |
|
Opsz... Ez nem igaz... Engem mindenki nyelvtanra akar tanítani...
Ahogy Rick Grimes mondaná: "Szar ügy".  Majd belejössz, csak ügyelj oda rá. Meg ami még egyszerűbb, használd a böngésző helyesírás ellenőrzőjét. Én is azt teszem. SzG! 2+2=8, ezt a hülye is tudja. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #7496 Dátum: 12 okt 30, 13:52:28 » |
|
A laptop valahogy nem akarja ellenőrizni... Most hogy ezt leírtam a nővérem közli: "Mivel helyesen író gazdihoz szokott..." Kösssz szépen...
Két analfabéta komolyan... 2+2=3...
(Most nagyon figyeltem!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7497 Dátum: 12 okt 30, 13:55:46 » |
|
Hehh 2+2=69. Szornyű, hogy ennyit nem tudtok. Nem baj kislányom tőlem örökölhetted. (sejemsonka..  )
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #7498 Dátum: 12 okt 30, 13:57:33 » |
|
Szabiiii... 69= 1+1... 2+2=2×69... Nem értem, hogy juthatott más az eszedbe..
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7499 Dátum: 12 okt 30, 13:58:57 » |
|
Naaaa,2+2 az egy halacska! (Valaki csak megérti xDDD)
Ejnye,nem mindenki írhat helyesen,ne tessék bántani! :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|