Akkor esti mesének ez jó lesz:
Hát igen mondhatni, hogy osztálytársa által ismertem meg, sőt végül is így is van... ott van pl. Syzygy vagy akár Kronosz is akik az osztálytársai voltak, és elsőnek 2008 őszi con előtt találkoztam velük és még másokkal is.
Ami még lényegesebb még előtte Moritávmmal találkoztam, aki szintén hajdúböszörményi és 2009 januárjában voltam először nála (ami szintén egy emlékezetes hétvégére sikerült számomra pasi ügyileg xD ill. itt smároltam életemben először, még 1 másik sráccal, aki szintén kapcsolódik a fórumhoz...). Egyszer még 2009 tavaszán meglátogattuk Moritát ekkor nála találkoztunk először párommal, akit a srácok hoztak magukkal sütögetésre (ami esőbe és Noémi becsiccsentve twiszterezésébe torkollott). Másnap is összefutottunk Kronoszéknál, amikor én regisztráltam, hogy "Peti (-így hívják párom-) cuki", mikor is ellopta a monopolis pénzem és nem akarta visszaadni a szemét

.
Ámbár ennyiben is maradtak a fantáziállások, mígnem 2009 őszén ő felkerült Pestre egyetemre (akkor még főiskola néven futott), ahol egy alkalommal újra találkoztunk, még meg is fogta a kezem *-*. Utána barátja (szintén volt osztálytársa) által felvett MSN-re, itt sokat beszélgettünk.
A szilveszteri programom nagyon sokáig nem tudott, hogy alakulni, így meghívott barátnőimmel (pl Viir-rel, aki szintén régi fórumos, vele voltam a legtöbb ezt megelőző alkalommal is Bösziben) magához. Barátnőim azonban nem tudtak jönni, de nem akartam csalódást okozni így mentem egyedül. Amit jól is tettem, mert 2010 január 1. hajnalán össze is jöttünk, oly annyira, hogy már azt is tisztáztuk, hogy mi akkor most 1 pár vagyunk.
És azóta is egypár maradtunk, bár akkor még kételyekkel indultam neki az egésznek, de a lényeg, hogy most úgy érzem megvan az erős esélye, hogy még soká együtt legyünk...
Am nekem még elég kevés "kapcsolatom" gyökeredzik innen... a jelenlegi baráti társaságom párkapcsolatainak jelentős része visszavezethető erre a fórumra például, de akár más animes fórumokra is