drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4995 Dátum: 12 aug 15, 21:38:53 » |
|
 Azért hanii érdekes, hogy semleges vagy ahhoz képest, hogy a fiadról van szó.  Hát ez jó emberek, mi van lopjuk a kreativitást? Jó Sabakutól ezt vártam, meg az rendben is van, de akik Sabakut koppintják..  Egyébként az te is elismerheted, hogy amit Lilith nevében művelt ahhoz tehetség kell.  Ha úgy olvasod a kommenteket, hogy tudod, hogy az ayase volt, akkor nagyon nagyot ütnek. pl.: Amúgy meg, én teljesen azt vallom, hogy nincs értelme megsértődni ilyen kis dolgokon, persze a másiknak meg nem kéne megdorgálni/beszólni a másiknak. Hát ez mekkora troll már. ^^ Na mindegy annyit mondanék még, hogy attól, hogy hanii azt javasolta, hogy csak 1 hetes legyen,a ttól én még nem annyira terveztem. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4996 Dátum: 12 aug 15, 21:40:42 » |
|
Igen, de azok után hogy olyat üzen nekünk hogy "b~sszuk meg", hát inkább maradok semleges. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4997 Dátum: 12 aug 15, 21:43:08 » |
|
Mivan? Na erről kérek maj PÜ-t, drágám.  Én, renato, Putir, SzG, Tsunadehime és Mistich. Nem koppintás, ez össznépi örömünnep, az avád csak pont kapóra jött.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #4998 Dátum: 12 aug 15, 21:50:53 » |
|
Hanii: Jó de épp ebben a korszakában van megbocsájthatnál neki.  Komolyan én vagyok az egyetlen aki megérti? Sabaku: Igazából nem nekünk mondta, vagyis... xD Mindegy majd hanii elküldi azt a püt és majd megérted. x) Aha hihető pont kapóra jött mi?  Te csak visszavágtál oké, de akkor legalább a többiek vegyék a fáratságot és csináljanak maguknak egy avát ne ugyan azt mint te. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4999 Dátum: 12 aug 15, 21:53:31 » |
|
Huh, bocsi a késésért, Sabaku, csak hülye teszteket kellett kitöltenem, amúgy jöttem volna hamarább is.  Poénos események ezek az "össznépi" örömünnepek, alázások, szóval jó, ha összetartanak az emberek. Olyan szép és meghitt egy ilyen közösség. xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5000 Dátum: 12 aug 15, 21:53:53 » |
|
Amúgy nem azért édesem, de ha már egyszer örökre elment, akkor nem lett volna logikusabb egy halott Hakut betenni az aládba? Vagy legalább az anti-Ayasésoknak.. xD Bár, nektek ez a "Kakashi hasbavágja" is elég.. xD
Hellchanom, nemsokára küldöm. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 21:54:36 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5001 Dátum: 12 aug 15, 22:00:39 » |
|
Niki neked például mit ártott Ayase? Nem tudom édes sztem az a vércsík a száján azt mutatja, hogy már nem sok van neki hátha, de amúgy is mire találtam egy olyan képet ami jó aláírásnak... örültem hogy van vmi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5002 Dátum: 12 aug 15, 22:05:21 » |
|
MIért kéne mindenkinek más, ez pont elég kifejeztő  Nem csalódtam benned, Niku, reméltem, hogy csatlakozol az 'össznépi' pixelfokozáshoz :'3 Komolyan azt hiszitek örökre elment? Vissza fog ez jönni még párszor...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5003 Dátum: 12 aug 15, 22:06:57 » |
|
Háát én úgy tudom, hogy ip alapján tiltották le az egész szerverről.  Szóval hacsak nincs dinamikus ip-je akkor nem valószínű, hogy rendszeres látogatónk lesz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5004 Dátum: 12 aug 15, 22:08:22 » |
|
drszabi egyáltalán nem akarok beleszólni de mivel a "fiad" bannolták. Így az olyan mintha meghalt volna ezért azt javaslom írd ki hogy mittomén: "Elhunyt szolgálat teljesítés közben" vagy vmi hasonlót. Viszont tetszik az a két ava, olyan amiből sugárzik a szeretet... és ez mind2-re igaz! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5005 Dátum: 12 aug 15, 22:10:09 » |
|
Ha van másik gép a háznál, akkor még visszatérhet. Amúgy nem ártott nekem konkrétan semmit, de attól még örülhetek a jelen nem levésének, és örülök is.  Szórakoztató volt, de csak Sabaku miatt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5006 Dátum: 12 aug 15, 22:12:40 » |
|
Amúgy ez a bann szükséges volt neki, így majd lassacskán felfogja miért, és talán még tanul is belőle. Engem is a hasonló csalódások készítettek fel arra: hogyha az élet ad egy nagy pofont, verjél vissza kettőt és többet nem fog pofozkodni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5007 Dátum: 12 aug 15, 22:15:56 » |
|
Ráadásul te még nem is tudod mit tett amiért kibannolták.  Legalábbis valszeg nem tudod.  Amúgy az a baj kiírnám, de elrondítaná az aláírásom, szóval elég az, hogy Ayase emlékére, ebből csak felfogják xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5008 Dátum: 12 aug 15, 22:19:25 » |
|
De azt hiszem tudom, volt neki egy "tömeg hisztije" a családban majd állítólag csinált egy új felhasználót (mittomén milyen néven) aki kijelentette hogy hsz. vadász és szanaszéjjel oltották majd egy ügyes csellel hátra fordult és egy olyan gólt lőtt magának, de akkorát hogy a bíró (név szerint Aes) örökre kiállította a "játékból".  Igazam van?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 22:19:56 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5009 Dátum: 12 aug 15, 22:25:28 » |
|
Háát nem.  Ezért sztem még nem kapott volna véglegest. Amúgy is amit család topicba a másik profillal írt azt csak trollkodásból írta igazából nem volt hsz-vadász. Volt ég ott más is, de az FBI-os ügy. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|