drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4095 Dátum: 12 júl 19, 23:49:48 » |
|
Hát, még ha ennyire tetszik is nektek az avám, én már akkor is meguntam balotellit.  Sajnálom. Takarítás? *körbenéz a szobájában* Hát ez még elmegy. Mondjuk az asztalomon vagy vagy 2 ásványvizes, meg egy kólás üveg, de azokat majd kivinni, meg belehajtani a kukába gondolom még nem számít takarításnak. Ja meg ,ég egy ásványvizes az ágyamon is. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4096 Dátum: 12 júl 20, 07:08:37 » |
|
Nekem csak az a bajom az masszázzsal (hú de sok s+z), hogy nem bírok ellazulni ha meg mégis akkor amikor elkezdenek masszírozni akkor abban a pillanatban vége az ellazulásomnak... Az orvosból én a fogorvost utálom, de ki nem állhatom őket.
Szabi2: Nekem jobban tetszik ez az avád mert nekem már alapból unalmas Balotelli.
Na tudjátok mit? Én is lecserélem az avámat még ma.
Takarítás? Gyorsan kész vagyok vele de, hogy rá vegyem magam.... Amúgy most a földön rend van nálam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 20, 07:10:01 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #4097 Dátum: 12 júl 20, 07:22:30 » |
|
Takarítás... Nálam most volt, de elég gyorsan sikerült rendetlenséget csinálnom... 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4098 Dátum: 12 júl 20, 10:45:40 » |
|
Igaz a mondás, hogy a túl sok is megárt a jóból, mert én tegnap vagy 3 óra folyamatos röhögés után olyan rosszul lettem, hogy inkább lefeküdtem aludni. Ki nyerne a csatába powaaaa!!! 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #4099 Dátum: 12 júl 20, 11:57:46 » |
|
2 napja folymatosan meló van :S reggel 8 kor indulok és este 7re vagyok itthon jó esetben :S de kell a pénz. és meg ez fog menni legalább 2 hétig. Fuhh kemény :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4100 Dátum: 12 júl 20, 12:07:38 » |
|
Nekem nincs bajom a fogorvosokkal, csak náluk lenni nem szeretek.  Én már végeztem a takarítással, minden csillog-villog. Na jó, ez azért túlzás, de már nincsen olyan porszag. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4101 Dátum: 12 júl 20, 12:15:36 » |
|
Basszus, menjetek már, elkezdtem takarítani én is. Nem hiszem el.  Lew, mit dolgozol olyan keményen? Amúgy hamar el fog szállni az a két hét, hidd el, a kemény munkával megszerzett pénzed meg még annál is hamarabb. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #4102 Dátum: 12 júl 20, 12:21:52 » |
|
8-tól délig faterral szoktam melózni. Mindig mást. Tegnap kerítést csináltunk ma meg kéményeket burkoltunk egy társasházban. délután fél 2-től 7-ig meg fát hordok,vágok,pakolok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #4103 Dátum: 12 júl 20, 12:42:46 » |
|
heo szöget ütött a fejembe (fájt ám bmeg) azzal hogy emlékezett az első avámra, úgyhogy most új téma gyanánt bedobnám a következőt: vissza tudtok emlékezni az összes avátokra? Enyéim: Shikamaru, egy félogre a D&D szerepjátékból, egy barbár, Glen Quegmire, A Lenyalthaj Nevű Strici, Trafalgar Law, Capone Bege, most pedig a második kedvenc anime/manga karakterem EXCALIBUR.  Ha a legeslegkedvencebb karakteremet raknám ki avának, akkor komoly okot adnék a gayman-ezésre, szal úgy néz ki, hogy ez a végleges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4104 Dátum: 12 júl 20, 12:46:38 » |
|
Háát. Elsőnek piccolo, aztán megint piccolo,  balotelli, én, shirosaki, (egy picit megint balotelli) és most chad. Asszem ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #4105 Dátum: 12 júl 20, 12:51:01 » |
|
Edward Elric, Killer Bee, Sasuke, Hungary, Okabe Rintarou, Ushiromiya Battler és most Kirito. Asszem ez az összes na de lépek melózni mert így is késésben vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4106 Dátum: 12 júl 20, 12:53:18 » |
|
Ha erre a kérdésre érdemben tud válaszolni Masashi is, akkor mindenki vendégem egy sörre. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #4107 Dátum: 12 júl 20, 12:55:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4108 Dátum: 12 júl 20, 13:17:50 » |
|
Aztán lehet hogy megszívod Aes, mert elképzelhető hogy van egy "Naruto-kunos aváim" mappája...  Én nem tudnám az enyémeket felsorolni, csak úgy találtam őket aztán kitettem azokat, amik tetszettek. gman, a Shikamarus avád volt a legjobb. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4109 Dátum: 12 júl 20, 14:07:03 » |
|
Na én vagyok az egyetlen akinek csak egy avája volt. Mostantól sokszor fogok cserélni. Hogy tetszik a mostanim?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
|