drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #3975 Dátum: 12 júl 15, 11:45:06 » |
|
Szabi2, mit csináltál ennyire profin eddig? Hát vergődtem az ágyban jobbra balra. Kb. 20-szor felhúztam a ventilátoromat 20 percre.  Bevedeltem közbe vagy 1 liter vizet. Ennyi sztem.  Rosszul fogalmaztam volna? Igazából nem direkt nem aludtam, csak nem jött össze a dolog. Azt, hogy profi meg ironikusan értettem. ui.: Niki: a kis kawaii.  Am jó az új avád, mondjuk mondanám, hogy kár, hogy lecserélted a másikat, de én is megtettem, szóval nincs miről beszélni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 15, 11:46:50 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3976 Dátum: 12 júl 15, 11:49:35 » |
|
Kicsi, éhes verébfióka? Nem akarsz róla képet csinálni?  Ennyit erről, gyorsabb voltál.  Bár azt hittem, még nincs ennyi tolla.  A szegediek tényleg állatok. Róluk is csináltam képet, majd azt is megmutatom.  Polip?  Ez eddig még eszembe sem jutott.  Nem is olyan erős. ^^ A mi helyi tévénk biztosan nem fogja leadni, ahhoz túl bénák.  A pivot az az egy emberke, aki beáll az ellenfél játékosai közé a vonalon belülre. A meccs után nem is nagyon volt idejük mással foglalkozni, mert mindenki megvette az irányt az öltözőkhöz, ők meg sodródtak az árral. ^^" Amikor bementünk a sportcsarnokba meg utána is, amikor kijöttünk, teljesen fel voltam dobva. Tök jó volt.  Akkor végignyálazom ma a képeket és megpróbálom feltölteni. Nagyon remélem, lesz a gépen elég hely hozzá. x) Ha már benne leszek a feltöltögetésben, a piás képeket is elküldöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #3977 Dátum: 12 júl 15, 11:51:00 » |
|
Niki ez a veréb iszonyú cukiiii  Sok sikert a gondozáshoz  Egyébként repülni egyszerű. Felállsz egy székre, leugrasz és elvéted a földet Kíváncsi vagyok azokra a képekre Tia 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3978 Dátum: 12 júl 15, 11:59:20 » |
|
De ugye nem vízágyúzod le a fészküket Niki? Elméletileg ösztönösen jön, de, ha nem akarja csinálni, akkor pár hónapos korában lehet bátorítani. Letessékeled az ágy széléről, persze egy kispárna nem árt az ágy mellé. Ez a biztonságos verzió. tia, akkor az a beállós lenne.  Így már tudom, hogy mi az. Tényleg nem volt erős. Yay! Képek! Várom. ^^
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #3979 Dátum: 12 júl 15, 20:04:09 » |
|
Imádom, ahogy heo belekommentel még Aes előtt a felesleges témákba. Mostanában egyre gyakrabban történik meg. Nekem nem lenne elég kurázsim ilyet tenni. Szóval, heo:  Tia, öö, nem haragszol, ha inkább így hívlak mostantól, mert jobban tetszik az A-channál.  Szóval, (előzetes engedelmeddel) Tia, én is várom a képeket. (: Köszi, Sejemsonka, most én is meg vagyok elégedve az avámmal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3980 Dátum: 12 júl 15, 20:32:22 » |
|
Ebéd után megfészkeltem az ágyamban és véletlenül bealudtam, utána meg el kellett mennem itthonról, úgyhogy a képszelektálásnak még csak most kezdek neki.  heo képes lenne egy szerencsétlen kisverebet lelökdösni az ágyról...  Amúgy én is és még élvezném is.  Régen a kiscsirkéket is mindig tanítottam repülni.  Akkor az. Elhiszem neked.  "Tényleg nem volt erős." <-- ez meg tényleg nem volt meggyőző arról, hogy nem bántad meg, hogy vettél.  Niki, az A-channál minden jobb.  Szerinted miért az a titulusom, ami?  Amúgy meg a tiában tessék az összes betűt egyformán leírni. Vagy mind kicsi vagy mind nagy!  *heo mód kikapcs* __________ Szerk.: Az érzés, amikor rájössz, hogy a fényképezőgéped adatkábele 200 km-re van tőled, felbecsülhetetlen… *sóhajt* 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 15, 20:46:23 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3981 Dátum: 12 júl 15, 20:59:07 » |
