Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5385 Dátum: 12 aug 27, 16:59:16 » |
|
Persze, a kíváncsiság elég alap dolog, de ez azért más. Gyojin karatével vagánykodni könnyű  Milyen faszántos Hiei smileyt találtam--> 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5386 Dátum: 12 aug 27, 18:06:57 » |
|
Tíz perc alatt 110 virsli a világrekord? Ez csak nekem tűnik kevésnek? Én ha ötösével próbálnám enni, simán lenyomnék huszonötöt percenként, de szerintem sokan vannak így.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 27, 18:07:47 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #5387 Dátum: 12 aug 27, 18:09:53 » |
|
Én tuti nem tudnék annyit megenni  , de am a fiúk biztos, amennyit ők esznek, de am ez tényleg kevésnek tűnik világrekord szempontjából... 
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5388 Dátum: 12 aug 27, 18:18:10 » |
|
Én meg nem tudom h meg-e bírnám enni (110 virsli, még nem próbáltam  ), viszont 10 perc alatt nem (nem tudok gyorsan enni.  )
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5389 Dátum: 12 aug 27, 18:38:52 » |
|
Hát én a 10. után, vagy max az adrenalin miatt a 15. után feladnám.  Ki bír annyit megenni?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5390 Dátum: 12 aug 27, 18:46:32 » |
|
Juj, gman, ezt a drágázást sürgősen hanyagold, mert a lekezelés ezen formájától agyfaszt kapok. Köszi.  Ha mindenáron becézni akarsz, használd a Nikit, Nikilányt, Nikucit, de a Niki drága az...  Hát, az istenítéstől azért messze állt a rajoskodásod, de én igazából nem is szóltam be, mert -ha esetleg olvastad, bár nem biztos- utána odabiggyesztettem, hogy szerintem aranyosak és viccesek ezek a hsz-eid, nem tudom, mit mond neked ez a két jelző, de nálam még mindig pozitívumot jelentenek. A neve Aranyhaj, és attól, hogy nem írod le pontosan a nevét, nem fog kevesebbet érni a te Jinbei-dnél. És mi az, most már riválisok is lettünk? Jó tudni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 27, 18:50:50 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5391 Dátum: 12 aug 27, 23:20:50 » |
|
Én sem tudok gyorsan enni és nem is szeretek. Nem tudnék 110 virslit megenni szerintem egy hét alatt sem  Viszont ha már így kaja menni kéne vacsizni így fél egykor. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5392 Dátum: 12 aug 27, 23:26:01 » |
|
Én most eszek ilyen vajjal megkent kalácsot (ilyen félig kakaóstésztásat). Fél 1kor. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5393 Dátum: 12 aug 27, 23:29:26 » |
|
 velem is megesett mostanában jópárszor, hogy ilyenkor lettem ehes. Például tegnap és tegnapelőtt is fél 11-kor ettem fagyit xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5394 Dátum: 12 aug 27, 23:31:32 » |
|
Én mindig este eszek, reggel nincs étvágyam. Felkelek x időpontban, megiszom a kávécskámat (nem feketén) aztán v órákig nem eszek, de este 10 után mindig rám jön a zabálhatnék. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5395 Dátum: 12 aug 27, 23:35:26 » |
|
Ismerős érzés, mondjuk én reggel azért nem eszek, mert délben szoktam felkelni... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5396 Dátum: 12 aug 27, 23:46:00 » |
|
Én meg olyan 10-11 óra felé kelek (és az 1. evésem olyan 2-3óra felé van [d.u.]), a lefekvésem az olyan 2-3 óra felé van [hajnali] (és az utolsó zabálás 23óra-ás hajnal 1 körüli.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5397 Dátum: 12 aug 27, 23:51:35 » |
|
Ismerős, ismerős életmód, kár, hogy már nem sokáig élhetem.  múltkor 5 óráig kb semmit nem ettem.  De kajak nem voltam éhes, anya viszont eléggé berágott. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5398 Dátum: 12 aug 28, 00:00:14 » |
|
Sokszor van olyan h mindent "elpusztítok" és csak akkor van reggeliféle ha elmászok a boltig. De felkelek, kávézok vagy 1 órán át, utána elkészülök és vagy 2-3 óra felé elindulok.  és ha a macska nem támadná le a karomat itt most h harapdálja akkor nem gépelgetnék félre hszírás közbe. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 00:01:25 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5399 Dátum: 12 aug 28, 02:25:08 » |
|
Hmm fél négy van.  és még fenn vagyok.  nem tudom hogy akarok én most holnap 9-kor kelni. Egybébkent yo mugen reg lattalak erre mizu van veled? De kajak kíváncsi vok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|