SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5130 Dátum: 12 aug 19, 22:05:31 » |
|
De hát a tél az jó. Lehet hóenbert építeni, hógolyózni hó stb-zni. Meg hát a karácsony! Meg a Mikulás! És hordhatok ballon kabátot. 
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5131 Dátum: 12 aug 19, 22:11:46 » |
|
Én meg lassan kezdhetem a fát hasogatni. Vagyis nem tom apáék hasogatva veszik-e hmm. De valszeg úgy. Az akác így is elég drága nem is lesz az egész akác asszem csak a fele. Van még itt aki tüzel?  Elől kandalló van nekem meg cserépkályhám. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 19, 22:16:30 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5132 Dátum: 12 aug 19, 22:14:25 » |
|
Igazából a tavaszt szeretem meg az őszt (időjárás szempontból), a nyárral elvagyok (bár az 500 fokok az agyamra mennek néha), a téllel is (a hideg sem zavar annyira, de a jeget csak pohárba szeretem nyáron) igazából onnan tudom h a nyár 1 fokkal jobb h a tavaszt jobban várom mint az őszt.  SzG 1x megnéznélek ballonkabátba  A karácsony meg 1 dolog (elvagyok vele de a szilveszter jobban szokott foglalkoztatni) de a januárt szeretem a legkevésbé: az olyan lehangoló tud lenni  -nincs pénz (elvitték az ünnepek) -hidegebb van mint bármikor -csúszós az út
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5133 Dátum: 12 aug 19, 23:05:47 » |
|
Hey, guys!! Zizi visszajelzett!! Yíhháá!
Okay! Most megszűnök................^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #5134 Dátum: 12 aug 20, 07:51:01 » |
|
Remek Én is megnézném SzG-t ballonkabátban  Nekem mind1 milyen évszak van csak ne legyen suli...
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5135 Dátum: 12 aug 20, 08:03:23 » |
|
De pedig az lesz -.-'' Sebaj legalább nem fogok unatkozni.Bár még 1-2 hét +-t eltudnák viselni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #5136 Dátum: 12 aug 20, 08:42:27 » |
|
Ma már sokkal jobban vagyok  Bár az orromat még sokat fújom, de nem fáj a fejem és a torkom se annyira 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #5137 Dátum: 12 aug 20, 11:13:09 » |
|
Én meg álmomban belerúgtam a falba, nagyon kellemes érzés volt arra kelni hajnali kettőkor.  Most a jobb lábamra alig tudok ráállni.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #5138 Dátum: 12 aug 20, 12:01:58 » |
|
Ehh... nyugalom... csak nyugalom... akkor kell komolyan venni az efféle kirohanásaimat, ha utána egy hétig semmi válasz nincs. ^^" Minden esetre köszönöm az aggódást, vagy nem is tudom mit mondjak.  Bocsi... de tényleg... nem akartam beszaratni senkit...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 20, 12:03:31 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5139 Dátum: 12 aug 20, 12:35:10 » |
|
Suli...suli...suli...és a legszarabb év kezdete. De csak azért várom, hogy ballaghassak, és minél hamarabb tudjam lefele ezt a évet. Nekünk is jövőhéten lesz a könyvosztás. De ez a nyár..mintha csak 2 hét lett volna..  / Hát..ez van. A tél a legjobb.  Olyan jó a fillingje, a karácsony, a hó, és az egyész így együtt teszi ki a legjobb évszakot.  Masashi, te valahogy vonzod az UFO-kat.  Tegnap este voltunk kint hullócsillagokat nézni, de én nem találkoztam egy ilyen furcsa jelenséggel sem.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5140 Dátum: 12 aug 20, 12:57:10 » |
|
Ahhj, ne beszéljünk már a suliról. xD Egész évben dumálhatunk róla eleget, most örültem, hogy a nyáron egyszer sem került szóba. Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy nem érdekel milyen évszak van, csak szünet legyen.  Könyvosztás nekem tábor után lesz, igen a tábor is még érdekesnek ígérkezik.. Szerencsére a napallergiám kezd eltűnni *lekopog* szóval talán nem kell mellőznöm a bikinit. :'3 Adri, hidd el hogy a 8. el fog szaladni, még emlékszem ahogy februárban minden este úgy aludtam el, hogy te jó ég most értek véget a felvételik, hol van még az eredmény, hol van még hogy felvettek-e vagy sem, egyáltalán hol van még az iskola vége, a bolond ballagás, a ballagás, te jó ég még 4 hónapon keresztül tanulnom kell! És nézd meg, már nyár vége van és teljesen más dolgok miatt izgulhatok. Emlékszem hogy májusban már alig vártam hogy június legyen, megszállottan nézegettem az előző 8.-osok ballagási fényképeit a neten, mostmár a sajátjaimra is alig nézek rá. :'D Szóval nem lesz itt semmi gond. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5141 Dátum: 12 aug 20, 13:03:16 » |
|
Remélem, hogy igazad lesz.  Elszalad ez az év, és akkor irány Debi. (hogyha felvesznek.  ) Majd mesélj a táborról, főleg "róla"..okés, anyu? 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5142 Dátum: 12 aug 20, 13:21:50 » |
|
Még szép hogy fogok mesélni, minden kis részletet. "Róla" (vagy esetleg rólunk  ) még képet is fogsz kapni.  :3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #5143 Dátum: 12 aug 20, 14:49:49 » |
|
Komolyra fordítva mi történt? És mi ez az új ava?
jampiskodni akartam és nem jött össze  Ö a MÖSTER  bartos Cs. István, a Bartosizmus alapítója !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5144 Dátum: 12 aug 20, 21:28:40 » |
|
jampiskodni akartam ez pontosan mit jelent? El akartad énekelni a „Csavard fel a szőnyeget!”-et?  Rosszul énekeltél egy zsót és a Fenyő rajongók kicsináltak? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 20, 21:35:27 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
|