Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4635 Dátum: 12 aug 06, 20:46:07 » |
|
Van amikor bebolondul. Beszélek vele magyarul, és erre valami idióta szöveget beír nekem. OO Most voltam kint. Olyan szép az idő.  Az Esthajnalcsillag ragyog a legpompásabban:) Gyönyrű. 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
 |
« Válasz #4636 Dátum: 12 aug 06, 20:53:14 » |
|
Na ha már feljöttek ezek az "intelligens" weboldalak akkor beszélgessetek Istennel: http://www.titane.ca/main.html
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet 
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4637 Dátum: 12 aug 06, 20:54:54 » |
|
Engem mindig megnyugtat. Minden nap kimegyek, hogy kicsit kitisztuljon a fejem. Csak most a macskám nem nagyon hagyott relaxálnii.  Éhes volt, és állandóan a fülembe nyávogott. Úgyhogy nem sokáig élvezhettem a nyugalmat.  Nem baj..majd holnap bepótolom.. 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4638 Dátum: 12 aug 06, 21:34:58 » |
|
De aranyos.  Kivéve a d*gós részt.xD Szerintem ivartalanítsátok ki, és hátha nem lesznek ilyen vágyai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4639 Dátum: 12 aug 06, 21:37:57 » |
|
Már ilyen idős korában?  Hát akkor várjatok, és akkor utánna. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4640 Dátum: 12 aug 06, 21:49:53 » |
|
Lehet, hogy érzi, hogy lány vagy.  A tesódat meg lehet azért, mert épp akkor jött rá.  Akkor a kutyusod már biztos, hogy nem későn érő típus. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4641 Dátum: 12 aug 06, 22:05:34 » |
|
Fogalmam sincs, de nem úgy ismertelek meg szabi, mintha perverz volnál. Vagy csak nem mutattad meg nekem azt az oldalad.  Háát.  Ki tudja? Talán igen, talán nem.  Esthajnal csillag? Az a natsuhiboshi nem? Tedd belém a farkad.  Hát ez nem rossz, biztos a doktorra reagált. Felizgathatta. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4642 Dátum: 12 aug 06, 22:07:42 » |
|
Jajj szegény öcséd. Nekem a kis spániel sosem fog felnőni..mindig csak nyüszít, hogy szeretgessük meg.  És amikor ez megtörtént, számára minden happy!:D drszabi, az Esthajnalcsillag a Vénusz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4643 Dátum: 12 aug 06, 22:22:01 » |
|
Ááá, megőrülök.  Hogy lehet megcsinálni az olyan aláírást, amelyben a kép egy linkre mutat? Ha nem a harmadikon lennék most, és nem csak egyetlen póló lenne rajtam, és ha lenne kedvem átöltözni, majd lemenni, én is megnézném azt a fénylő csodát, Masashi. Ám sajnos... a fentiek közül az összes feltétel feltétel marad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #4644 Dátum: 12 aug 06, 22:24:41 » |
|
Ja mintha sakura is mondott volna vmi hasonlót. x) Nem baj jó az natsuhiboshinak.  De ha nem csak egyetlen póló lenne rajtad, hanem fel lennél öltözve, akkor miért kéne átöltöznöd? Ezt nem értem. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4645 Dátum: 12 aug 06, 22:26:32 » |
|
Persze, kedves sejemsonkám, mivel te férfi vagy, én meg, nos.. én nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #4646 Dátum: 12 aug 06, 22:30:29 » |
|
Igazad van, várjál, akkor azt nem értem, hogy ha ígyis-úgyis átöltözöl, akkor nem mindegy, hogy most mi van rajtad?  ui.: szép színes az avatarod. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 06, 22:37:14 írta drszabi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4647 Dátum: 12 aug 06, 22:42:24 » |
|
Én személy szerint még azért is átöltözök, hogyha kimegyek a falu utcájára.  Hát na..én már csak ilyen vagyok.  Nikuccia, nagyon tetszik az aváád.*-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #4648 Dátum: 12 aug 06, 22:51:01 » |
|
Hát a nők már csak nők. Masashi:  Hát itt semmiképp nem tudom megmutatni, annak itt nem lenne jó helye. Azért annyira perverz nem vagyok.  (ezzel elismertem, hogy az vagyok?) Mondjuk úgy, hogy még az egészséges perverzségen belül vagyok, asszem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4649 Dátum: 12 aug 06, 22:56:32 » |
|
Azta, de jófejek vagytok, senki sem segít az aláírásos problémámban?  Masni-chan, még te sem? Neked pedig volt már olyan alád, ami a blogodra vitt.  Sejemsonka, nem, nem mindegy. Ezt a pólót most nem akarom levenni.  Amúgy köszi, fiúk, lányok, nekem is tetszik, bár jobban örülnék, ha nem korcs szemem lenne, hanem vagy tiszta barna, vagy tiszta kék, de ez így olyan... eh, mindegy, ezt kaptam drága szüleimtől. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|