|
"Gyakran", hm, kétszer.  (Ej, kár azért az avaért...) Simán, azalatt a 40 centi alatt túl sok baja nem eshetne, főleg, ha párnára érkezik, kevesebb baja lesz, mint amikor a fészekből zuhan ki... Ja és nem kisverebet, hanem több hónapos kifejlett példányt.  Kiscsirkéket? Szadista... Pedig nem bántam meg, megettem az egsz csomaggal. Bár még mindig a dinnyés a kedvenc. heo mód...  Miket ki nem találtok. Olyan érzés nem lesz, hogy a laptopodban van beépített kártyaolvasó és az pont megfelel?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3982 Dátum: 12 júl 15, 21:22:29 » |
|
heo, tök hasznos vagy.  A kártyaolvasó eszembe sem jutott.  *láma* Hát, hogy az a picike mennyire kifejlett, nem tudom, de még elég sárga volt a szája széle.  Azok repülő csirkék voltak. :O Titinkék. Ilyenek: egy, kettő. Különben is, már tollasodtak és majdnem egy méteres avarba dobáltam őket, úgyhogy semmi bajuk nem lett.  Ha nem bántad meg, meg sem szólaltam.  A heo módot még nem láttad? Pedig máskor is használtam már.  Csak 3472 képet csináltam, plusz-mínusz néhány videó. Eltart majd egy darabig a szelektátás. x)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 15, 21:24:23 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3983 Dátum: 12 júl 15, 21:35:14 » |
|
Micsoda bók.  Csak Niki tudja, hogy mennyire kifejlett, de szerintem októberre felnő. Akkor nem szóltam. ^^ Hány éves voltál amikor ez történt? Még nem. Tényleg, mégcsak nem is rémlik. Kikeresed a kedvemért? Csak?  A sorozatmód átka. Mekkora a kártya? 16-os?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3984 Dátum: 12 júl 15, 22:06:05 » |
|
Ugye?  Októberig még van egy csomó idő. Amíg sárga a csőre széle, addig nekem gyerek marad.  Nem tudom, tíz-tizenkettő lehettem. Szóval nem most volt.  Nem találom.  Lehet, átjavítottam vagy nem tudom. Pedig nem most találtam ki, hidd el.  Csupán.  És még csak most jöttem rá, hogyan is működik, mert eddig egyszer sem használtam. Csak nyolcas, de totál tele is lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Szárnypróbálgató
|
 |
« Válasz #3985 Dátum: 12 júl 15, 22:15:12 » |
|
heo, nem, az nem menne.  Én néptáncolok, amit elég kevesen vesznek sportnak, de a kétórás próba után garantáltan érzed, hogy az.  Főleg 30-valahány fokban, vagy táborban, amikor néha egy nap többet táncoltunk, mint aludtunk... És ezt úgy képzeld, hogy kb 5-6 óra próba, aztán még szórakozásból 1-2 órát ráhúztunk. Tia, grat.  Az szép szám.  Nekem eddig a csúcs az Prága, 211 három nap alatt, ezek már azok, amikből kiszedtem a rosszul sikerülteket.
|
|
|
Naplózva
|
Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #3986 Dátum: 12 júl 15, 22:31:08 » |
|
Nehezen tudnám eldönteni, hogy én magam a néptáncot sportnak-e tekinteném, a testmozgás nem feltétlen sport  a tornázás se sport, ugyanúgy ahogy én a testépítést se tekintem annak
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #3987 Dátum: 12 júl 15, 22:39:44 » |
|
A sakk is egy jó sport amúgy.  Kihaltság van itt nagyon mostanában, szörnyű.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #3988 Dátum: 12 júl 15, 22:40:39 » |
|
Úgy érted sportnak tekintenéd-e? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #3989 Dátum: 12 júl 15, 22:43:26 » |
|
Nem merek beszólni Saphirának a vessző miatt.  Hopp...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|