Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #6315 Dátum: 12 okt 01, 11:33:10 » |
|
... de ha a vörös nők ennyire kimagaslanak a többi közül, akkor ők sem lehetnek olyan ocsmányak.  Ízlések és pofonok, én még nem láttam azt a töményen vöröshajú fazont olyan jó sötétített színbe mint a csajoknál, csak az a világos a rókabundához hasonló színű hajjal. De jó ez a szabadság, végre kipihenhetem a hétvégi munkát alias túlórát nagyon sok túlórát... amit nem fizetnek ki.  :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6316 Dátum: 12 okt 01, 13:04:31 » |
|
Cartman nem kedvelne téged, gman. Csak nem te is a vörhenyesek klubját erősíted?  Amúgy az az igazi rőt, Meridás hajszín szerintem is gyönyörű amiért olyan kis.. hm, manós löketet ad az illető kisugárzásának. Mi a véleményed erről, heo? Szerinted érdemes meginnom, vagy inkább maradjak meg a jó öreg Kobránál?  Bár a helyes válasz egy harmadik lenne, most csak ez a kettő van. (:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #6317 Dátum: 12 okt 01, 13:08:12 » |
|
A haj önmagában kevés, de igen egy vöröshajú lány nálam mindig jobb helyről indul minta a többi hajszín 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #6318 Dátum: 12 okt 01, 13:18:33 » |
|
Mi a véleményed erről, heo? Szerinted érdemes meginnom, vagy inkább maradjak meg a jó öreg Kobránál?  Bár a helyes válasz egy harmadik lenne, most csak ez a kettő van. (: Ha nincs problémád a természetellenesen neon-kékes színnel, akkor idd meg. Ízre nem átlagos darab, szóval ne várd tőle a megszokott tuti-fruttit . Nekem bejött. Hidegen finom.  A Kobra-t meg öntsd a csapba és igyál helyette ásványvizet vagy bort.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 01, 13:25:37 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #6319 Dátum: 12 okt 01, 16:06:52 » |
|
...vagy lefolyó tisztítót  legalábbis ha jóra gondolok nekem nagyon nem jött be.. marta a nyelvecském xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6320 Dátum: 12 okt 01, 17:37:44 » |
|
Én lefolyó tisztítót sosem ittam  Hálistennek :S Vöröshajról annyit, hogy szerintem írtó szép. (Jó én vagyok az, aki a szőkén kívül minden hajszínnel cserélne, mert az alap hajszínem az olyan semmilyen xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #6321 Dátum: 12 okt 01, 17:41:12 » |
|
A vörös gyönyörű ha jól meg van csinálva, de vannak ilyen nagyon mesterséges vörösek... Azok nem túl szépek...
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #6322 Dátum: 12 okt 01, 17:52:15 » |
|
Nekem a piros haj elég "mesterséges" én még is szeretem... elég sok hajszínnel akadt már dolgom, de ezt szeretem a leginkább  (bár most mivel kopott már kicsit csak vöröses meg le is van nőve, de most még 3 hétig nem megyek haza szal esély nincs a fodrászomat meglátogatni, nélküle meg semmi sem az igazi
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6323 Dátum: 12 okt 01, 17:57:37 » |
|
Nekem is festett barna hajam volt, de már tavasz óta nem telik hajfestékre  nekem meg anyukám a fodrászom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Florcii
Gennin
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #6324 Dátum: 12 okt 01, 18:06:08 » |
|
Sziasztok,én új vagyok még itt.  Érdekel a téma,énis valamelyik nap megyek majd fodrászhoz,és elképzelésem sincs hogy milyen hajat csináltassak.(Barna színű a hajam eredetileg,hosszabb mint válligérő de nem olyan nagyon.Vasalom,szóval olyan fazonú kéne amit lehet is vasalni.) Kikérném a véleményeteket csajok,szerintetek milyen hajat csináltassak? (Max vállig vágatnám le)
|
|
|
Naplózva
|
 <3 NaruSaku FAN 
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #6325 Dátum: 12 okt 01, 18:10:28 » |
|
Üdv köztünk  Szerintem a vasalt hajra a melírok nagyon szépek, de ha azt nem szeretnél akkor rengeteg szín és színkeverék a rendelkezésedre áll. Világosabbat vagy inkább sötétebbet gondoltál?
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6326 Dátum: 12 okt 01, 18:13:27 » |
|
A festett vörös haj csalás. Van amit nem lehet utánozni. Nincs bajom más színű festett hajakkal, de az igazi vöröst nem lehet utánozni. Hogy miért szeretem a vörös hajat? Passz. Mióta tudom, hogy mi a külömbség a fiú és a lány között, ebben az állapotban leledzem.  Niki, természetesen a naprajáróksa gondolok, nem a vörhenyesekre, de én őket sem látom csúnyányak. Hehe, Szilvit három napra kipenderítették. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6327 Dátum: 12 okt 01, 18:14:35 » |
|
Szija!^^ Különösen szimpi vagy a NaruSaku-s alád végett.  Szerintem is a melír jó lenne, és én a helyedben nem vágatnám le, én anno állandóan levágattam, és nagyon megbántam.  Szeretnék szép hosszú hajat. Egyébként vonuljunk át a csaj topicba, nem biztos hogy a fiúkat érdekli ez a téma.  Ők csak a különféle hajú NŐKRŐL szeretnek beszélgetni. :'D Kitették? O.o Szegény. Üres elkövetkezendő 3 napnak nézünk elébe. :'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #6328 Dátum: 12 okt 01, 18:16:02 » |
|
Ne már... Szegény  Akkor most kivel szórakozzak? Tök rám jött az őrület...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #6329 Dátum: 12 okt 01, 18:16:11 » |
|
Sziasztok,én új vagyok még itt. >.<# Érdekel a téma,énis valamelyik nap megyek majd fodrászhoz,és elképzelésem sincs hogy milyen hajat csináltassak.(Barna színű a hajam eredetileg,hosszabb mint válligérő de nem olyan nagyon.Vasalom,szóval olyan fazonú kéne amit lehet is vasalni.) Kikérném a véleményeteket csajok,szerintetek milyen hajat csináltassak? (Max vállig vágatnám le) Az attól is függ h milyen a: -szemed színe -az arcod formája -a bőröd színe (milyen árnyalat) -milyen az egyéniséged szal látatlanba nehéz (meg h színt akarsz váltani v csak fazonra vágni), de a fodrász biztos nagyon szívesen segít választani, csak a lényeg h a te ízlésednek feleljen meg 1.sorban és ne az övének.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
|