Ayumichan
|
 |
« Válasz #4830 Dátum: 12 aug 11, 19:17:13 » |
|
Ayumichan, arról a macskáról lőhetnél pár képet az állatos topikba. Kíváncsi vagyok, hogy nézhet ki ilyen és ehhez hasonló sztorik után/miatt.  Van kép róla ott csak visszább 1-2 oldallal, de az "én" topicba is van abban a hszben amiben a színes hajak. Am teljesen átlagosan néz ki, csak 1 ilyen eset volt de egyébként eléggé félénk az idegenekkel szemben, szal ha jön valaki akkor elbújik, és csak ha megismeri akkor elkezd ismerkedni vele. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4831 Dátum: 12 aug 11, 19:17:55 » |
|
Nem hittem benne sose ,de volt 1-2 dolog amit nem tudtam megmagyarázni és akkor magamba néztem, hogy mégis ?? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4832 Dátum: 12 aug 11, 19:30:08 » |
|
Köszi mindenkinek! Újfent.  És most irány a kocsma.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 11, 19:31:34 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4833 Dátum: 12 aug 11, 19:32:15 » |
|
Őőőő értem. Vmi itt nem az igazi, heo.  Na látom sikerült megoldani egy kamu "köszi mindenkinek" szöveggel.  Kár, hogy ezt nem fogják mások érteni, dee ez kihagyhatatlan volt, mester.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 11, 19:33:18 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4834 Dátum: 12 aug 11, 19:37:52 » |
|
Nem kamu. Igazából csak rossz helyre másoltam be rosszat.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4835 Dátum: 12 aug 11, 19:38:23 » |
|
Am heo, ez az oroszlános dolog h "hétalvó oroszlán" meg a múltkori avatár a horoszkópodból ered?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4836 Dátum: 12 aug 11, 19:39:35 » |
|
Akkor jó.  Azért vicces volt. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4837 Dátum: 12 aug 11, 19:52:07 » |
|
Megnézném, hogy eszik egy sejemsonka egy mézeskrémest. Na, most megint elkezdődik egy paranormális dolgokkal kapcsolatos beszélgetés, ami majd oldalakon keresztül fog tartani, egyesek majd felsorolják, milyen "megmagyarázhatatlan" élmények történtek velük, kettesek pedig megmagyarázzák, mi történt "valójában", aztán jönnek megint az érvek, hogy miért létezik a loch ness-i szörny, az ellentábor rákontráz, és végül oda lyukadunk ki, hogy... hát, sehova, mert valaki jön egy balatoni vagy egy görög tengerparti élménybeszámolóval, ami eltereli a témát a természetfelettiről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4838 Dátum: 12 aug 11, 19:53:27 » |
|
Ez abból is jön, meg abból is, hogy egy jó ideig hosszú volt a hajam és egy kis szakállam is volt hozzá. Aztán kaptam mindig, hogy aranyos vagyok. Aztán egy rap szám után: "kajakra olyan aranyos, mint egy kölyök oroszlán..." Lettem ez is. A hatalvó onnan van, hogy a hat a kedvenc számom, szóval a hét szóba sem jöhetett. Az alvós rész elég egyértelmű, szeretek aludni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4839 Dátum: 12 aug 11, 20:03:32 » |
|
Na én meg azért vagyok "jégkocka" mert "lefagyasztom" a gépemet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4840 Dátum: 12 aug 11, 21:22:53 » |
|
"a hat a kedvenc számom," Nem csak neked.  Egyébként, nagyon jó az avád, heo!.  Akkor itt már sok mindenkinek van beceneve. 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #4841 Dátum: 12 aug 11, 21:23:52 » |
|
Ma este tarokkoztunk, de most elég uncsi volt, mert mindig szar lapom volt...  Amúgy hogy tetszik az új aláírásom? Mondjuk ez csak átmeneti, mert kitaláltam egy tök jót, de ahoz haza kell majd mennem. Nekem azért kisnimfa, mert anyám goblin, apám namek, tehát én nimfa. Logikus nem? 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #4842 Dátum: 12 aug 11, 21:25:45 » |
|
Nekem nincs becenevem, az a gyengék fegyvere.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #4844 Dátum: 12 aug 11, 21:28:49 » |
|
Ááá nincs te Trollcsászárnö  Ne aggódj Neirda  Lessz majd neged is 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
|