Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6330 Dátum: 12 okt 01, 18:19:50 » |
|
Igen, Ayumi arra akar célozni, hogy sürgősen látogasd meg az Én topicot és a Tinypic-et, utána még pontosabb tanácsokat kaphatsz.  Szegény Sabaku, rossz társaságba keveredett.  Miért hívod Szilvinek, gman? Te találtad ki, vagy tényleg az az igazi neve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6331 Dátum: 12 okt 01, 18:24:08 » |
|
Az igazi. Valaki megsúgta.  Akinek csak tudom, az igazi nevét használom, mert szinte minden ősi kultúrában megjelenik az a "babona", hogy ha tudod valakinek a nevét, akkor hatalommal bírsz felette. Meg mókás is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6332 Dátum: 12 okt 01, 18:35:23 » |
|
Szia, és üdv itt, Florcii^^ Nem vagyok csaj, ezért ebben nem tudok segíteni, viszont zsír az avád. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #6333 Dátum: 12 okt 01, 19:12:50 » |
|
Miért hívod Szilvinek, gman? Te találtad ki, vagy tényleg az az igazi neve?
Az általad említett Én topicban is ott figyel, hogy: Lakatos (De nem cigány vagy rasszista.) Szilvi(a) (Az a-ban már nem vagyok biztos.) Végül megittad a Burn-t?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 01, 19:42:59 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6334 Dátum: 12 okt 01, 19:19:06 » |
|
Nem láttam azt a hsz-t, mint mondtam, megsúgták nekem. Mondjuk, aki megsúgta, az tudja az én teljes nevem.  Egyébként oly sunyi módon tudta meg a nevem, hogy arra végképp nem számítottam. Mondjuk ő sem, mert nem ez volt az eredeti célja. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #6335 Dátum: 12 okt 01, 19:21:24 » |
|
Na hát ez így túl rejtélyes gman. Magyarázd el nekem, mert most kíváncsi lettem. xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6336 Dátum: 12 okt 01, 19:37:35 » |
|
Egy kriminál pzihológusnak ez problémát jelentene, vagy csak játszol az egereddel, sejemsonka? Igen, a tanácsodra jól meghúztam.  És ízlett is, szóval megittam. (: Hm... azt hiszem, átkapcsolok nyomozó üzemmódba. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 01, 19:38:13 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #6337 Dátum: 12 okt 01, 19:46:21 » |
|
Egyébként meg, lehet már kapni rézből és acélból készült virágokat is. Nekem azok is nagyon tetszenek. Mondjuk én olyan vagyok, hogy kovácsolás közben is ott téblábolnék a mester mellett, hogy had segítsek.  Nekem ballagásomra papám kovácsolt egy rózsacsokrot. Nem nagy, három szál rózsából áll, de nagyon szép.  Üdv köreinkben, Florcii!^^
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #6338 Dátum: 12 okt 01, 19:47:59 » |
|
A vezetéknevét már tudjátok gman-nek, szóval annyira csak nem lesz nehéz. Ostoba ugyan, de számomra fontos kérdés. Látja valaki, hogy mire mutat a link az alámban? Konkrétabban, betölti nektek? S, ha már ala, akkor gman, a tiéd is jó. Lábak mindenütt.  Kallen-chin, képet mutatsz róla?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #6339 Dátum: 12 okt 01, 19:49:52 » |
|
Hát ez jogos Niki. Mondjuk Sabaku nevét én is tudtam, de nem tudom, hogy itt fórumon hallottam-e vagy csak Detty emlegette így. Viszont ez a rejtély egyelőre még felfedetlen előttem, és kevés információ is áll rendelkezésemre, de ha már így mondod, ez kihívás, szóval nem fontos elmondanod, gman majd rájövök magamtól egyszer.  ui.: heo, a Mini-chan-osra gondolsz? igen azt nekem betölti.  ui#.: (  ) Tudjuk a vezetéknevét? xD Egyébként engem nem az izgat igazán, hanem hogy ki súgta meg neki Sabaku nevét, és hogy mi volt ez a rettentő sunyi körülmény. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 01, 19:57:04 írta drszabi »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #6340 Dátum: 12 okt 01, 19:59:34 » |
|
Egyébként meg, lehet már kapni rézből és acélból készült virágokat is. Nekem azok is nagyon tetszenek. Mondjuk én olyan vagyok, hogy kovácsolás közben is ott téblábolnék a mester mellett, hogy had segítsek.  Nekem ballagásomra papám kovácsolt egy rózsacsokrot. Nem nagy, három szál rózsából áll, de nagyon szép.  Üdv köreinkben, Florcii!^^ én tavaly karácsonyra kaptam egy szál kovácsolt rózsát, ami viszont otthon van így majd csak akkor tudom lefényképezni, bár lehet ha elkezdenék kutatni találnék képet róla... addig is itt egy velem közös kép róla... https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/401061_2782374753447_1834091134_n.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #6341 Dátum: 12 okt 01, 20:05:33 » |
|
Nagyon szép rózsa, Noe!  Itt az enyém: egy, kettő. Nem tudom, melyik sikerült jobban, próbáltam hátteret cserélni meg vakuzni, hát ezek lettek. Remélem jól látható. ._. max csinálok holnap jobb fénynél.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #6342 Dátum: 12 okt 01, 20:13:39 » |
|
Ez is nagyon szép  érdekes lenne élőben látni *-* az ilyet úgy jó igazán
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6343 Dátum: 12 okt 01, 20:20:26 » |
|
Hmm Szabi édesem tőlem biztos nem hallottad, én mindig Hellchan-nak hívom.  Deszéép rózsák! *o* Nekem nincsenek ilyenjeim, csak igazi rózsáim voltak, egyszer kaptam sötétkék rózsát, csodaszép volt.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #6344 Dátum: 12 okt 01, 20:22:41 » |
|
ui.: heo, a Mini-chan-osra gondolsz? igen azt nekem betölti.  ui#.: (  ) Tudjuk a vezetéknevét? xD Egyébként engem nem az izgat igazán, hanem hogy ki súgta meg neki Sabaku nevét, és hogy mi volt ez a rettentő sunyi körülmény.  Arra bizony. Hm, különös, azt hittem csak én látom majd. Jó ez így is.  Tudjuk, tudjuk. Asszonykájánál volt az a kis általa összeállított totó. Ott leírta. Akit érdekel, járjon utána.  Nekem is van egy rózsám. Holnap mutatok róla képet. A tieitek is nagyon szépek.  Kék? Gondolom az is ételfestékkel van megoldva. Mi feketét ültettünk, sokat kellett locsolgatni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|