Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
 |
« Válasz #5685 Dátum: 12 szep 01, 09:23:54 » |
|
nem értem minek görcsölsz ott, állandóan csak idegeskedsz  megéri ez?  jajj hát még emlékszel rám  megható 
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5686 Dátum: 12 szep 01, 09:44:44 » |
|
Áh, cső Kletta!  Ma milyen érdekes történetet hoztál nekünk? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5687 Dátum: 12 szep 01, 10:13:08 » |
|
Téged elfelejteni? Soha!  Nem sokáig akarok már ott maradni.. Csak találjak egy balekot akit be bírok tanítani a posztomra, és helloszia!  Tényleg.. Mesélj valami szépet! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5688 Dátum: 12 szep 01, 10:19:40 » |
|
Szia Kletta!  Tényleg régen jártál már erre. Gabesz, tényleg próbálj keresni valami mást, mert ez nagyon nagy szopatás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5689 Dátum: 12 szep 01, 10:54:16 » |
|
Gman Hallottad már azt a mondást ,hogy :"Az ördög soha nem alszik"? Szal igen itt vagyok ... Na akkor majd nehogy rád jöjjön az 5perc abban az 5percben.
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5691 Dátum: 12 szep 01, 11:13:40 » |
|
HETERO VAGYOK. Ezt leszögezem.
De azt még most se tudom, hogy lány-e vagy fiú.  Oh, dear, I'm a bad girl, dear nooooo, it's su hurt, it's a bad pooooorn. I'm a pimp, oh, and are you a pimp too? Mother Of God! Why me?! Fúúú még jó hogy messze, naaagyon messze lakik. Különben áhh >< *nem akar belegondolni* Mother of God! Cant you speak Hungarian? Neither can I! Yeaaah, I am a piiimp, ooh. Most mekkorát zuhan a fórumos presztízsem. xD EZ A TI HIBÁTOK!!!!kettő Széééép sorban. Lány. Már említettem nem is egyszer. De végülis mindegy, mert vicces ha fiúnak néznek. Az orosz csaj pedig tudta, hogy lány vagyok. >> Pimp: uuuhh lehet, hogy elfelejtettem említeni, hogy azt a barátaim mondták. Hogy ezzel talán elijesztem. Vagy nem tudom. o__o I can speak hungarian, but sometimes I write in english because of the roleplays and some other reason. And i like it! But my english is sucks xD but i don't care! practice hell yes. Hmmmm >> egyszerűen olyan szerecsétlen vagyok...csak le kéne tiltanom...de nincs szívem...uáhhh!! A barátaim szabályosan lelámáztak! ...igazuk van. De képtelen vagyok ˘˘ *bakadesu*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5692 Dátum: 12 szep 01, 11:20:13 » |
|
Egy bartosistától más nem is várható el.  Amúgy mit ünneplünk, Lew? Harmadikán a sulit? Komoly? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5693 Dátum: 12 szep 01, 11:32:18 » |
|
Lew Hasonlóképp vagyok én is némi különbséggel . ^^ Nem tudom hogy hoztad ezt össze ....de ez...egyszóval jót nevettem. És most,hogy jót nevettem(ne értsd félre nem feltétlenül rajtad)... Kérdezem én nagyban(  ),ezek után nem gondolod ha nem tiltod le meglepetésből meglátogat?Hiszen nyilvan azt gondolja te nem utasitottad el ...mondjuk nekem abszolút mindeggy.
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5694 Dátum: 12 szep 01, 11:55:50 » |
|
Ugyan Szmájlika, a leszbiség tök menő.  Meg én is az vagyok, mert ismét brillíroztam. Kitaláltam, hogy ha a húgom (aki most megy elsőbe) hozzánk költözik a hétköznapokra, akkor a szüleimnek kevesebbet kell fizetni a buszra és a csaje sem fog unatkozni idehaza, amíg én távol otthonomtól a gazdaságföldrajzzal és a hidrogaográfiával vívom eposzba illő csatáimat. Annyira büszke vagyok magamra, ha olyan jó ötleteim támadnak, amik a kigondolás és a kimondás között nem változnak hülyeséggé! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5695 Dátum: 12 szep 01, 12:00:35 » |
|
El bírnád viselni ha a te hűtődben lenne ez mind. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5696 Dátum: 12 szep 01, 12:07:10 » |
|
Amikor nyaralni voltam, megismerkedtem az egyik rokonunkkal, aki egy 20 éves lány, de egy 14 éves fiúnak néz ki. Szóval amikor sétálgattunk az utcán, rendszeresen a pasimnak nézték. :'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5697 Dátum: 12 szep 01, 12:22:54 » |
|
@mugen: nem problem, mondom már kihevertem, engem csak az első pár órában sokkol ez le >< mellesleg miközben szemétkedtek velem a többiek nem csak sírtam. sírva röhögtem.  /amúgy tényleg >> szarnak vagyok ilyen érzékeny..minden mást egész jól viselek, de az ilyen párkapcsolati meg szerelembevallós dolgoktól beszarok .__." @gman: nem követem a divatot ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #5698 Dátum: 12 szep 01, 15:03:20 » |
|
Egy bartosistától más nem is várható el.  Amúgy mit ünneplünk, Lew? Harmadikán a sulit? Komoly? xD Igazából ez a gólyatáboros hűtőnk  másnak szilárddal, nekünk folyékony kenyérrel volt tele El bírnád viselni ha a te hűtődben lenne ez mind.  El  Bár ugyanennyi fehér bornak jobban örülnék ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5699 Dátum: 12 szep 01, 15:22:31 » |
|
Lew :én egy embert sem ismerek(szerencsére), aki a szilárd kenyeret is hűtőbe teszi...
Engem az sokkolt még 1-2 hónapja,hogy lépek ki egy boltból, és egy középkorú csávó megszólít,hogy van-e tüzem.. Oké,hogy idősebbnek tűnök 15nél,de ez kissé meglepett.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|