Ayumichan
|
 |
« Válasz #4620 Dátum: 12 aug 06, 19:35:20 » |
|
am van 1 olyan oldal h "firefox personas" és ott vannak ilyen firefoxos fejlécek. Ha ott annak a keresőjébe beírod a kulcsszót és kidobja rá a találatot és lemented a képet akkor azt átszerkesztve 1 kicsit lehet aláírásképnek használni. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4621 Dátum: 12 aug 06, 19:53:59 » |
|
Nekem az a baj, hogy kéne egy olyan MinaShina kép, amit nagyon de nagyon szeretek. Ezek is tetszenek, de nem annyira, hogy örökké avám legyen.. Masashi, hogyha holnap nem ez az avád lesz, felkereslek! 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4622 Dátum: 12 aug 06, 20:02:07 » |
|
Ahham.. Jááj ez nagyon nagy. xDDDD Akkorákat szoktam beszélgetni vele. xD Valamikor Pikachuu.san elkezdtünk dumálni...Akkor mát kész voltam mint a házi feladat..xDDD
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4623 Dátum: 12 aug 06, 20:03:30 » |
|
Ezzel egyszer már én is beszéltem. Vicces volt, mondjuk ide nem másolhatnám be. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4624 Dátum: 12 aug 06, 20:05:56 » |
|
Egyszer megpróbáltam vele a nemzetiszocializmusról beszélgetni, de nagyon nem ment neki. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4625 Dátum: 12 aug 06, 20:06:43 » |
|
Ajajj..drszabi miket beszélgettetek ti?  Csak nem?.. Nah jóó abbahagyom.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4626 Dátum: 12 aug 06, 20:16:39 » |
|
Am ez az egész állítólag úgy megy, hogy olyan személyiségű lesz a gép, ahogyan beszélnek vele.  Pl.: Hogyha írod neki, hogy: "Kedvellek." nagy a valószínűsége, hogy ugyan azt fogja mondani, hogy "Én is." vagy valami ilyesmi. Hogyha meg azt mondja, hogy "Én nem." akkor sok bunkó beszélget vele.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4627 Dátum: 12 aug 06, 20:17:55 » |
|
Hát igen...  Ez a cucc nagyon perverz amúgy.  De azért szép ez is, jó nem azt mondom, hogy egy zseni, meg a memóriája se vmi jó, de azért ez is valami. Ezek szerint én vagyok a perverz?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4628 Dátum: 12 aug 06, 20:27:00 » |
|
Ööö..lehet.xD De amugy a válaszokat az abban az időpontban érkezett más személyek válaszából szűri le, hogy értelmes legyen.  Na ezt értse meg valaki öcséém. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4629 Dátum: 12 aug 06, 20:30:23 » |
|
Ajj.. a Cleverbot... Ezt egyszer beszéltem vele: 
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4630 Dátum: 12 aug 06, 20:35:10 » |
|
Én azt hittem ez csak angolul tud, én is azzal próbálkoztam. Hogyan lehet rávenni a magyarra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4631 Dátum: 12 aug 06, 20:38:30 » |
|
Elkezdesz vele magyarul beszélni. Ha megkérdezi, hogy: -What's your name? - A nevem xy. Szóval csal el kell kezdened váltani magyarra.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4632 Dátum: 12 aug 06, 20:38:50 » |
|
Semmi extra, csak magyarul írsz rá.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4633 Dátum: 12 aug 06, 20:40:01 » |
|
Aes, csak magyarul kell neked írni, és ő is úgy fog.  Basszus.  Ennek aztán van valami baja.  Tedd belém a farkadat? Jáááj te Jó Isten..  Sabaku beírtál.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4634 Dátum: 12 aug 06, 20:40:54 » |
|
Ja. Akkor csak rosszul közelítettem meg a dolgot. A magyar hungarista köszönésemre németül válaszolt...  jó helyen keresgél, de azért még messze nem az igazi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|