Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4440 Dátum: 12 júl 28, 09:24:57 » |
|
Special Operations Peculiar MODification
Jó cucc. Hasznos, ha túl akarsz élni egy bevetést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4441 Dátum: 12 júl 28, 09:45:31 » |
|
Aes: Én inkább egy RPG7-est vagy egy Minigun-t vennék. Bár az aknavető, és a páncéltörő...Mondjuk ha meg kisebbet akkor egy Desert-et vennék.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4442 Dátum: 12 júl 28, 10:29:05 » |
|
RPG7 az jó, de élőerő ellen annyira nem hatékony. Persze járműveket durrogtatni nagyon lehet vele.  Géppuskákat szeretem még, bár azokat csak nagyon szervezett körülmények között lehet jól kihasználni, mert kicsit zabálják a töltényt.  Ami a pisztolyokat illeti, egy Colt Python jöhetne.  Szép fegyver. (Walking Dead-ben ezt használja a főhős  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #4443 Dátum: 12 júl 28, 11:02:53 » |
|
Jaj Niki olvasd már el a titulusomat! Nem rózsaszínű vagyok, hanem flamingószínű.  A flamingók király állatok, főleg a Do fajták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4444 Dátum: 12 júl 28, 11:26:38 » |
|
Az RPG páncéltörő fegyver, nem élőerő ellen van kitalálva... De az ellen is használhatod... Másik hátránya hogy 2-3 rakétánál többet nem tudsz magaddal vinni... A géppuskákkal a nagy lőszerfelhasználás mellett az a problem hogy nehezek... Én azért egész nap nem szaladgálnék egy lőszerhevederekkel együtt 10-envalahány kilós fegyverrel, úgy hogy még cipelem a motyót... Aes te egy militarista állat vagy... Neked vízipisztolynál hatásosabb fegyvert nem szabad a kezedbe adni!  Mondjuk a vízipisztollyal is lehet komoly sérüléseket okozni...  Nem mindegy milyen folyadékot töltesz bele! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4445 Dátum: 12 júl 28, 13:59:57 » |
|
Vízipisztoly valóban lehet érdekes fegyver. Pár évvel ezelőtt két - mondjuk úgy - aktivista ezt használta fel, hogy feldobja egy kicsit néhány nagyon ööö... büszke ember menetét. Csatlakoztak ők is ehhez a nagyon barátságos, mondhatni meleg hangulatú rendezvényhez, és vízipisztolyt vittek magukkal. Eleinte csak vízzel lövöldöztek, mintegy poénból, a nagy nyári meleg miatt, aztán egy adott pillanatban valami rendkívül büdös, lemoshatatlan anyagot táraztak be, és azzal támadtak. Az elmondások alapján a hatás rendkívüli, és igencsak illatos lett.  Többek között egy - azóta már jobblétre szenderült - ex-parlamenti párt kamionját is alaposan megkínálták vele. Jah RPG az antitank fegyver.  És nem is rossz, bár a modern harckocsik azért elég jól védettek vele szemben. (Reaktív páncél, ketrecpáncél) De még így is hatásos tud lenni. Viszont a használata tényleg macerás. Ha jól tudom alapesetben két ember kezeli tulajdonképpen. Az egyikük a lő, nála van a fegyver, és két vagy három rakéta, a másik pedig még 4et cipel magával. Géppuskáról meg ezért írtam, hogy csak szervezett körülmények között lehet jól használni. Ahol van, aki cipeli utánad a lőszert. (Lehetőleg egy teherautó segítségével.) De a géppuska cipelés nem könnyű munka. M?ég a gépkarabély is nehéz tud lenni, ha egész nap hurcolnod kell, közben meg harcolnod is. Hiába vannak a katonák jó kondiban, azért ez fárasztó lehet. Az amerikai fegyverek annyiból jobbak, hogy könnyebbek, mint az oroszok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4446 Dátum: 12 júl 28, 16:24:56 » |
|
Azért tegyük hozzá, hogy harctéri körülmények között az oldd meg magad elv működik.. Élesben az első dolog aminek lőttek, az a szervezett körülmények..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4447 Dátum: 12 júl 28, 22:12:05 » |
|
Hát igen, általában ez a jellemző. Bár azért ha sikerül jól megszervezni a dolgokat, akkor elméletileg működhet a "papírforma". Legalábbis a csata elején. A végére sokszor már mindenki azzal harcol, ami épp a kezébe jut. Nem egyszer az elesettek fegyvereit veszik fel, akár az ellenségét is. Bár gondolom a tisztek nem büszkék arra, aki elhagyja a saját stukkerét a harc alatt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
 |
« Válasz #4448 Dátum: 12 júl 28, 22:40:42 » |
|
ÁÁÁÁÁ  Nagy nyugalmamban rajzolok, szól a zene, jól elvagyok. Erre ciripelést hallok, mondom ez kicsit közelről jön... Kikpcsoltam a zenét és fülelek  Az a kiba...tt tücsök bejött a szobámba és kb fél méterre tőlem ciripel.... Szerk.: Huhhh  ellenség likvidálva 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 28, 22:55:04 írta Pacee »
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4449 Dátum: 12 júl 28, 23:35:10 » |
|
Jaj én a szúnyogokkal vagyok így. Kicsipeszelem a függönyt h ne fújkálja a szél és ne repüljenek be, mert iszonyatos nagy lármával zümmögnek bele a fülembe (mivel más élőlény nincs a szobában akin/amin élősködhetnek.), nem hagynak aludni éjjel. (a másik meg a csípés [nem sajnálom én a vérem csak hát viszketős]). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
|
 |
« Válasz #4450 Dátum: 12 júl 28, 23:55:58 » |
|
Jah, nem is jó az ha nem hagyják az embert aludni... bár azért egy 5-6centis tücsök az nem egy szúnyok  és nem épp ugyanúgy hat ha megtámadja az embert...  de mind1 a lényeg hogy kicsináltam a kis dögöt 
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4451 Dátum: 12 júl 29, 00:04:05 » |
|
1x hozzám is bekeveredett a tücsök(csak tudnám h hogyan keveredett fel a 4.re,  de bejött és kinyírtam szegényt) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4452 Dátum: 12 júl 29, 07:08:41 » |
|
Juj egyszer nekem is bejutott a 2.-ra szúnyoghálós ablakon.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
|
 |
« Válasz #4453 Dátum: 12 júl 29, 07:15:51 » |
|
Nekem is van szúnyogháló az erkélyajtómon és mégis bejött... amúgy SzG pont a te rajzodat csináltam  (és csinálom most is  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4454 Dátum: 12 júl 29, 08:11:04 » |
|
Ja, nem sürgős, de azért köszi!  Ezek a szúnyogok kész rejtélyek. Biztos tudnak teleportálni. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 29, 08:11:57 írta SzG »
|
Naplózva
|
|
|
|
|