SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4260 Dátum: 12 júl 26, 20:05:21 » |
|
Nem akartam vitatkozni moderátorokkal de mikor megláttam, hogy Aes mellénk állt  .. Teljesen igazatok van én is jobban szeretem ha nem a hátam mögött beszélnek rólam. Főleg, hogy volt egy érdekes esetem aminek ehhez köze van, szóval egyet értek Aes-sel, noemimi-channal és saphiraval. És most kéne megtudnom, hogy a val-, vel- toldalékot hogyan kell csatolni a neveitekhez.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #4261 Dátum: 12 júl 26, 20:16:29 » |
|
Nem mondtam, hogy nincs igazatok, de a fórumszabályzat azt írja más felhasználó sértegetése tilos. Ha Mugen ír nekem egy Pü-t, hogy őt itt megalázták és kigúnyolták és ez őt sérti, nekem kutya kötelességem lesz titeket megbüntetni, mert igaza van. Az én igazságom nem egyezik a fórumszabályzattal. Viszont nekem ahhoz kell tartanom magam.
Nem lettem vaskalapos, de épp pár hónapja volt hasonló dologból afférom. Nem akarom magam kellemetlen helyzetbe hozni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 26, 20:17:44 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #4262 Dátum: 12 júl 26, 20:18:29 » |
|
Nem akartam vitatkozni moderátorokkal de mikor megláttam, hogy Aes mellénk állt WTF?! De gyávák vagytok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #4263 Dátum: 12 júl 26, 20:21:10 » |
|
Velem lehet vitatkoznixD 4 ember bannoltam eddig érteXD Már számtalanszor megmondtam ezen a fórumon mi vagyunk az igazság:D A fórumszabályzat pedig a mi bibliánkxD u.i. ha már benéztem ide sok hónap után mi a helyzet veletek?  Látom vannak megint újak régiek mint a búcsúbanxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 26, 20:23:38 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #4264 Dátum: 12 júl 26, 20:26:47 » |
|
WTF? (Leírom még egyszer, hogy egyesek meglepődjenek miatta.  ) Tudom, hogy lehet veled vitatkozni, Hiei. És én fogok is, ha kedvem tartja. Mint tudod, hidegen hagy, ha kitiltasz, én akár a szemedbe is megmondom, ha úgy gondolom, hogy gyík vagy. Mit teszel? Tiltasz? Legfeljebb megyek Jetix fórumra. Van még Jetix fórum...? Vasoxid, te meg ne PÜ-ben rejtőzködj, éjszakánként látni szoktam ám, hogy itt trollkodsz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
 |
« Válasz #4265 Dátum: 12 júl 26, 20:29:19 » |
|
huhh Saphira ez kemény tett volt :DDD Mi értelme vitázni ha meg is lehet beszélni a dolgokat?:o
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
 |
« Válasz #4266 Dátum: 12 júl 26, 20:30:50 » |
|
Mi bajod a PÜ-vel  Általában csak a LoL topicot látogatom, most is csak azért néztem be, hogy meglessem mit alkotsz  +  Hiei még mindig moderátor, azt hittem hamarabb megunja majd 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 26, 20:32:49 írta Feo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4267 Dátum: 12 júl 26, 20:32:52 » |
|
A vita és a dolgok megbeszélése kb ugyanazt jelenti. Legfeljebb a megfogalmazásban van különbség néha. Általában csak a LoL topicot látogatom,
Nem akarod moderálni is? xD Jó ez persze így nem lehetséges, csak az a téma mostanában a stabilagyfasz-kiváltó nálam.  percenként jönnek az új hszek néha kb a dumánál is aktívabb, nekem meg wtf az egész, hogy minek van ott értelme és mi csak rizsa. Életemben nem játszottam azzal a játékkal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 26, 20:38:11 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #4268 Dátum: 12 júl 26, 20:39:13 » |
|
Hiei a szexrabszolgám, el a kezekkel!
BWAHAHAHA Sikerült megölnöm a topicot! XDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 26, 20:43:31 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #4269 Dátum: 12 júl 26, 20:43:02 » |
|
Na ez az amit ti nem csinálhattokxD Cart is csak azért mert pörgő rúgással rúgom le a 21 méteres fejét, ha elmegyünk berúgnixD Ha sz*r napom lesz akkor Tapionnal verem agyonxD Amúgy LoL topic annyira nem gáz. Hosszan és értelmesen beszélnek a gaméról. Ami nem rossz, csak nekem nincs türelmem a lowskillhez és agyvérzést kapok mikor veszítek 1 nyomorult miatt. Az orvosom azt mondta marad a bf2 meg a wowXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4270 Dátum: 12 júl 26, 20:46:51 » |
|
Rendben, csak nekem lövésem sincs róla.  Aki ért hozzá meg tudja mondani, de nekem az egész kínaiul van. (Nem úgy mint pl a Diablo topic.  ) Lehet egyszer elkezdek játszani vele.  Ha jól tudom RTS nem? Abban azért egész jó vagyok. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #4271 Dátum: 12 júl 26, 20:47:28 » |
|
Feo, ilyenkor olyan büszke vagyok magamra. Sikerült rávennem téged valahogy, hogy írj.  És természetesen mi lett rögtön a téma... A NYOMORULT LOL.  Művelődjetek egy kicsit, hogyan is kell játszani.  (Ajánlom Aesnek, ha nem ért hozzá... ezután sem fog.) huhh Saphira ez kemény tett volt :DDD
Miért? Hiei tartozik nekem egy hónap bannal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4272 Dátum: 12 júl 26, 20:49:04 » |
|
Vasoxid, te meg ne PÜ-ben rejtőzködj, éjszakánként látni szoktam ám, hogy itt trollkodsz.  Ki az a vasoxid? Amúgy tudod én elolvastam a fórumszabályzatot és az áll benne(fejből idézem): A moderátorokkal lehet vitatkozni de nem érdemes. Gyáva én?  Te nem ismersz.... Beír elém Cart. Mi az, a NKWT-esek találkozója?  Ja amúgy Cartnecker: Már rég óta akartam mondani neked valamit de soha nem tudtam: Elég rég óta olvasom a blogod és nagyon sok mindenben igazad van pl: Halálbüntetés, hazugságvizsgálat, stb. csak gratulálni szerettem volna a blogodhoz és megértem a döntésed a visszavonulást illetően. Na még Hiei is beír elém...Na jó amit írtál az...  Még Aes is... Na elolvastam és ha ez vigasztal számomra még a WOW azt azt jelenti, hogy hűha. Nagyon nem ismerem ezeket. Saphia is... szerk: Még mindig ezen szakadok: BWAHAHAHA Sikerült megölnöm a topicot! XDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 26, 20:51:55 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
 |
« Válasz #4273 Dátum: 12 júl 26, 20:50:16 » |
|
Én meg neki egy üveg sörrel ami persze alkohol mentes nem lehet!:D olyat a férfiak nem isznak!
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4274 Dátum: 12 júl 26, 20:51:29 » |
|
FeO-> Vasoxid.  Magyarul Feo. Én nem értek semmilyen ilyen játékhoz, sose játszottam velük és nem is tervezem hogy elkezdeném valaha. :'D Hát mondjuk alkoholmentes sör milyen már? Én 2%-ost iszok. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
|