Miért ilyen, messze kell modor hegyein túlra építeni egy kolit.
Tegnap reggel mondottam szépen felkészülök a vizsgára, hát a kis masinám elkezdi feladni az életét. A proci már enyhén 85 fokon égett. Kikapcs, irány szunya, majd délután és este, had hűljön, miközben az alakon bambul be a nap.
Délután lement 73 fokra, miből alig több mint fél óra alatt lett 80 fok, felesleges tárgyak zutty ami nem sok volt, lemeztöredezettség szép kék, ha lefuttatom, csak rosszabb lessz Ccleaner, alig talált valamit. Rakjunk fel egy víruskeresőt, ami meg nyavalygott smith pál három után.
Oké leszedem. Na mi fogad az ápdét oldalon? Há hogy csak infernyet extrúgerrel jeleníthető meg.

szoftverbázis, valami ősi verzió: 360 mega. ok 5 másodperc alatt lehúzom, gondltam én, mert hirtelen isdn lajhárba váltott a net. de 200-nál így is meghalt. kikapcs pihentetés, újraindítás. telepítés csak alig 1 órát szenvedett, oké, most jöhet a védernyővállalat terméke: félórát szenved a kicsomagolással, és szül hogy hiányolja sp-t. hát újraindítás kéne, ami szintén fél óra szenvedés neki. Vírus ellenőrzés is meg volt semmi találat.
újra raktam a drájvreket, de még mindig túl sok a gond, meg alapjáraton indokolatlanul 50%-al tép.
Ájhevenyúideja levesszem a proci órajelét, kevessebb kapacitás kisebb hőtermelés...
bios... véletlenül sincs ilyen opció.
ekkor ellépett egy korábbi ötlet, hogy szétszedem, és kiporolom.
Ekkor jött a dilemma, hogy készpénz híján vasárnap délután az egyetlen bolt ahol kártyával tudok venni egy vacak csavarhúzót a teszkó. (körbekérdeztem, nem volt senkinek se)
Két óra séta oda.

plusz az áruházban az egyéb idétlenkedés meg sorbaállás, szóval egy 5 órás zarándoklat alatt, tuti nem csak egy vacak csavarhozót veszek, hanem sok felesleges vackot is, élelmiszer néven, ami úgyse kell, hisz van bőven.
üsse kő éjjel kifolyattam a szemem a sok ascii ábrán. reggel korán le boltba vesz2 pizzalap, úgy is van szalámi meg sajt.
amikor megyek a második adagot csinálni, akkor veszem észre, hogy a sajton van egy kis zűd, amit a hajnali félhomályban még nem láttam.
Enyhén kaptam egy kis ételmérgezést amit tudást a fejembe tömtem, az mind kiesett, a porhüvelyem utazásra alkalmatlan, vizsga elúszott.
Legalább azt megtanultam, hogy cébéjában olyat ne egyek ami élt.

ennek örömére aszem csinálok egy új avatárt, meg aláírást.
6 ujj hász míg íttam:
Komcsi-kun, Drakula az érettségihez.

(beni=japánul vörös-> vörösök a kommunisták voltak

)