Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #3000 Dátum: 12 júl 01, 13:00:06 » |
|
Kár, pedig a részeg őszinteség az egyik legviccesebb dolog a világon.  Tudod, olyankor nincsenek benned azok a gátak, aggályok, torlaszok, amiket a társadalom az úgynevezett "etikett" vagy "illedelmi szabályok" miatt erőltet rá az emberre. Bár pia nélkül lenne az igazi, de azon azért elég sokat kell dolgoznia az embernek. x-) Szóval én nem bánnám, ha máskor is úgy hagynád a torrentet, mert most még csak ízelítőt kaphattunk abból, milyen vagy valójában.  És ugye, hogy barna, nem vörös?  Fodrászom is, mikor elővettem a festéket, egyből nekemállt, hogy: Igaz tudod, hogy ez vörös lesz? Én meg: Nem, mert ez barna. Nem, vörös. Nem, ez barna. Vörös. Barna. Vör... stb.  Mindegy, az én szemem barnának látja, az a lényeg. >.< Köszönöm egyébként.  Most kezded a jogsit? Az tök szuper.  Az elméleti része egy kalap kaka, de sok hasznát fogod venni a gyakorlatban. Bár ez mindenhol, mindennel így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3001 Dátum: 12 júl 01, 13:00:29 » |
|
Ti most komolyan a vécézési szokásaitokat tárgyaljátok ki itt, vagy csak hallucinálok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #3002 Dátum: 12 júl 01, 13:02:54 » |
|
Nekem itt a jogsi a kezemben... és mire megyek vele? Nézegethetem, hogy milyen szép rózsaszín, sajna nem mindenkinek tolnak mellé egy autót is a segge alá xD, és mivel jórészt nem itthon lakok, jó esetben havi 1x vezetek is...
Komolyan...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 01, 13:03:31 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #3003 Dátum: 12 júl 01, 13:10:37 » |
|
Mi az, Lew, megnézted, tiltja-e a szabályzat a részeges randalírozást a fórumon? >kép<Hát, kocsit nekem se toltak a seggem alá.  2010 márciusában szereztem meg a jogsit, azóta egyszer vezettem.  De igazából nem is vagyok se ráutalva, de belülről jövő indíttatásom sincs, hogy vezetni akarjak, vannak elegen, akik húzgálnak, ha el akarok jutni ából bébe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #3004 Dátum: 12 júl 01, 13:14:51 » |
|
Igen most kezdem a jogsit  Nem az autó a gáz. Nyári munkából összejön 60-70 ropi abból meg már lehet venni egy szarabb kocsit. Fenntartani a nagyon drága :S Niki: Nem  Csak avát és siget váltok és nem emlékeztem pontosan mekkorák lehetnek a méretek A régi ( hiába a Steins gate a kedvenc animém ) túl szürke volt =) Az új jobb lesz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #3005 Dátum: 12 júl 01, 13:37:55 » |
|
1179x765-ös kép egy aláírásban, fél oldalt beteríti  Már szinte háttérkép  Amm valaki PÜ-be elmondja hogy kell az aláírást középre rakni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 01, 13:44:33 írta Saiya-jin4ever »
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #3006 Dátum: 12 júl 01, 13:44:58 » |
|
Hőő én meg itt nyaralok siófokon. Dög meleg van  . Az a baj rá kell jönnöm, hogy társaság nélkül nem sokra megyek a balatonnal.  NEm nagyon olvasgattam most, megy csak ide a dumába néztem be, de asszem Lew akciójáról lemaeadtam, xD Kár, gondolom már nem visszaolvasható.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #3007 Dátum: 12 júl 01, 13:46:49 » |
|
Én is kíváncsi lettem volna, leírná valaki nagyjából? (Ha nagyon durva akkor inkább PÜ-be)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #3008 Dátum: 12 júl 01, 14:01:42 » |
|
van valaki tt? írhatna mert nemtok aludni olyan szaruul vagyok. lefkszek az ágyba és forog a föld stal gondoltamm feljövök netezni
ööö beültem nétek kis accel worldot ha írtok amjd egy negyed óra műlva válaszlok gecc összetört a szívem =(((
Semmi durva, fiúk, csak jó kedve volt. Épp azért írtam, hogy csak ízelítőt kaphattunk belőle.  Saiya (így maradsz, jó?), >ez< az oldal hasznos lesz neked. Drszabi, inkább a lányokat kukkold a Balatonban, süttesd magad bőrrákosra, nyald a fagyit, meg mást is, ha van rá lehetőség és úszkálj egyet >ezekkel< a cuki kis harcsákkal, ne itt lopd a napod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #3009 Dátum: 12 júl 01, 14:09:56 » |
|
Köszönöm szépen, sikerült. Drszabi ha én a helyedben lennék már rég a Balatonban úszkálnák... Csakhát nem, ezért itt rohadok a házban, ha kimegyek meg elolvadok... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #3010 Dátum: 12 júl 01, 14:24:57 » |
|
Be kéne lógni strandra >< De mindenki másnapos és nem jön senki  Bezzeg én nem  Na milyen az új sigem / avám? =D Szerintem tök raj  Facen is új profilképem van mondom akkor itt is kell egy kis változatosság
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #3011 Dátum: 12 júl 01, 14:42:15 » |
|
Avából az előző fazon (nem láttam az animét) jobb volt, bírom az ördögi tekinteteket.  De ha már nyár van legyen egy fokkal vidámabb ^^ Én is nemrég cserélem meg kellet váljak Zereftől, elötte meg L-től  (Persze viszont egyből beraktam aláírásba ^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #3012 Dátum: 12 júl 01, 17:10:10 » |
|
Igen, Mellot az elején nem annyira csíptem, nem tudom miért. L-t nem kell magyaráznom, örök kedvenc. Near pedig L halála utáni kedvenc szereplőm a DN-ből, valamint ez a három a Top 3 anime szereplőm ^^ (1. L 2. N 3. M ) Wammy's House4ever  (Ha jól írtam  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 01, 17:10:54 írta Saiya-jin4ever »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #3013 Dátum: 12 júl 01, 17:15:35 » |
|
Az L örületben egyt értek de Neart nem szeretem... Miután L meghalt ő csak majmolja... Niki köszi a linket nekem is jól jött 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #3014 Dátum: 12 júl 01, 17:21:46 » |
|
Nemtom' én bírtam a szarkazmusát, és Lájt fejét amikor lelepleződött. Near a Part2 abszolút favja. Ahogy játszadozik ^^ Bár ezt szerintem a DN témába kéne folytatni  BB-vel ikrek? O.O Mattot én is bírtam, a 2. M ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|