hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5025 Dátum: 12 aug 16, 09:26:08 » |
|
Aes, szerintem ezt mindenkire értette, azon a 2 személyen kívül.  Most én is fél 10-kor útnak indultam, de szabályosan fáztam. Jó, egy p~csagatya meg egy ujjatlan nem épp a legmelegebb öltözet, de tudta a franc hogy ilyen hideg van. >.<
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5026 Dátum: 12 aug 16, 09:26:39 » |
|
Autine! Egy hozzászólásod törlésre került innen, te tudod melyik. Na ez az a téma, amiről itt nem beszélünk, de annyira nem, hogy nagyon. És nem csak itt, hanem sehol ezen a fórumon. Nincs helye itt reklámnak, főleg nem ilyennek. És üzletelésnek meg még annyira sem.
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 16, 12:27:31 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5027 Dátum: 12 aug 16, 10:12:23 » |
|
Komolyan én vagyok az egyetlen aki megérti? Nem apuci, én is veled vagyok. Nálunk már vagy 1 hete olyan hideg van, hogy pulóver nélkül nem lehet kimozdulni. Én szeretem a hideget..de még nyár van az istenért is, legyen egy kicsit melegebb.. Niki, azok az haverok nem olyanok, mint Ken.xD 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5028 Dátum: 12 aug 16, 10:31:05 » |
|
Hm. Itt most kezd újra nyár lenni  Végre, de nem is olyan rég még én is fáztam :S Balcsi utolsó két napján is. Ú látom míg lustálkodtam felnézni és aktívabb lenni történt egy,s más 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #5029 Dátum: 12 aug 16, 11:11:11 » |
|
Én most lent vagyok Akarattyán a balcsinál és ragyogó napsütés, meleg és egy pici szél 
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5030 Dátum: 12 aug 16, 12:20:29 » |
|
Itt is meleg van most anyuék szerint  És a balcsi jóóó <3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5031 Dátum: 12 aug 16, 13:37:47 » |
|
Gondolom már mindenki kiszúrta az alámat. Hát igen. Én kiállok Ayase mellett. Lehet, hogy olyan volt amilyen, de attól én még tisztelem, mint embert. Így utólak is, ég veled, Ayase! 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5032 Dátum: 12 aug 16, 13:39:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5033 Dátum: 12 aug 16, 13:42:58 » |
|
Rég voltam már ott, régen minden nyáron oda jártunk mert nagyanyám ott élt, de ő is papóval együtt meghalt, meg a dédi is, meg a nagynéném is. Így már csak az unokatesóm van a közelben Herenden (bár bevallom nagyanyámék sokkal közelebb laktak, Balatonfüred mellett egy kis faluban. Most meg már nincs járkálás, pedig rengeteg emlékem van oda ami miatt vissza mennék csak hát na. Illetve hogy aktuális legyek, itt is jó idő van kb. 25-30 fok körül, na meg ha érdekel titeket bár kétlem már vagy 3 hete 280 Ft környékén van az € ami szerintem még tűrhető is, jobb mint azelőtt a 287 meg 290, jelen pillanatban is 279. ui.: beírtatok elém...  na mind1 ti galádok 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 16, 13:44:37 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5034 Dátum: 12 aug 16, 15:00:10 » |
|
Bocsi xD Amúgy úgy láttam erre nem reagált senki A rózsaszínnél jobban néz ki a mostanid gman. Habár mi is akar ez lenni? egy hal és szoborszerűség? SzG ez szégyen te sem láttad a one piece-t? Senki nem nézi... ááá. Amúgy ez egy gyojin azaz egy halember. A neve meg Jinbe.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5035 Dátum: 12 aug 16, 15:18:25 » |
|
Hát nem nézek One Piece-t. Mér te nézel Doctor who-t? Szégyen, hogy nem nézed! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 16, 15:44:12 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5036 Dátum: 12 aug 16, 15:54:58 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 16, 16:00:55 írta Autine »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5037 Dátum: 12 aug 16, 16:33:10 » |
|
Lol. Nekem mondjuk annyira nem tetszik  (Meg nem tudom hogy illik a témába  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5038 Dátum: 12 aug 16, 16:34:53 » |
|
Tudod nem akarok szőrözni (seal) lehet hogy ez off topic de inkább a viccek topicba vagy mondjuk naruto duma topicba illene szerintem. Amúgy semmi extra, füsti fecskékkel fel öntötték a narutót és cső. A 2. meg... te jó ég. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5039 Dátum: 12 aug 16, 19:39:05 » |
|
Itt most jó idő van, egész nap sütött a nap bárányfelhőkkel tarkított ég 25 fok körüli hőmérséklet, gyenge szél.  [én meg elmehetnék meteorológusnak] 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
|