Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5445 Dátum: 12 aug 28, 12:55:11 » |
|
Most komolyan, mit vársz tőlem, Niku?  A kép meg nem is rossz ötlet, ajánlom majd nővéremnek.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5446 Dátum: 12 aug 28, 12:56:59 » |
|
Beírtál, apu xDD Jah..mert ott a csecs..xDDD xD yes Tehát azok csokik. Értem.  Igen sztem is jófej, sőt a lilithes dolog pont, hogy nagy poén volt tőle. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5447 Dátum: 12 aug 28, 13:04:24 » |
|
Ugy látszik megoszlanak a vélemények ....mondjuk most,hogy kitiltották teljesen mindegy ,hogy mi mit mondunk,mert a moderátorok szerint nem volt jó fej(ezert is bannolták). Igy belegondolva...nem is allapithatjuk meg ,hogy jó fej e vagy sem mert nem ismerjük személyesen ...és az ,hogy valaki lelki sérült nem zárja ki sem a retardáltságot sem a jofejséget...bar amiket eddig tudok nem az utóbbit Támasztják alá .. Mondjuk csak elérte ,hogy foglalkozzanak vele  csak ő ezt mar nem "élvezheti" ...
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5448 Dátum: 12 aug 28, 13:08:31 » |
|
Szabi2: kis perverzJófej? Ayase? Ugyan arról a személyről beszélünk? Nekem inkább nem normálisnak tűnt. Előbb kellett volna belegondolnia. Sabaku hozza a megszokott stílusát... Niki, csokit olvasztasz? Minek? Csak nem forró csokit csinálsz?  mugen beírt elém... És már megint igaza van.. Mit csináltál te?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5449 Dátum: 12 aug 28, 13:14:29 » |
|
Megettem. Mindegy ezt már felesleges tovább tárgyalnunk ha retard ha nem akkor is a fiam volt, szal az írásból nem fogom kivenni, a képet meg ha találok vmi epicet (mondjuk amit Sabaku mutatott az sem volt rossz xD) akkor lecserélem. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 13:20:17 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5450 Dátum: 12 aug 28, 13:17:47 » |
|
Micsoda kérdés ez, SzG? A csoki csak olvadtan finom, másképp nem is érdekel az egész. Amúgy már megettem, és nagyon finom volt.  Wtf, Elektra-komplexus lesz ennek a vége, sejemsonka, Neirda? mugen doktor kalauzolását láthatták az emberi lélek rejtelmeibe. Köszönjük megtisztelő figyelmüket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5451 Dátum: 12 aug 28, 13:21:56 » |
|
 Tényleg mugen majd Lew titulusát nézd meg. Háát.. ha tudnám mi az az Elektra-komplexus akkor megmondanám. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5452 Dátum: 12 aug 28, 13:23:22 » |
|
Nikuccia Hát én ezt nem nevezném kalauzolásnak,inkabb véleménynek. Ahhoz "valamivel" több tudás kellene ezen a téren.mugen professzor!!!!XD
Szerk.: Melyik oldalon szólott utoljára ...a tied se rossz...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 13:24:27 írta mugen »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5453 Dátum: 12 aug 28, 13:49:56 » |
|
 és még igaz is. Nem tudom, sztem grafikai munkák topicba utolsó vagy max uccsó előtti oldalon talalsz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5454 Dátum: 12 aug 28, 14:27:40 » |
|
Valami frappansabbra számítottam .....ez a bartos....mekkora hülyeség ..... Na jól kihalt a csevegő ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5455 Dátum: 12 aug 28, 14:40:07 » |
|
Sejemsonka, ne bonyolítsd túl szegény mugennek, inkább írd le pontosan, mire akarsz kilyukadni Lew titulusával kapcsolatban, mert -mint azt a felettem levő hsz is példázza- sajnos nem esett le neki a hatalmas poén. Az Elektra-komplexus pedig ugyanaz, mint az Ödipusz-komplexus, csak a nemekkel van némi variáció.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #5456 Dátum: 12 aug 28, 16:16:25 » |
|
Jjjaj, és ha már bosszantás: katt! Ne csak az én agyam durranjon már el a segghülye amcsik miatt. Hát.. én mindig úgy hittem, hogy minden emberbe szorult egy kis értelem, de úgy látszik megint csak naivabb voltam a kelleténél. Erre a hisztire meg két ötletem van: - 1. Mint ahogy azt az oldalon is kommentálták, ennyire ostoba;
- 2. Mentségére szóljon, soha életében nem látott kéményseprőt, valamint ezt a fogalmat sem hallotta, mert ilyen foglalkozás Amerikában nincs.
Amúgy meg sosem szerettem ezt az embert, és most a szememben végleg elkönyvelte magát [bocsi a fogalmazásért, de] tahóként.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5457 Dátum: 12 aug 28, 16:19:19 » |
|
Jaj de szánalmas egy hülye ez. Nincs nagyobb baja? Majom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5458 Dátum: 12 aug 28, 16:26:25 » |
|
Szar lehet sztárnak lenni, ha ennyire unatkozik az ember...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5459 Dátum: 12 aug 28, 16:31:06 » |
|
50 Cent: -Szeretem a mézes negrót. Sajt: -Én a pelyhet szeretem! Bocs, szóljatok rám és legközelebb megamban tartom kaotikus elmém torz szüleményeit. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|