Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7125 Dátum: 12 okt 23, 20:21:10 » |
|
Aztarohadt, de jól néz ki!  Az alapszín is iszonyat jó, meg azok a kék tincsek, meg fehérek is.. Vagy az csak a vaku miatt látszik fehérnek? Mindegy, végül is nagyon állat frizura. Miert örülsz hogy nincs köztünk ?
Hogy örülnék pont ennek? xD gman, te kegyetlen.  Megennél egy delfint?  Dejó, Lille is szereti a delfineket, csak ő nem megenni.  Sejemsonka, sor fog kerülni rá, ígérem.  Bár szerintem nem mostanában, de ez már miattam lesz. Az elkövetkezendő hetekben, talán hónapokban kb semmi, legalábbis nagyon kevés időm lesz fórumozni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 23, 20:21:43 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #7126 Dátum: 12 okt 23, 20:23:18 » |
|
Sulimban is van egy csja, akinke 1000 sznű volt már a haja  Áh, oda a menső sötétszürkeségem 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7127 Dátum: 12 okt 23, 20:40:43 » |
|
A delfinek jofejek!Nekem van is képem ahol" simogatom",mondjuk elég régi...,de a krokodilok is jó arcok... 
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7128 Dátum: 12 okt 23, 20:45:02 » |
|
Ha nem egy különleges személyről általam készített montázs lenne a hátterem, akkor ezt most betenném. Nekem felér egy Manhattan projekttel. Szép lett nagyon. (A delfinek bénák! *Hajrá Márk!*) Ki az a STM?
Majd megkérdezzük gaymam-t...  Gáz vagy nem, de csak az ágy széléből jöttem rá, hogy melyik a fejed eleje és hátulja. Viszont a színek tetszenek. Rogue az X-MEN-ből. Vadító.  Igen, előre látom magam a McDonaldsban. Vezérigazgatóként. A meki a bölcsészeké, csak azért is a Burger King-et választom. Delfin, menső, mensiző bálna... Ezt inkább nem indítjuk útjára még egyszer. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7129 Dátum: 12 okt 23, 20:54:19 » |
|
Az andragógia nem a bölcsészkaron van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #7131 Dátum: 12 okt 23, 21:14:18 » |
|
Azok az eszkimók. Bár végülis azok is halak. Na papa inkább azt mond meg, hogy mikor lettél ekkora rajongó, hogy facén nem is vagy, de narutófórumon igen? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7132 Dátum: 12 okt 23, 21:15:00 » |
|
A delfinek jofejek!Nekem van is képem ahol" simogatom",mondjuk elég régi...,de a krokodilok is jó arcok...  Kíváncsi vagyok arra a képre! Megmutatod? Am a krokik tényleg nagyon aranyosak én simogattam krokodilt. A delfinek is nagyon cukik de egy simpson család rész jut róluk az eszembe.. Ahol világuralomra törtek... STM nincs.. Jaj de kár.  [nem sokat beszéltem vele de tudom ki ő]
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7133 Dátum: 12 okt 23, 21:26:59 » |
|
Az andragógia nem a bölcsészkaron van?
De igen. Én viszont a saját nevemben beszéltem. Ha már a diplomás túlképzéssel viccelődünk. samdav modi lett? Mikről marad le az ember...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 23, 21:29:49 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7134 Dátum: 12 okt 23, 21:33:12 » |
|
Ja, bocs, most nehezen esnek le a dolgok.  gman szerint nekem sem lesz munkám, de én azért hosszabb távra tervezek a Burger kingél és McDonaldsnál. Mondjuk a KFC jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7135 Dátum: 12 okt 23, 21:34:23 » |
|
Samdav csak a DB témákban lett modi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7136 Dátum: 12 okt 23, 21:40:16 » |
|
Ha minden úgy működne ahogy gman szeretné akkor mesebeli lények kínoznának minket a kínpadon. Viszont a valóság más és éppen ettől izgalmas.  A sok tanulás meg ételhiány... Azért néha sétálj a kutyával a könyvek helyett, szerintem. A szakma meg, amennyire tudom elég sokrétű dolog. Mondjuk nem értem, hogy miért nem orvosira jársz. Mi lett azzal, hogy első leszel az OKTV-én (Beszélek itt marhaságokat.  ) és max. pontszámmal mész orvosnak? Azt láttam én is Aes. Szegény dav csak három csillagos szájjal karatéjos lett. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 23, 21:47:20 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7137 Dátum: 12 okt 23, 21:43:36 » |
|
WTF?  Ez a max. pontszám mikor merült fel?  Az OKTV-vel is elérhetetlen, csak egy-két kiváltságosnak adatik meg (és azok nem Magyarországon éltek, khm.) Egyébként az OKTV-ről mesélhetnék, de nem mesélek, mert ideges leszek és legszívesebben megverném a volt tanáromat.  Bár már úgy is mindegy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 23, 21:44:30 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7138 Dátum: 12 okt 23, 21:44:33 » |
|
Azt láttam én is Aes. Szegény dav csak három csillagos szájjal karatéjos lett.  Jaja, bezzeg nekem több csillagom van mint egy átlagos szovjet dandártábornoknak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7139 Dátum: 12 okt 23, 21:51:45 » |
|
Épp ezért nyernem kell OKTV-n azért a nyolcvan többletpontért. *_* Habár lehet, hogy nem lenne rá szükségem, de nekem is maximum pont kell, már csak maximalizmusomból kifolyólag is.  (Tudom, tudom, lehetetlen.  ) S ím, így tettem szert eme tudásra. Meg itt ki is fejted ezt a külföldi dolgot. (Igazságtalan, de nem zavar, én is megyek majd külföldre tanulni, remélem addig nem törlik el/változtatják meg. Így pedig rendkívül számító módon occóér tudok majd tanulni odakint. Olcsóbban, mint itthon.) Aes, mondjuk, ha annyi plecsni lógna a képedről, mint egy bizonyos Zsukovnak, akkor nem sok minden látszódna. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|