Ayumichan
|
 |
« Válasz #4815 Dátum: 12 aug 11, 17:02:47 » |
|
Mármint amikor kijöttem onnan na.  és jó hogy pont jött a busz (teszkós) mert a "rendes" megálló jó messze van. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #4816 Dátum: 12 aug 11, 17:05:06 » |
|
Boldogat, heo.
Amiylen álalpotban itt is van a TEsco, én nem lepődtem volna mmeg rajta, ha tényleg simán áttörik a tetejét az esőcseppek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4817 Dátum: 12 aug 11, 17:23:26 » |
|
Én meg múltkor a berepült fecske-és verébmadarakban gyönyörködtem a hajfestékek és samponok között, érdekes volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4819 Dátum: 12 aug 11, 17:47:19 » |
|
Paranormális jelenség (gyufa öngyulladás)  Az 1ik barátnőm mesélte (jó régen) h a szülei veszekedtek és az asztalon a fedő (le volt rakva a fülével lefelé) el kezdett magától pörögni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #4820 Dátum: 12 aug 11, 17:54:31 » |
|
Ez brutál... Bár az erdö neszei nem paranormálisak, de nagyon ilyesztöek... Egyszer az osztályunkból a fiúk csináltak nekünk bátorságpróbát. Csapatokban mentünk végig és volt két fiú akit senki se látott. Amikor a végére értünk ott várt minket a kísérötanár. Amíg a többiekre vártunk mindenféle hülye hangokat hallottunk és azt hittük, hogy a hiányzó fiúk azok és tökre be voltunk szarva(még a tanár is), attól féltünk hogy ott vannak mögöttünk és majd hirtelen elöugranak... A végén kiderült, hogy ott voltak útközben csak mi nem vettük észre... 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #4821 Dátum: 12 aug 11, 18:00:55 » |
|
Nekem olyan volt hogy miközben visszafelé mentünk a sátrunkhoz, kifogyott a lámpánk és vak sötét volt annyira féltünk, a végén negyed óra mulva megtaláltuk a sátrat ugy hogy hasraestem az egyik cövekben  . Meg olyan is volt hogy éjjel kimentünk vécére és visszafelé futnunk kellett mert vaddisznókat hallottunk és ugy megijedtünk Vannak még ilyen sztorik 
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4822 Dátum: 12 aug 11, 18:10:44 » |
|
Nekem meg amikor este ki kell mennem wc-re, általában mindig vak sötét van, és az én szerencsémhez méltóan, mindig lefejelem az ajtót.xDD A bátyám egyszer megszívatott. Nagyon kicsi voltam, amikor varrtam fel az ingemre a gombot és éreztem valami mászó dolgot a fejemen. (Tudni kell rólam, hogy nagyon félek a pókoktól..  ) És annyira megijedtem, hogy egy szempillantás alatt lecsaptam a tesóm kezét..De úgy, hogy egész este piros volt neki..  Kellett neki oda ninjáskodni a hátam mögé, és a frászt hozni rám... 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4823 Dátum: 12 aug 11, 18:22:06 » |
|
Nekem 1x olyan volt h valami csikizte a lábamszárát és azt hittem h valami kis ízeltlábú dög amit ugye le akartam csapni, de am a macskám bajsza volt és fejbe vágtam szegényt.  na utána megvigasztaltam 1kis májkrémmel. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4824 Dátum: 12 aug 11, 18:26:18 » |
|
Nekem rovaros élményem egyszer volt, ami nagyon rossz volt.
Egy imádkozó sáska nézett vissza rám...
Ete lefekszem aludni, majd 2 óra múlva kb felkelek, hogy mi ez az érdes hang... Hát basszus. Farkasszemet néztem egy Sáskával. Azt hittem ott halkok meg :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4825 Dátum: 12 aug 11, 18:59:29 » |
|
amikor este ki kell mennem wc-re, általában mindig vak sötét van,
 Bocs, de ez egyszerűen kikényszerítette belőlem.  Ayumichan, arról a macskáról lőhetnél pár képet az állatos topikba. Kíváncsi vagyok, hogy nézhet ki ilyen és ehhez hasonló sztorik után/miatt.  Lányok, akkor ti nagyon nem csíptétek volna az én kilencedikes kirándulásélményemet. Vaksötétség, nuku zseblámpa, erdő, ideglelés érzet végig, részeg emberek... ^^ Jaj, AyaseAkami, ettől rémisztőbb és taszítóbb aláírás kép nem volt kéznél?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 11, 19:01:23 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4826 Dátum: 12 aug 11, 19:04:31 » |
|
Persze, jogos..  Csak azért írtam, hogy "általában", mert néha égve hagyjuk a folyosón a villanyt, és akkor már mindjárt másabbak a látási viszonyok..  De mint mondtam, teljesen jogos, én fogalmaztam rosszul..xdd
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4827 Dátum: 12 aug 11, 19:12:19 » |
|
Én attól paráztam be amikor itthon egyedül full sötétbe a házban felkapcsolódott magától a villany nem értem mért,minden normális volt...Anyám attól parázott hogy mért esett le a kereszt a polcról pedig még aznap megigazította és tök fixen állt..:S ,meg volt olyan is mintha a párnámon ült volna egy árnyék...vagy lehet rosszul láttam grr... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4828 Dátum: 12 aug 11, 19:13:36 » |
|
Lehet, hogy te vagy az Antikrzstus :'D Amúgy szellem járás? Brr *-* °.·
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4829 Dátum: 12 aug 11, 19:15:45 » |
|
Jó az Ayase, nekem tetszik.  Autine: Szellemek?  Amúgy hánan szeretnétek még beírni elém? Kihasználják, hogy az ember mézeskrémest eszik közbe cöh. xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
|