STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1560 Dátum: 12 jún 01, 16:40:55 » |
|
CCcc. ugyanmár, kilövünk rájuk pár komoylabb atomot, és pápá idegenek. EGyébként sem jelenti az, hogy esetleg találtak megoldást a nagy távolságú űrutazásra azt, hogy a fegyvereik is olyan komoylak. Ki tudja, talán nyugis népek lennének, akik soha nem is háboruztak, és a hadi technolóia helyett ebbe pumpálták az energiát. De ha nem is így volna, és csak ebben az esteben lenne indokolt támadni, a fegyverzetük simán lehet egyenrangú, vagy nem sokkal fejlettebb. De ha fejlettebb is, attól még, hogy valakinek van egy pisztolya valaki msánmak egy köve, ha sikerül fejbe dobni a kővel, nyert ügye van.
Gaiat pedig tessék nem sértegetni, még hogy lepukkant, ccc...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 16:42:24 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1561 Dátum: 12 jún 01, 16:44:05 » |
|
az esőben sétálással nincs bajom addig amíg szarrá nem ázok. Akkor fázok és nem is jó. Na meg a betegségek sem vonzanak. STM igaz, lehet, hogy békések. Bár a legtöbbjük intelligens mert még nem akartak találkozni velünk. (bár lehet, hogy már itt vannak)
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1562 Dátum: 12 jún 01, 16:44:55 » |
|
Hát a rabszolgatartás kicsit erős volt, ma már nem hiszem, hogy ez elfogadott lenne, de a nyersanyagok ellopása simán elképzelhető. Egyébként nem tudom hogy tudnátok nekik kémkedni, nem valószínű, hogy ismernék a fölni nyelvet, max a matematikán keresztül. Mondjuk amíg Chuck Norris él, addig úgysem fognak megtámadni.... Vagy végük.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1563 Dátum: 12 jún 01, 16:49:55 » |
|
Megázni jó, én szeretek. És lehet, az atom nem is ártana az idegeneknek, épp ellenkezőleg. (Igen, ezt egy filmben láttam. ) (Amúgy mintha valakinek tele lenne a postaládája, nem? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1564 Dátum: 12 jún 01, 16:50:47 » |
|
Jah. Chuck Norris egyszer felbosszantotta Békéscsabát... Tegnap néztem meg a Men in Black III...voltak benne vicces jelenetek a földön élő földönkívüliekkel... Innen bentről jó volt az eső, de benne állni annyira nem szeretek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke 97
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1565 Dátum: 12 jún 01, 19:28:28 » |
|
Én az esővel úgy voltam hogy na leszállok a Hévről addig nem lehet semi mindjárt ott vagyok a villamosnál... Na ez nem így történt abba a fél percbe tiszta víz lettem a villamoson nézték hogy leöntöttek vagy ez mi... leszállok a villamosról kinyitom mostmár az esernyőt h ne ázzak el.... Persze h nem esik az eső... csak abba a fél percbe kellett de szerencsére a villamoson megszáradtam
|
|
|
Naplózva
|
\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #1566 Dátum: 12 jún 01, 19:57:37 » |
|
én szeretem az esőt, de mondjuk mértékkel... Bőrigázni nem...
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1567 Dátum: 12 jún 01, 19:58:09 » |
|
Megvan a gépem *.* szupeeer most már arról vagyok csak msnt kéne rá varázsolni. Jelenleg WoWot másolok rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke 97
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1568 Dátum: 12 jún 01, 20:14:08 » |
|
WoW nékül nincs élet.. *.* Hogy hívnak ott?
|
|
|
Naplózva
|
\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1569 Dátum: 12 jún 01, 20:23:46 » |
|
Jah. Chuck Norris egyszer felbosszantotta Békéscsabát...
Jaj, Morita! Lehengerlő a fanyar humorod, imádom. Sasuke97, Murphy törvénye szerint, ami megtörténhet, az meg is fog történni, úgyhogy inkább ne is dühöngj ilyeneken. Ez a törvény áll mindenek felett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke 97
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1570 Dátum: 12 jún 01, 20:35:46 » |
|
Azért kicsit bosszantó,de igazából megszáradtam szóval nem volt nagy károm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1571 Dátum: 12 jún 01, 20:54:56 » |
|
Sasuke 97 melyik szerveren vagy? én vagyok Taurin meg Wodon. Taurin allis vagyok (Kusshina név 42 dranei shaman) WoD Hyrené 80 blood elf hunter) bocsánat az offét de tényleg nincs élet nélküle picikét laggol de elviselhető Mi történt? Megáztál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1572 Dátum: 12 jún 01, 21:02:19 » |
|
én vagyok Taurin meg Wodon. Taurin allis vagyok (Kusshina név 42 dranei shaman) WoD Hyrené 80 blood elf hunter) )
Egészségedre! Megfáztál? http://www.youtube.com/watch?v=k4F5beXaSw0Nem akartok felvenni engem abba a rendezői gárdába? Lennék a szövegkönyv író, vagy a zenefelelős hangmérnők. Ja, a videó háttérinfója: csináltam bátyámnak és barátnőjének popcorntot, és bátyám megette Réka elől. Vége. ((:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1573 Dátum: 12 jún 01, 21:03:01 » |
|
Előbb kérdezte tőlem hogy mi a nevem wowban arra feleltem amúgy az egy szerver neve. Milyen filmet csináltok vagy félre értettem valamit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #1574 Dátum: 12 jún 01, 21:25:58 » |
|
Naon cuki a filmed kérdezd mugent felőlem igen
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
|