SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #2460 Dátum: 12 jún 20, 13:11:25 » |
|
Albertirsahhhhhhhhhhhh! xdddddd Amúgy, nem tudom, hogy vagytok vele, de én vagyok itt az egyetlen aki pont TELIBE sz*rja az egész focis cuccos szarságokat? Komolyan mondom, engem olyan szinten hidegen hagy az egész, meg az összes többi sport, hogy az fájdalmas. Egyedül Forma 1-et nézek, azt is csak azért, mert az apám rászoktatott. (bár, már az se nagyon érdekel)  Nem én is így vagyok csak én még a Forma 1-et is lesz*rom. Azt nézni, hogy 70 kört menjenek? Én megyek 70körrel arrébb. Nikuccia: Örülök, hogy hozzájárulhattam a szórakozásodhoz!  Masahi: ja, hogy az a Loki, csak nem jutottak eszembe  (igazából nem is hallottam róluk)
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2461 Dátum: 12 jún 20, 13:20:13 » |
|
Te csináltad Zizi, szóval nevess nyugodtan. A gyilkolós ranghoz meg annyit, hogy van ám mosolygó hóhér. Bwhaha!  (Ismerek pár ilyen tanárt is...)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!
|
 |
« Válasz #2462 Dátum: 12 jún 20, 13:21:52 » |
|
Nekem Loki= Avengers főgonoszával. Az de jó film. Ki látta már? 
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #2463 Dátum: 12 jún 20, 13:24:31 » |
|
Én de már mikor kijött.  Ugyan az a Loki van a Thorban is. Az tényleg jó film tele van borzasztó jó jelentetekkel.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2464 Dátum: 12 jún 20, 13:24:51 » |
|
Én a Thort láttam de az is király volt xD Avengerts meg majd letöl.... megveszem 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2465 Dátum: 12 jún 20, 13:51:55 » |
|
Na hazaértem a nyaralásból.  Mi a helyzet errefelé?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2466 Dátum: 12 jún 20, 13:55:22 » |
|
Aki teheti minél hamarabb nézze meg én moziba láttam és nagyon adta főleg a vége az elég akcióüdúsra sikeredet.
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2467 Dátum: 12 jún 20, 13:57:08 » |
|
Egy nagyon fontos és összetett kérdés fogalmazódott meg bennem, amíg ásványvizet ittam: Amikor valakinek a fingját belélegezzük, akkor az milyen hatással van a szervezetünkre? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2468 Dátum: 12 jún 20, 14:23:40 » |
|
Semmilyen. Kis koncentrációban msot is fingot lélegzünk. Bár hallottam eg olyan esetről, ogy egy kínai pasi a 4 négyzetméteres szobájában megfulladt, mert este babot evett, és így álmában telefingta a szobát. Ablakot ki nem nyitotta volna.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2469 Dátum: 12 jún 20, 14:24:48 » |
|
Jaj, Stance.  Erről most eszembe jutott >ez<. De ha már a biológiai háttér érdekel: >cikk<. Érdemes elolvasni, nagyon érdekes kis iromány. Például kiderül belőle, hogy a heringek finggal is tudnak kommunikálni, és látni lehet, hogy mekkorát pukizik egy bálna. Hatalmasat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #2470 Dátum: 12 jún 20, 14:27:45 » |
|
 Amúgy erről az jutott az eszembe, hogy levegő nélkül nem élhetünk de levegővel se. (ezt kiírok alárírásba)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2471 Dátum: 12 jún 20, 14:55:40 » |
|
A légszennyezés elég gyorsan haladt. Mostanában valamivel lassabban mert próbálják az emberek agyába eljuttatni hogy '' ez ROSSZ a környezetnek ''. Láttam ilyen elektromos autókat amit minden benzinkútnál fel lehet tölteni. Azért jó egy ilyen autó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #2472 Dátum: 12 jún 20, 14:56:14 » |
|
Mindenképpen halálos a levegő mert minél többet szívsz be annál jobban teszi tönkre a tüdőt. Mondhatni elhasználja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 20, 14:59:46 írta SzG »
|
Naplózva
|
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2473 Dátum: 12 jún 20, 14:57:39 » |
|
Ja jók az elektromos autók ha olyan árammal töltik fel ami megújuló energiaforrások kihasználásával hoztak létre. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #2474 Dátum: 12 jún 20, 15:02:08 » |
|
Na hazaértem a nyaralásból.  Mi a helyzet errefelé? Előbb a foci témát boncolgatták páran [igen, Albertirsa is szóba került  ], most meg a fing mibenlétéről van szó. Tényleg, ha már foci, 3 éve az iskola megszervezte, hogy elmennek megnézni egy Loki - Lyon meccset és hirtelen felindulásból én is jelentkezem. Túlságosan sokat nem láttam/tunk a meccsből, mert pont a kapu mögötti területen ültünk, de azért jó volt. 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|