Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #2115 Dátum: 12 jún 12, 19:41:47 » |
|
Na ott én nem nagyon értettem hogy most mit akarnak... meg a pizzásnál volt hogy miért fontos az hogy a valódi emailt és hogy a valódi telefonszámát adja meg a rendelő, de a telefon nem is volt benne...
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #2116 Dátum: 12 jún 12, 19:49:58 » |
|
Én is olyasmit  Am milyen meccs van most? nem tudja valaki? 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2117 Dátum: 12 jún 12, 20:37:09 » |
|
Görög vs Cseh volt és csehek nyertek 2-1-re. Most meg Orosz vs lengyel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2118 Dátum: 12 jún 12, 21:37:08 » |
|
Én leszek az egyetlen, aki nem fog sírni a ballagáson?  Abszolút nem fognak hiányozni a tanárok, csak kb. az 5%-a, nem fog hiányozni szinte senki sem az osztályból, elég lesz nekem ha néha facén váltok néhányukkal pár szót, a többséget meg jobb, ha nem is látom már az életben. Egyedül az a pár barátnőm fog hiányozni, akik meghallgatták a nyafogásaimat és megpróbáltak segíteni, és akikkel bármikor találkozhattam és beszélgethettem egy jót, meg az a sok haverom más osztályokból, akikkel mindig jót hülyéskedtem és nevetgéltem. Hál istennek a barátnői kapcsolatok nem fognak megszakadni, miután az egyikkel egy suliba kerültünk, a többiekkel meg ha minden igaz, egy vonattal fogunk bejárni.  Haverok meg fent vannak facebookon. Másrészt, ez egy nem olyan nagy város, bemegyek a Tescoba, kapásból 10 ismerős arcot látok. Jó, lehet hogy egy kicsit be fogok könnyezni a végén, mert az egyik lány tök meghatóan fog énekelni, de amilyen kaki lesz az előadás, biztos hogy nem fog megríkatni. Meghát így nem olyan igazi, hogy én is szerepelek benne. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #2119 Dátum: 12 jún 12, 23:41:14 » |
|
Hú, én arra emlékszem, hogy a ballagás nagyon unalmas 2 órás beszédén a lányok sírtak én meg lefuttattam a Dragon Ball teljes sztorijját a fejembem, hogy ne unjam magam halálra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #2120 Dátum: 12 jún 13, 07:44:20 » |
|
Démonka Vigyél magaddal egy kisszéket, vagy ha azt nem lehet akkor ájulj el, ha kell szimulálj, és akkor visznek neked széket.  S csíkos helyett meg legyen inkább kockás, az sokkal eredetibb.  Gdat: Milyen nyelven? Felirat volt hozzá?  Meg miért nem szervezik bele a ballagásba egy egy vendéglátóipari létesítmény szervezett meglátogatását?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #2121 Dátum: 12 jún 13, 08:57:58 » |
|
Shiro. Modoros magyar nyelven. Az olyan mintha összefüggő magyar beszéd lenne, de valójában, csak az összes közhelyet sorolják fel, megtarkítva a keresztény közhelyekkel is, mert katolikus gimi volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #2122 Dátum: 12 jún 13, 09:53:22 » |
|
Az álmosság miatt nem tudtam eldönteni, hogy az Motoros, vagy Mordoros. Meg kb fél órába telt (nem annyi) rájönnöm, hogy mi a francról hadoválsz. Jó Dermesztő azért elég választékosan beszélt, de azért fura volt míg rájöttem, hogy a diridumaband és társulata elődadásról van szó.
Lila kockák és kicsi zöld pöttyök, vagy egy néhány fraktál is meg teszi. Persze ne egy képet vigyél oda a fejtollművesnek, hogy ilyet szeretnél, hanem egy cetlin matematikai függvényként leírva. Persze több különféle fraktál jobb, mint egy legalábbis jobban leköti a fodrászodat.
A név az régi, csak leordítottam magyarra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2123 Dátum: 12 jún 13, 10:15:05 » |
|
Akkor az egy szentmise volt ballagási köntösbe bújtatva. Most eszembe jutott erről, mikor voltunk Erdélyben, és valamelyik városában a sok közül bementünk az egyik templomba a sok közül. Hm, végül is miért ne, tök szépek a templomok belülről. Bementünk, leültünk a padokhoz, aztán elkezdett gyűlni a tömeg. Jöttek, özönlöttek, mi meg WTF?  Mire észbe kaptunk, már meg is kezdődött a vasárnap reggeli mise. Elkezdtek énekelni, meg... hát, amit a templomban szokás csinálni, mi meg szépen kiosontunk, ahogy Peter Griffin, mikor rajta volt az a maciruha, amiben ha csoszogott a szőnyegen, feltöltődött árammal.  Az emberek, a mélységesen hívő báránykák meg így néztek ránk kábé: >> kép <<. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2124 Dátum: 12 jún 13, 10:26:06 » |
|
Hát én is be voltam szarva rendesen, mikor ilyen elvetemült fejek néztek rám.  Nem sok híja volt a lincselésnek szerintem.  Milyen templom való a te stílusodhoz? Van olyan, amely a démonoknak áldoz? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2125 Dátum: 12 jún 13, 10:51:42 » |
|
Itt a neked való templom Kutna Hora
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2126 Dátum: 12 jún 13, 11:07:10 » |
|
Miért érzem úgy, hogy nem tudnék 2 napig jól aludni egy ilyen helyen. Utána hozzászoknék, de elsőre megviselne a sok...hulla...  felteszem igazi csontok. Nem sokat hallottam a helyről, de biztos nem lenne híres, ha csupa műanyag csontból lenne. Max Lasvegasban lenne ilyen...műanyag csontkápolna :'D. Sőt...lehet, hogy már van.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2127 Dátum: 12 jún 13, 11:14:10 » |
|
Durva  . Tartsatok betegesnek, de nem is bánnám, ha nekem is lenne hasznom miután meghaltam. Szerintem a szerveimet felajánlom annak akinek kell, a csontjaimból meg csináljanak ilyen modellt. Biológiára vagy nem tom. Szerintem írtóznának tőle  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #2128 Dátum: 12 jún 13, 11:16:00 » |
|
Ezt ráírom a bakancslistámra, oda el kell mennünk. *_* kb 700 kilométer, 8 nap zarándoklat alvást is beleszámítva. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2129 Dátum: 12 jún 13, 11:22:41 » |
|
Látom eléggé az agyadra ment  Kiszárítani? Hmm..nem...nem akarok ronda lenni halálom után! A csontváz viszont szép..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|