Ayumichan
|
 |
« Válasz #4680 Dátum: 12 aug 07, 17:02:32 » |
|
Ma amúgy nincs is annyira meleg mint tegnap (vagy csak megszoktam) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4681 Dátum: 12 aug 07, 17:04:30 » |
|
Oké toleráld magad. Itt sincs most amúgy elvileg annyira döglesztő meleg. Legalábbis már most. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #4682 Dátum: 12 aug 07, 17:07:58 » |
|
Akkor most hűtsétek le magatok mert ilyet szerintem még nem látattok: A videó felvételen a csávó (aki barátnőjével bébicsőszök voltak) egy kisbabát tettek a mosógépbe amire ha rázárják az ajtaját automata elindul. Elméletileg szórakoztatni akarta a gyereket azzal hogy ráteszi a szennyesre... hát fordítva sült el. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4683 Dátum: 12 aug 07, 17:33:59 » |
|
Ehh h mik vannak.  Szegény gyerek. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #4684 Dátum: 12 aug 07, 17:48:47 » |
|
Egy kérdés. Mit csináltok a Balatonnál? Úsztok? Vizibicikliztek?
Döglök a nyaralóban. Érdekes időtöltés. De legalább szép a környezet  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4685 Dátum: 12 aug 07, 19:03:54 » |
|
Na megérkezetem, a világ körüli utamról, ami Pestig tartott.  Elég fura, hogy tegnap kb. 5 órát aludtam, de üdébb vagyok, mintha, 11 órát aludtam volna.  Hogy ven ez?  Hallgattuk a rádiót, és egy elég érdekes kérdést tettek fel. "Ti milyen állattal ötvöznétek magatokat?" Kasza Tibi azt mondta, hogy ő egy lódarázzsal, mert tudna repülni, szállna virágról virágra, és ló méretei lennének.. 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #4686 Dátum: 12 aug 07, 19:36:02 » |
|
Ez sokat elárul Kasza Tibiről... mert ha mondjuk " ló méretekről" álmodozik akkor annak megvan az oka!  De nem akarok beleszólni mert lehet csak poénkodni akart vele, de mondjuk témának ez nem is rossz, én nekem is lenne ötletem rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #4687 Dátum: 12 aug 07, 19:39:54 » |
|
Én meg pont most nézem a fullmetal alchemistet és.. xD hát én inkább most kihagyom a kiméraságot.  Neirda:  Ez az én jótékony hatásomnak köszönhető. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4688 Dátum: 12 aug 07, 19:53:47 » |
|
FMA! Forevör:D Nektek mmi a legeslegkedvencebb animétek?  Nekem a Honey and Clover : 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4689 Dátum: 12 aug 07, 19:56:20 » |
|
drszabi: Bizony.  ^^ Hogyha nem maradok fennt addig, lehet, hogy bealszom a kocsiba.  Kicsit fura, hogy pont forítva van, mint ami a normális....de most őszintén, nálam mi a normális?  Nem tudom, de szerintem ezt csak poénból mondta.  Én lehet, hogy egy vadkacsával.  Az tud repülni, a száraz földön menni, úszni is tud, és még a víz alá is bedugja a fejét.  Enyém lenne az egész viláág!  Egyértelműen a Naruto..^^
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #4690 Dátum: 12 aug 07, 20:02:20 » |
|
A kacsa meg az ember ötvözése az nem veronika?  Biztos te is olyan akarsz lenni?  Amúgy velem is volt már ilyen, meg hallottam is olyanról már, hogy túlalvás. Akkor én minden nap túlalszom magam.  Legkedvesebb anime.. hmmm  ezt most nem tudom megmondani. x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4691 Dátum: 12 aug 07, 20:03:44 » |
|
Egy új ősi magyar Mithológiai lény xd
Egy új és ősi? Most akkor új vagy ősi? Csak én érzem úgy, hogy valami nem lehet egyszerre új és ősi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4692 Dátum: 12 aug 07, 20:04:55 » |
|
Tutu 2 .  ez jóó..  Hát a kezem megmaradna, és ha a hátamon nőne ki a szárny, az mindjárt jobb.  Hírnevet hoznék Magyarországnak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #4693 Dátum: 12 aug 07, 20:07:40 » |
|
Hát úgy, hogy most még új lenne, de 100 ezer év múlva meg már ősi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #4694 Dátum: 12 aug 07, 20:08:43 » |
|
Aes, ha most felfedeznek egy eddig ismeretlen dinoszauruszfajt, akkor az új és ősi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|