Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2910 Dátum: 12 jún 27, 10:54:15 » |
|
Pedig az, csak az embernek is úgy kell hozzáállni.  Jaj, én azt csak magamra értettem.  Attól, hogy engem kellemetlen emlékek fűznek azokhoz az állatokhoz, elhiszem, hogy másnak valóban felemelő és isteni érzés a lovaglás, csak ugye én, mint a dolgok külső szemlélője, már nem tudom ugyanezt az élményt megtapasztalni. xD Bár nem is érzem a késztetést, hogy mindenáron megéljem az érem fényesebbik oldalát, az is igaz... xP Gman, ne félj, a perverzség alapjáraton egy jó és nemes tulajdonság, semmi rossz, szégyellnivaló nincsen benne. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2911 Dátum: 12 jún 27, 12:15:58 » |
|
Jó napokat! Megnéztem amiket ajálngattatok nekem a dance with the vampire, meg a trónok harca 2 évadja, jöhetne még valami  Bármi jöhet csak legyen benne sok fight most csak az a lényeg xD... meg karakter fejlődés, fűszernek meg szeretem az őrületet  Vki lökjön már ilyen címeket nekem lécci  . Am ez így most nem teljesen off mert így mindenfélét kérek xD... Off: Trónok harca nézhető, de szerintem nem olyan nagy szám, Walking Dead jobban bejött. Trónokkal az a bajom elég vontatott, látszik, hogy sorozat, spórolnak a jó jelenetekkel, meg lassan halad a story. Mindig csak az évad utolsó részei a jók igazán, felbukkantak az undead-ek végre.. meg kis mágia is volt benne, mini sárkányok, 1 részes harc  De nagyon sok a körítés sztem. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2912 Dátum: 12 jún 27, 12:43:20 » |
|
Hát gman nem vagy egyedül nem vagy egyedül. Amúgy, 2 órán át porosodtunk a suliban Én esküszöm e helyett azt olvastam, hogy 2 órán át párosodtunk. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2913 Dátum: 12 jún 27, 12:51:47 » |
|
Fiúk, fiúk, nőhiányban szenvedtek? Azt hiszem, a Walking dead-et ideje lenne felvennem a megnézendő bigyók listára, a zombik kezdenek hozzánőni a szívem csücsökjéhez. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2914 Dátum: 12 jún 27, 12:55:04 » |
|
Én eléggé Walking Dead fan vagyok  Főleg az avatarom miatt... imáááádom  On: <--- ilyet írni dumatopicba... xD szal: Nekem hál istennek már bő 3 éve nincs nőhiányom, 1 db van, de néha még sok is xD....
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2915 Dátum: 12 jún 27, 13:15:21 » |
|
Kronosz, Hajime ni Ippo megvolt már? Ha szereted a boxot, akkor tetszeni fog, de nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #2916 Dátum: 12 jún 27, 13:18:05 » |
|
Hát gond az nincs vele, nem is mondtam, csak te nem ezt írtad.  Meg a suliban..  Nem rossz.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2917 Dátum: 12 jún 27, 13:25:59 » |
|
Énis párosodást olvastam..  Nekünk is ma volt a beiratkozás, de tök simán ment. (: Megint B-s leszek, zsíír! *-* És az új ofőm tökre hasonlít a régire. Nem kinézetre, hanem a gesztusai, a beszédstílusa..  De ha ő is ilyen nyomi lesz, akkor én nem tudom mit csinálok..:'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #2918 Dátum: 12 jún 27, 13:32:37 » |
|
 Legalább nem vagyok egyedül. Én a-s vagyok. De érdekes módon voltam én már b-s meg d-s is  meg a-s is már korábban, most ha n-esre mentem volna akkor máár tiszta gyűjteményem lenne belőlük. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2919 Dátum: 12 jún 27, 13:35:31 » |
|
Én eddig is B-s voltam, örülök hogy megint így alakult.^^ Ja, és megint első leszek a névsorban.. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2920 Dátum: 12 jún 27, 13:38:04 » |
|
Hehh, T?? xD Nekünk is D van, de nem olyan gyakran, mivel általában csak 3 osztálynyi gyerek gyűlik össze, kb. 3-4 évente kell D osztályt "nyitni".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #2921 Dátum: 12 jún 27, 13:39:21 » |
|
Hát én meg majdnem utolsó vagyok a névsorban Masashi: A sulidban biztos tudták, hogy a D. csak a menőknek jár. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2922 Dátum: 12 jún 27, 13:46:50 » |
|
Masashi: A sulidban biztos tudták, hogy a D. csak a menőknek jár.  Ez nálam a nap mondata volt 
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #2923 Dátum: 12 jún 27, 16:12:17 » |
|
...a robogó béndzsa  Persze, igazából egyik sem lehet rossz, de a motor élményt messze nem hozhatják. A motorozás oylan mint a lovaglás és a segédeszköz nélküli repülés eltitkolt kölyke. Te gonosz. Megverlek. Az a szerencsétlen mit csináljon, akinek robogó jutott? *nem mutogat ujjal saját magára*  A lovas résszel viszont egyetértek. A quad nekem túl fura. Se nem kocsi, se nem motor. Egy rendes kocsihoz képest túl labilis, egy motorhoz képest meg nem elég fordulékony. Kipróbálnám, de pénzt nem adnék érte.  Amúgy nálunk valószínű, hogy szabad nekik a forgalomban is közlekedni, mert láttam már párat a városban. Büdösnek meg tényleg elég büdös.  Fiam, akkor te még nem szagoltál büdöset, mert a lovak nem azok.  De jó, hogy egy rohadt aláírás miatt kellett hazautaznom és elcsesznem egy rakás pénzt a buszjegyre.  Még, ha csináltak volna egy vacak képet abba a nyomi útlevélbe, de nem... Mindek... - Van chipes igazolványod? - Van. - Jó, akkor nem kell kép, majd felhasználjuk azt. (Nem gond, hogy vagy négy éve készült és úgy nézek ki rajta, mint egy kétszáz éves söprűhajú boszorkány.  ) Amúgy Masashi, az nem "This is a banned user." vagy "This user is banned."? Nem kötözködök, meg lehet, hogy az angolom is megkopott, de valahogy nekem a te verziód fura. (attól persze, még lehet jó) 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 16:22:43 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető