Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4410 Dátum: 12 júl 27, 15:49:24 » |
|
Aes, úgy utálom, mikor törölsz egy csomó hozzászólást, és kurvára nem fogom fel, hogy miről volt szó két oldalon keresztül. Szólhattál volna, hogy buli van.  Elnézést felség, csak gyorsan kellett cselekednem, mert gyorsabban írt az arc, mint ahogy én törölni tudtam.  Utána meg összetakarítottam. Lényegében minden idiótaságot összehordott itt, lehetőleg az összes szabályt megszegve persze, de nem véletlenül.  Továbbá engem valami drogosnak titulált, ami nem is igaz, mert nem élek iylen ártó szerekkel.  Meg beszólt, hogy miért vannak 20 évesek is a fórumon, ahelyett, hogy örülne, hogy nem csak a húszéveseké a világ.  Majd valaki akinek jobb a memóriája, még idézhet tőle. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4411 Dátum: 12 júl 27, 15:52:36 » |
|
Én most őrülök meg. Vicceket olvastam és TV-ztem erre kiderül, hogy kimaradtam a jóból. Mint mindig.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4412 Dátum: 12 júl 27, 15:53:27 » |
|
Idézzetek már valamit, lányok.  Nyilván ilyenkor vagyok inaktív én is, amikor izzik a hangulat ezerrel. Vagy másolás helyett mentsétek a képet, és töltsétek fel! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4413 Dátum: 12 júl 27, 15:53:51 » |
|
A p...ba kezdem bánni, hogy mindent töröltem. Pedig meg is tarthattam volna párat demónak. Ez van ha viszket az ujjam a ravaszon. Szafi, ha valaha fegyvert akarok venni magamnak, üss le. Túl gyors vagyok az ilyesmihez. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4414 Dátum: 12 júl 27, 15:59:00 » |
|
Ne szóld le azt a koszos vulkánt, démonoknak az a legmegfelelőbb hely.  Szabolcs..  Persze, a vulkán a legjobb mi? Azért van mindenki másnak kastélya...  Bernadett?  "Hát jóvanna, csak fura nekem, hogy 20 évesek is vannak a fórumon. B+..." Ezek voltak Kouga-chan halhatatlan szavai. "Te meg miért tettél be olyan képet amin, mintha be lennél szívva? Ez is az emberek véleménye.  " Aeshoz intézett mondata.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4415 Dátum: 12 júl 27, 16:10:09 » |
|
Most megnéztem, hogy ki is ő és én azt gondoltam, hogy ő normális. De tévedtem. heo: Köszi, hogy megjegyezted így mi is röhöghetünk egy jót.  Aes: Legközelebb egy képernyőfotóval mentsd el legalább mielőtt törlöd légyszíves.  de amúgy a döntésedet vele kapcsolatba nem értem. Hogy hogy ilyen kedves voltál vele?  Én egy véglegest adtam volna neki. Vagy legalább vissza trollkodni neki, hogy mikor bejelentkezik akkor a bann helyett a fórumszabályzatot lássa. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 16:10:57 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4416 Dátum: 12 júl 27, 16:25:05 » |
|
Már megint kiamaradtam valamiből. "Hát jóvanna, csak fura nekem, hogy 20 évesek is vannak a fórumon. B+..."? WTF?  Akkor kíváncsi vagyok h mit szólt volna az én 28 és fél évemhez. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #4417 Dátum: 12 júl 27, 16:57:10 » |
|
Szafi, ha valaha fegyvert akarok venni magamnak, üss le. Túl gyors vagyok az ilyesmihez.  Szerintem ebben nem tudnálak megakadályozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4418 Dátum: 12 júl 27, 17:03:11 » |
|
Háát.. Érdekes meccs lenne, a Sport topicban évekig beszélnének róla, ahogy megpróbáltad kicsavarni a kezemből az M4-et, és eközben egy baseball ütővel (Fa testápoló csak érzékeny bőrre) próbálsz jobb belátásra téríteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4419 Dátum: 12 júl 27, 17:17:56 » |
|
Aes,én eleve nem adnék fegyvert a kezedbe  Tuti vérengzést csinálnál :DDDD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #4420 Dátum: 12 júl 27, 17:48:55 » |
|
Őt meglepi, hogy 20 évesek vannak a fórumon, engem meg meglep, hogy egy fogyatékost engednek ide regisztrálni az ápolók. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4421 Dátum: 12 júl 27, 17:52:35 » |
|
Engem meglep, hogy 2 évesek is vannak a fórumon. Azt reméltem, hogy az ilyen fiatalkorúaknak (mármint Kouga Genki-sensei-re gondolok) tilos regisztrálni. Most úgy komolyan úgy mondta mintha a 20 évesek vén trottyok lennének.  Mit szóltok az új avámhoz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #4422 Dátum: 12 júl 27, 17:53:58 » |
|
Engedélyezni kéne a COPPA-t. Csak nem korról kéne nyilatkozni, hanem fogyatékosságról. Ha fennáll a szellemi visszamaradottság veszélye, akkor orvosi nyilatkozat és beleegyezés szükségeltetne a regisztrációhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4423 Dátum: 12 júl 27, 20:37:20 » |
|
M4-et
Miért pont M4? Egyébként melyik verziója kellene?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4424 Dátum: 12 júl 27, 21:31:18 » |
|
Hmm nézi valaki az Olimpia megnyitót? Tök cukik voltak a királynő kutyái. *-* Welsh corgi. *-* Aztán felszállt egy helikopterre, majd kiugrott belőle. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
|