SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4545 Dátum: 12 aug 03, 07:36:06 » |
|
Hanii: Jó nyaralást! Amúgy én is inkább Cartoon Network-öt néztem csak a tesóm nézte/nézi mindig a Fox K. (azt párszor én is), Jetix(na ott a Naruto-t én is néztem) Disney C.-t. A Cartoon-nal az a baj, hogy már csak tiszta idióta műsorok mennek pedig milyen jó is volt régen... Emlékszem, hogy a suli-ból azért siettem haza, hogy lássam őket. Ma meg már mindenféle olyan műsor megy, ami csak a pénzről szól.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4546 Dátum: 12 aug 03, 07:47:16 » |
|
Amúgy miért jó neked az, hogy én szenvedek?
L´Oréal. Amúgy szerintem mindenki tudta, hogy vissza fogsz olvasni, gyakran csinálod ezt a visszaidézgetős, utólag reagálós dolgot... Mármint Thessaloniki salonikibe, hanii? Mert akkor egész közel lesztek az Olümposzhoz. Menjetek fel a Zeusz medencéket megnézni, eszméletlenül gyönyörű és pótolhatatlan élmény. Quadot te még nem vezethetsz, de pattanj fel valami görög félisten mögé, aztán had lobogjon a szép barna hajad.  Ja, és közben egyél pitát. Mert az fontos!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4547 Dátum: 12 aug 03, 09:37:06 » |
|
Jó, CN-t én se nézek már, nem megy semmi normális műsor. Néha megy a Pindúr Pandúrok, de semmi régi kedvenc. Nickelodeon dettó.. A Spongyabobon kívül semmi régi jó.. Egyébként köszi SzG.^^ Niki igen, Thessaloniki, csak lusta voltam kiírni.  Oké, majd lehet bebiggyesztjük a programok közé azt a kirándulást.  Egy görög félisten, nem is hangzik olyan rosszul.  A pita meg alap követelmény.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #4548 Dátum: 12 aug 03, 09:58:43 » |
|
Jó naralást Hanii  Csinálhatnál képeket  Azért a pitához egyél egy kis gyrost is 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4549 Dátum: 12 aug 03, 11:23:12 » |
|
Érezd jól magad hanii!:) Vigyázz magadra. Nehogy az a görög félisten elraboljon.  Am. a H2O-t én szerettem, kb 5-6 éve, de mostmár ezt a kis vidit is alig bírtam végig nézni.  A Disney-t nagyon elbaxták..régen, még jó volt, a kedvencem volt a "Benne vagyok a bandában".  (Sztem tök helyes volt a srác..  ) A Jetix-et Naruto miatt nagyon szerettem.*-* A Fox Kids-et meg nagyon sajnálom...kb 3-4 évesen nézhettem, de még mindig emlékszek néhány sorozatra.  Asszem, volt egy olyan sorozat, hogy 3 valami patkány féle élőlény mindig kibaxot egy macskával.  Azt nagyon szerettem.  A leendőbeli apukámat meg ne baxassátok! 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4550 Dátum: 12 aug 03, 11:33:13 » |
|
Leendőbeli apa? Mármint SzG ha jól sejtem.  Jól van na bocsi x) Ezt aláírom. Amennyit te idegesítettél annyit még egy olyan ember akit utálok és 6 éve ismerem se tudott. (na jó ezt talán túlzás de én is idegesítselek már téged, kölcsön kenyér vissza jár ) Hát az a baj, hogy nem tudom, lelkiismeret furdalásom legyen, vagy büszke legyek magamra.  Niki meg csak szeret trollkodni. Meg én is. Hajajj azzal a görög félistennel meg vigyázni. xD Elnézést Szabi2 amiért nem tudsz elköszönni, na majd ma még megpróbálok felmászni msn-re indulás előtt, bár biztos alszol. xD Hát ezt eltaláltad.  Habár nem tom mikor indultatok, lehet, hogy mondtad. Amgy meg az előbb, vagymi tegnap mondtam, hogy jó utat, te. ^^ A disney meg igaz, hogy elkorcsosult, és amiket ma adnak rajta.... (igen pl. a sellőset még ma is adják xD)
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4551 Dátum: 12 aug 03, 11:57:56 » |
|
Oggyt és a svábbogarakat én is nagyon imádtam, de imádom még ma is.  Ahogy azok a kis mocskok röhögnek, hát az külön megér egy misét.  Ne engedd lebeszélni magad a görög félistenről, hanii!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #4552 Dátum: 12 aug 03, 12:00:32 » |
|
