^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1275 Dátum: 12 máj 28, 08:01:31 » |
|
Amúgy már az is nagy szó, hogy benn voltunk a 26 legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1276 Dátum: 12 máj 28, 08:25:08 » |
|
Én azért iszom, mert az alkohol a halálos ellenségem és el kell pusztítanom. A problémáimat közönnyel szoktam megoldani, legalábbis mások szerint, de én ezt inkább hidegvérnek nevezem. Hétvégén nagy családlátogatás volt (nem szeritem a családlátogatást), mert a millió és egy rokon közül nem mindenki ismeri a jövendőbelimet. Ez kb. arról szólt, hogy mindenki cseszegette szegényt és ott keresték benne a hibákat, ahol csak tudták. Ez szerintem igen nagy pofátlanság volt olyanok részéről, akik közül páraknak a nevét sem tudom. Azért a párocskámnak sikerüt büszkévé tenni engem azáltal, hogy bár nem készakarva, de vérig sértette anyai nagymamám egyik nővérét. Imádok az ideges öregasszonyokon röhögni. A legdurvább esemény viszont az volt, hogy kiderült, hogy akaratomon kívül fogytam hat kilót. Ha nem győzöm le gyorsan a lifttől való félelmemet és továbbra is lépcsőzök az egyetemen, akkor kénytelen leszek lemondani az álmomról, hogy elérjem a tökéletes alakot, ami a gömb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1277 Dátum: 12 máj 28, 08:38:41 » |
|
A tesóm tüsszentésének olyan hangja van, mintha valaki kinyitna egy sört O_o". Tesóm allergiás valami szarra, ezért folyamatosan tüsszentett reggeli közben, erre anya beszólt a nappaliból, hogy: "Hányadik sört nyitod ki?!".
Azt hittem meghalok xDDDDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1278 Dátum: 12 máj 28, 08:41:44 » |
|
vérig sértette anyai nagymamám egyik nővérét. Imádok az ideges öregasszonyokon röhögni. Én is imádok, tehát hogy hangzik teljes egészében ez a vérig sértegetős történet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1279 Dátum: 12 máj 28, 08:50:39 » |
|
Á, azt én is tudni kívánom, mond el
S gman, te nem a liftektől félsz, hanem neked nagyon tetszik a lépcsőház építészeti stílusa. Hidd el én csak tudom nekem is az öngyilkos szintre kell felmásznom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1280 Dátum: 12 máj 28, 09:31:39 » |
|
Á, csak egy hisztis vénasszonyról van szó, aki művirágokat készít és Ildikóm azt találta mondani, hogy az igazi szebb. Shiro-sama, az öngyilkos szint szám szerint melyik szint? Nálunk a földrajzi intézet a nyolcadikon van, szóval oda minden nap fel kell másznom, de ott nincs midg szaabad terem, ezért mintenfele vannak órát a TK épületében, szóval kilómétereket kell gyalogolnom naponta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1281 Dátum: 12 máj 28, 13:50:16 » |
|
Juhéjj megyek scone-t sütni ^^. (felrobbantom a konyhát...nem tudok sütni xDD. majd megetetem a csláddal, és ha biztonságos akkor én is eszek ^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1283 Dátum: 12 máj 28, 17:15:40 » |
|
úgy nem illik belinkelni ilyen képeket, hogy azokat esetleg kolis ember is megláthassa akaratlanul xD márpedig én megláttam xDDD még szerencse hogy hétvégén otthon voltam... éééés tartottunk egy 40est meg egy keresztelőt xD most meg van nálam finom vishu leves *-* nyamiii
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sasuke 97
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1284 Dátum: 12 máj 28, 17:59:14 » |
|
Ahh jól néznek ki *.* Az is amit nem te csináltál meg az is amit igen Nekem is küldhettél volna gépen keresztül
|
|
|
Naplózva
|
\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1285 Dátum: 12 máj 28, 19:27:39 » |
|
Gépen keresztül nincs túl jó íze. Ruccanj le Debrecenbe, a Jégcsarnoknál várlak. Noemimi, ne haragudj, szegény kolis nép eszembe se jutott, ó, én balga! Pedig hallottam már szörnyű legendákat kínzó éhségetekről, mely folyamatosan gyötri szegény gyomraitokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke 97
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1286 Dátum: 12 máj 28, 19:52:40 » |
|
Oké Jégcsarnok... Már korizhatnánk is ha ott vagyunk )
|
|
|
Naplózva
|
\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1287 Dátum: 12 máj 28, 19:57:57 » |
|
Magában az épületben még életemben nem voltam, én csak az előtte levő játszóteret szoktam nyálcsorgatva bámulni, ahova, khm, elnézést a kifejezésért, de b*szott jó pasik járnak gyúrni. Ah, hát az... az jó! Egyébként csak egyszer jégkoriztam még, de mivel van egy felesleges csont a lábamon, amolyan csontkinövés, vagy mi a halál, a jégkorcsolya pont nyomta ezt a csontot, és utána rettenetesen bedagadt a lábam, nem volt kellemes se látványnak, se érzésnek. :S De te nyugodtan korizhatsz, egy-egy kanyarban majd dobálom a szádba a muffinokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke 97
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1288 Dátum: 12 máj 28, 20:02:08 » |
|
Hehe az viccesen nézne ki,a többiek szemében ) egyébként a csontkinövés télleg nem lehet valami kellemes dolog Még szerencse hogy ilyen problémáim nincsenek De az én allergiám sem valami jó főleg most... folyton viszket a szemem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1289 Dátum: 12 máj 28, 20:38:35 » |
|
Én is alergiás lehetek valamire mert már jó ideje náthás vagyok de semmi sem történt pedig próbálok meggyógyulni. Esetleg nem lehet kideríteni valahogy?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
|