CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4230 Dátum: 12 júl 25, 22:50:12 » |
|
Okosan kell megoldani, hogy ne ismerjék meg őket, sötétben például egész nehéz, gondolom nem nappal kezdenek el vadászni a tagokra, amikor még mindenki ébren van + buli sincs. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4231 Dátum: 12 júl 25, 22:51:34 » |
|
Meg mondjuk lehet nem mennének helyből rendőrségre talán van priuszuk vagy saruk akkor elkerülik .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #4232 Dátum: 12 júl 25, 23:00:00 » |
|
én is kiverném belőlük a szart csak hát akik így tolják azok bármire képesek....és tuti h olyat küldenének a rendőrségre szemtanúként akinek még utcai szemetelés sincs a számláján....
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4233 Dátum: 12 júl 25, 23:00:51 » |
|
Vagy sokkal alantasabb módszerrel vágnának vissza. Nem tudni nekik mi áll rendelkezésükre  Gonosz nagyon a világ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4234 Dátum: 12 júl 26, 00:57:17 » |
|
Ez olyan death note-os volt. x) Ha úgy írtad volna, hogy a világ amiben élünk velejéig romlott  az úgy még death note-osabb lett volna. Mondjuk az a baj, hogy igaz. Hát Lew, nem tom a helyetekben mit csinálnék. Mert hát érthető, hogy miért akarjátok elkapni őket, minél jobban belegondolok a szituba annál nagyobb rohadékoknak látom azokat a szemeteket, de az meg ha a végén ti jönnétek ki belőle még rosszabbul az meg elég kemény lenne. Én meg már lassan egy órája lefeküdtem. Vagy még több, már magam sem tudom. Csak nem tok aludni. Most meg már esik itt az eső, kijöttem kicsit.  Habár már kezd elállni, sztem be is megyek, most már tényleg aludnom kéne. Xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4235 Dátum: 12 júl 26, 07:05:24 » |
|
Hát nem tudom mit kéne tennetek Lew de talán a legjobb az lenne ha szimplán (durván) megszívatnátok őket.
Lilus: te mit csináltál? Ha nem akarsz róla beszélni megértem.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4236 Dátum: 12 júl 26, 10:18:12 » |
|
Én nem csináltam semmit, csak apám nem akar fizetni^^ . (: Őszintén szerintem a pokolba kíván és most hazudgál össze vissza a bíróságon... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4237 Dátum: 12 júl 26, 12:58:03 » |
|
És még ők nevezik magukat férfiaknak? Szép.. Lew, úgy verjétek meg őket, hogy utánna a saját anyja ne ismerjen rá.. Fuu de irritál az ilyen bunkó paraszt..  Csak nehogy komolyabb ügy legyen belőle..  Azt gondolom ti sem akarjátok. 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4238 Dátum: 12 júl 26, 13:05:32 » |
|
Hát tényleg nagy gyökerekkel volt dolgotok Lew, viszont én azt mondom (annak ellenére hogy verekedés-párti vagyok) hogy ne csináljatok ennél nagyobb ügyet belőle. Jó, bosszút akartok állni, de ezeknek a bandás verekedéseknek sosincs jó vége. Lehet, hogy nekik nagyobb és erősebb a csapatuk mint nektek, ebből következik hogy elmentek, esetleg megagyaljátok őket, később ők mennek egy egész sereggel, és akkor ott már nem csak kisebb sérülések lesznek... Hidd el tudom mit beszélek, a mi városunkban nem egy ilyen eset volt, még az én korosztályomban is.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #4239 Dátum: 12 júl 26, 13:48:37 » |
|
Nem lesz itt semmi gáz. Magukat szívatják meg ha rendőrt hívnak, mert, hát maradjunk annyiban tudok róluk egy-két dolgot. Akinek csak beszéltem az esetről mind azt mondta hogy rájuk fér már a verés, mert nagy csicskák. Ráadásul ha nagyon elszabadul a balhé hááát, csak annyit mondok hogy ismerősöm 6 éve űz különböző küzdő sportokat, egy másik 4 éve gyúr és még van 1-2 ilyen kaliberű haverunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4240 Dátum: 12 júl 26, 14:14:34 » |
|
Mugent viszed magaddal?  Ö nagyon értett ezekhez. Meg egy úttal már kitisztítaná a lelked a negatív enegriáktól is.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #4241 Dátum: 12 júl 26, 14:27:33 » |
|
Nem megölni akarjuk őket Szabi ... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4242 Dátum: 12 júl 26, 14:52:08 » |
|
Most szakadtam egy sort. x'D  Mugent elvinnéd, lehet tényleg meghalnának. Hát ha elég felkészültnek érzitek magatokat, akkor hajrá, adjatok nekik egy pár sallert. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4243 Dátum: 12 júl 26, 15:09:23 » |
|
Ajjjj....ez a bandázás.... Értem én, hogy bosszút akartok állni de ez már túlzás. Verjétek meg egyszer őket aztán visszavágnak, majd ti megint aztán ők és így tovább...
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #4244 Dátum: 12 júl 26, 15:17:15 » |
|
Reméljük azért nem így lesz SzG, mert ez már egy kész bandaháború. Hajrá Lew  Verjétek szét őket  Ha eléggé sikerül akkor nem mernek majd újra támadni  Hát eljött az én nyaralásom napja is  Netem korlátozottan, de azért lesz  Sziasztok  Nikinek megígértem, hogy csinálok fotókat, de azon, hogy fel merem e rakni még gondolkodom 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
|