Ki tud még hozzám hasonlóan így, sellőlányosan úszni? Én!  Legalábbis régen jól ment.  Békatalpakkal meg még nem is próbáltam.. Asszem, volt egy olyan sorozat, hogy 3 valami patkány féle élőlény mindig kibaxot egy macskával.  Azt nagyon szerettem.  Az az Oggy és a svábbogarak voltak, azt én is szerettem. Jó nyaralást, hanii!^^ szerk.: bocsi, Niki beelőzött.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 12:05:51 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4553 Dátum: 12 aug 03, 14:21:52 » |
|
Igen, drszabi jól sejted.  Uhh köszönöm!.  Tényleg, most hogy mondjátok..  Meg is nézek egy részt.  Visszatérek a 4-5 éves koromhoz! 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4554 Dátum: 12 aug 03, 15:36:12 » |
|
Most nézem Meg nem igaz, hogy a tök jó csajok benne nem kötöttek le téged, drszabi! Niki, mi az, hogy drszabi? Nem úgy volt, hogy sejemsonka?  Ne engedd lebeszélni magad a görög félistenről, hanii! Nem akartam én lebeszélni, csak azt mondtam, hogy vigyázzon velük.  Ui.: Témafagyasztás powaaa ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 19:57:59 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #4555 Dátum: 12 aug 04, 07:50:49 » |
|
Tegnap kicsit kiruccantunk a pesti állatkertbe. Kettesben még sohasem voltonk ott, egész romantikus a hely így. Mondjuk inkább ökörködtünk, mint romantikáztunk: minden állattal a saját nyelvén kommunikáltunk, azon tanakodtunk, hogy a kockás pitonnak volna e gusztusa lenyelni engem, a gorilláknál meg sírva üdvözöltük rég elveszett rokonainkat. Állatokat is etettünk... pnontosabban etettem, mert én nem féltem a tevétől.  Kifelé meg körülnéztük a butikokban. Találtam egy szép kést, ami jól mutatna a falon, szóltam is Illuskámnak, hogy kérek egy ötöst, erre ő adott egy pacsit, elrángatott onnan és rábeszélt egy 8000ft-os vízipipára.  Heni: 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #4556 Dátum: 12 aug 04, 08:04:36 » |
|
Én úgysem fogom használni. Ildi tüdőrákban fog meghalni, az tény, de engem még így is hamarabb visz el majd a szívroham.  =asdfghj
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 04, 08:05:39 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #4557 Dátum: 12 aug 04, 11:43:18 » |
|
A vízipipát amúgy se szívja az ember olyan rendszerességgel mint a cigit... én ritkán szívok cigit.... de vp-t még ritkábban, bár van itthon mind a 2... vp-zni nem nagyon ül le az ember egyedül az nagyon társas elfoglaltság... a cigi kicsit más... meg egyébként is most már sokan kavicsot tesznek bele dohány helyett... Amúgy hazaértem  mondjuk Fertődről már szerda este... de tegnap még elugrottunk egyik jó barátommal megnézni a Pókembert... előtte pedig még Sopronban meglestük a Batmant... jó volt mind a kettő, csak az én ízlésemnek még ebben a Pókemberben is sok volt a smár és a nyál Most pedig megint unatkozhatok péntekig, párom is inkább elment Böszörménybe kovácsosdit játszani xD, szóval lehet csak pénteken érkezik többiekkel egy pár napra...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4558 Dátum: 12 aug 04, 14:41:14 » |
|
Én Soproni vagyok.  Amúgy nekem tetszett az új Pókember azt leszámítva, hogy PC-t használ a gyíkember.  ( a Vasember Mac-et) A batman-t még nem láttam.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4559 Dátum: 12 aug 04, 15:08:01 » |
|
UchihaMasashi, szerintem a 2012-es augusztusi csillaghullásnak egy előjelét láthattad.  Minden év augusztusában (főleg az elején) kicsi meteoritok kerülnek a Föld légkörébe. Bár..nem húzott csíkot?  Ez egy kicsit aggasztó..meg, hogy a kutyusod hogyan reagált rá. De minden esetre itt van egy "kis" cikk, ha van kedved, olvasd el. http://hvg.hu/itthon/20120801_csillaghullas_augusztusban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|